Soms dan zit je in een situatie, een conflict of dan vertoont je kind bepaald gedrag wat je gewoon niet helder kunt krijgen voor jezelf.De oplossing, het ‘waarom’ of de keuzes worden niet duidelijk.Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld zo met de situatie begaan bent of dat je er te dicht op staat, waardoor je zogeheten ‘blinde vlek’ ervoor schiet.Het overweldigt je dan, het is je dan even teveel, je emoties blokkeren de boel en dit gaat vaak geheel onbewust.. Het is dan ook helemaal niet fout en totaal menselijk.Voel je er alsjeblieft ook niet schuldig over, want dat jij dit nu leest betekent dat je op zoek bent naar inzichten achter een situatie. Op zoek naar een reden of een ‘waarom’.Het kan dan heel prettig zijn als een neutraal iemand als ik even meekijkt & een visie/ inzicht geeft. Dit kan echt heel verfrissend werken! Voor deze onderwerpen kun je een tarot consult aanvragen; ✨ Je relatie (of dit nu met je partner, je moeder, je kind of een vriendin is. Dat maakt niets uit)✨ Conflicten/ ruzies✨ Het gedrag van je kind ✨ Je bedrijfHet is belangrijk om te benadrukken dat ik open vraagstellingen meeneem in het tarot consult.Dus geen toekomst voorspellende vragen!De toekomst bepaal jij namelijk. Jouw keuzes maken dat je links of rechts afslaat en beide eindpunten liggen op een andere bestemming. Hoe gaat een tarot consult?Mijn paranormale gaven gecombineerd met mijn analytische vermogen maken dat ik heel zuiver kan afstemmen op jouw energie en de situatie waarover je vragen gaan.Aan de hand daarvan leg ik kaarten uit het Osho Zen deck. Dit is een heel mooi kleurrijk deck.Daarna verwerk ik de kaarten & de uitleg hiervan in een passend verhaal voor je. Zodat het duidelijke jip en janneke taal is, zonder poespas, zonder zweverige termen.Want, het is de bedoeling dat het voor jou helder leesbaar is zodat je bewustzijn de inzichten goed kan opnemen!Dit geheel stuur ik je toe per e-mail, in een Word bestand. Je kunt het dan bewaren, uitprinten en/of later teruglezen.Jouw investering is; €50,- Neem vrijblijvend contact op;» Bel van dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 15:00 via nr. 026 3827335Of» Stuur een email naar info@marliekejansen.nl

Soms dan zit je in een situatie, een conflict of dan vertoont je kind bepaald gedrag wat je gewoon niet helder kunt krijgen voor jezelf.
De oplossing, het ‘waarom’ of de keuzes worden niet duidelijk.
Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld zo met de situatie begaan bent of dat je er te dicht op staat, waardoor je zogeheten ‘blinde vlek’ ervoor schiet.
Het overweldigt je dan, het is je dan even teveel, je emoties blokkeren de boel en dit gaat vaak geheel onbewust.. Het is dan ook helemaal niet fout en totaal menselijk.
Voel je er alsjeblieft ook niet schuldig over, want dat jij dit nu leest betekent dat je op zoek bent naar inzichten achter een situatie. Op zoek naar een reden of een ‘waarom’.

Het kan dan heel prettig zijn als een neutraal iemand als ik even meekijkt & een visie/ inzicht geeft.
Dit kan echt heel verfrissend werken!

Voor deze onderwerpen kun je een tarot consult aanvragen; 

✨ Je relatie (of dit nu met je partner, je moeder, je kind of een vriendin is. Dat maakt niets uit)

✨ Conflicten/ ruzies

✨ Het gedrag van je kind 

✨ Je bedrijf

Het is belangrijk om te benadrukken dat ik open vraagstellingen meeneem in het tarot consult.
Dus geen toekomst voorspellende vragen!
De toekomst bepaal jij namelijk. Jouw keuzes maken dat je links of rechts afslaat en beide eindpunten liggen op een andere bestemming.

Hoe gaat een tarot consult?

Mijn paranormale gaven gecombineerd met mijn analytische vermogen maken dat ik heel zuiver kan afstemmen op jouw energie en de situatie waarover je vragen gaan.

Aan de hand daarvan leg ik kaarten uit het Osho Zen deck. Dit is een heel mooi kleurrijk deck.
Daarna verwerk ik de kaarten & de uitleg hiervan in een passend verhaal voor je. 
Zodat het duidelijke jip en janneke taal is, zonder poespas, zonder zweverige termen.
Want, het is de bedoeling dat het voor jou helder leesbaar is zodat je bewustzijn de inzichten goed kan opnemen!

Dit geheel stuur ik je toe per e-mail, in een Word bestand. Je kunt het dan bewaren, uitprinten en/of later teruglezen.

Jouw investering is; €50,-

Neem vrijblijvend contact op;
» Bel van dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 15:00 via nr. 026 3827335
Of
» Stuur een email naar info@marliekejansen.nl