Hey lieve mensen!Wil jij graag persoonlijk op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes omtrent betaalde sessies/ acties/ kortingen/ evenementen/ zielenhealingen?  Er was een lijst via facebook maar deze is inmiddels zo lang geworden dat het daardoor niet meer fijn werkt om mensen via die weg op de hoogte te brengen.Facebook hangt er namelijk allerlei regeltjes aan en dat maakt het soms wat lastig.Want als je teveel mensen bericht/ uitnodigt krijg je een blokkering. En dat willen we niet.   Een nieuwsbrief per mail is ook geen optie, been there done that, want dan belandt meer dan de helft van de mails in jullie spam map..  Dus ik denken denken denken..Wat namelijk WEL werkt is een whatsapp lijst maken en dat ik jullie via die weg op de hoogte houd. Even voor alle helderheid;*Ik houd je via WhatsApp alleen op de hoogte van nieuwtjes rondom betaalde events/ sessies/ acties en kortingen/ zielenhealingen.Bijvoorbeeld een boodschap vanuit je hogere zelf kiezen, feedback van clienten wat ik wel eens deel, quotes of tips enzovoorts blijft gewoon via de fb community gaan!*Je wordt NIET in een whatsappgroep geplaatst en dus ziet niemand jouw nummer.*Als ik je app lijkt het voor jou volledig alsof ik alleen naar jou app, maar dat is dan naar 80+ mensen dus…*Je ontvangt alleen van ma t/m vr appjes, dus nooit in het weekend.En het zal zeker NIET dagelijks zijn.Dus no worries; je wordt niet overladen!  Nu is mijn vraag natuurlijk aan jou:Wil jij graag op deze verzendlijst van WhatsApp komen?Zo ja? Voeg dan mijn nr 0622773232 (vanuit Belgie: +31622773232 ) toe en stuur een appje met daarin even je voor en achternaam! Hartelijke groetjes,Marlieke

Hey lieve mensen!
Wil jij graag persoonlijk op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes omtrent betaalde sessies/ acties/ kortingen/ evenementen/ zielenhealingen? 😃🙏🏼
 
Er was een lijst via facebook maar deze is inmiddels zo lang geworden dat het daardoor niet meer fijn werkt om mensen via die weg op de hoogte te brengen.
Facebook hangt er namelijk allerlei regeltjes aan en dat maakt het soms wat lastig.
Want als je teveel mensen bericht/ uitnodigt krijg je een blokkering. En dat willen we niet. 🥺
 
 
Een nieuwsbrief per mail is ook geen optie, been there done that, want dan belandt meer dan de helft van de mails in jullie spam map..
 
 
Dus ik denken denken denken..
Wat namelijk WEL werkt is een whatsapp lijst maken en dat ik jullie via die weg op de hoogte houd.
 
Even voor alle helderheid;
*Ik houd je via WhatsApp alleen op de hoogte van nieuwtjes rondom betaalde events/ sessies/ acties en kortingen/ zielenhealingen.
Bijvoorbeeld een boodschap vanuit je hogere zelf kiezen, feedback van clienten wat ik wel eens deel, quotes of tips enzovoorts blijft gewoon via de fb community gaan!

*Je wordt NIET in een whatsappgroep geplaatst en dus ziet niemand jouw nummer.

*Als ik je app lijkt het voor jou volledig alsof ik alleen naar jou app, maar dat is dan naar 80+ mensen dus…😬

*Je ontvangt alleen van ma t/m vr appjes, dus nooit in het weekend.
En het zal zeker NIET dagelijks zijn.
Dus no worries; je wordt niet overladen! 😎
 
Nu is mijn vraag natuurlijk aan jou:
Wil jij graag op deze verzendlijst van WhatsApp komen?
Zo ja?
Voeg dan mijn nr 0622773232 (vanuit Belgie: +31622773232 ) toe en stuur een appje met daarin even je voor en achternaam!

❤️🥰❤️🥰❤️
 
Hartelijke groetjes,
Marlieke