Wil jij graag leren hoe je tarot legt? Dan is deze thuisworkshop iets voor jou! Mensen denken vaak dat je allerlei paranormale gaven ontwikkeld moet hebben om tarot te kunnen leggen, maar dat is helemaal niet nodig!Net zoals het bij de thuisworkshop pendelen ook helemaal niet nodig is.Wat je nodig hebt is een goede pendel en weten ‘hoe’ te pendelen/ de ins & outs duidelijk te hebben. Want je zet jouw intuïtie in om tarot te leggen en dat heeft iedereen! »Wat kun je verwachten?♥ Je ontvangt per post de inhoud van de workshop en het kaartendeck van Osho Zen tarot t.w.v. €30,-.(Je kunt er altijd voor kiezen om na de workshop toch zelf een ander tarot deck/ inzichtkaarten deck aan te schaffen.)♥ Korte vragen over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden per e-mail of whatsapp.Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-.  Tarief: €88,- Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Wil jij graag leren hoe je tarot legt?

Dan is deze thuisworkshop iets voor jou!

Mensen denken vaak dat je allerlei paranormale gaven ontwikkeld moet hebben om tarot te kunnen leggen, maar dat is helemaal niet nodig!
Net zoals het bij de thuisworkshop pendelen ook helemaal niet nodig is.

Wat je nodig hebt is een goede pendel en weten ‘hoe’ te pendelen/ de ins & outs duidelijk te hebben. 
Want je zet jouw intuïtie in om tarot te leggen en dat heeft iedereen!

 

»Wat kun je verwachten?
♥ Je ontvangt per post de inhoud van de workshop en het kaartendeck van Osho Zen tarot t.w.v. €30,-.
(Je kunt er altijd voor kiezen om na de workshop toch zelf een ander tarot deck/ inzichtkaarten deck aan te schaffen.)

♥ Korte vragen over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden per e-mail of whatsapp.
Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. 

 

Tarief: €88,-

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com