Hey lieve lezer,Je hebt ongetwijfeld spookverhalen gehoord over de COVID-19 vaccins en wat zij aan medische klachten kunnen veroorzaken, daarover gaat dit blog NIET en ik doe ook geen uitspraken over of dat wel of niet zo is, want dat is niet mijn terrein.🙂 Waar ik wel graag op in ga zijn de spookverhalen rondom de verhouding die er zou zijn tussen COVID-19 vaccins en spiritualiteit..Steeds meer cliënten komen navraag bij mij doen hierover, want ze hebben gehoord/ gelezen dat de COVID-19 vaccins je ziel zouden beschadigen of zouden resetten… Dat er chips met buitenaardse codes in je systeem gebracht zouden worden die jouw DNA resetten waardoor je als een soort robot voortaan alles opvolgt wat de overheid je vertelt.Lieve mensen,Naar aanleiding van deze verontrustende berichten heb ik daarover vergadert met mijn gidsen & mijn complete ziel en ik wil jullie echt op het hart drukken dat je niet bang hoeft te zijn dat jouw ziel beschadigd raakt of dat jouw ziel of DNA gereset wordt waardoor je verandert in een robot (qua gedrag) als jij je laat vaccineren met een van de COVID-19 vaccins..Probeer het kaf van het koren te scheiden alsjeblieft en laat je geen angst aanpraten door al die horrorverhalen!Ik heb gezien dat mensen die deze horrorverhalen schrijven vaak ver van zichzelf & hun intuïtie verwijderd zijn en dat hun visie voortkomt uit trauma/ pijn uit het verleden waarin zij zich afgeketst voelden door overheidsinstanties. Vaak zijn er in zulk soort horrorverhalen ook geen nuances aangebracht. Dit deel ik puur als extra informatie met jou, zodat je ook -hopelijk- net als ik door die horror en angst zaaiende verhalen heen kunt prikken en kunt voelen wat goed is voor jou.Ik kan verder niet voor jou kiezen of je het vaccin wel of niet gaat halen en dat is ook totaal niet mijn bedoeling met dit blog.Maar weet wel, ALS een vaccin verstorend werkt in jouw systeem kun je dat ALTIJD laten ontstoren via alternatieve wegen.Tot slot wil ik jullie zeggen; Blijf dicht bij jezelf, neem niet klakkeloos alles aan wat mensen schrijven en laat je niet leiden door angst. Voelt dit blog stuk goed voor jou? Dan weet je dat het ook jouw waarheid is.Zo niet; laat het dan vooral lekker langs je heen gaan.. Make love, not war!Hartelijke groetjes,Marlieke

Hey lieve lezer,

Je hebt ongetwijfeld spookverhalen gehoord over de COVID-19 vaccins en wat zij aan medische klachten kunnen veroorzaken, daarover gaat dit blog NIET en ik doe ook geen uitspraken over of dat wel of niet zo is, want dat is niet mijn terrein.🙂 

Waar ik wel graag op in ga zijn de spookverhalen rondom de verhouding die er zou zijn tussen COVID-19 vaccins en spiritualiteit..
Steeds meer cliënten komen navraag bij mij doen hierover, want ze hebben gehoord/ gelezen dat de COVID-19 vaccins je ziel zouden beschadigen of zouden resetten… Dat er chips met buitenaardse codes in je systeem gebracht zouden worden die jouw DNA resetten waardoor je als een soort robot voortaan alles opvolgt wat de overheid je vertelt.

Lieve mensen,
Naar aanleiding van deze verontrustende berichten heb ik daarover vergadert met mijn gidsen & mijn complete ziel en ik wil jullie echt op het hart drukken dat je niet bang hoeft te zijn dat jouw ziel beschadigd raakt of dat jouw ziel of DNA gereset wordt waardoor je verandert in een robot (qua gedrag) als jij je laat vaccineren met een van de COVID-19 vaccins..

Probeer het kaf van het koren te scheiden alsjeblieft en laat je geen angst aanpraten door al die horrorverhalen!
Ik heb gezien dat mensen die deze horrorverhalen schrijven vaak ver van zichzelf & hun intuïtie verwijderd zijn en dat hun visie voortkomt uit trauma/ pijn uit het verleden waarin zij zich afgeketst voelden door overheidsinstanties. Vaak zijn er in zulk soort horrorverhalen ook geen nuances aangebracht.
Dit deel ik puur als extra informatie met jou, zodat je ook -hopelijk- net als ik door die horror en angst zaaiende verhalen heen kunt prikken en kunt voelen wat goed is voor jou.

Ik kan verder niet voor jou kiezen of je het vaccin wel of niet gaat halen en dat is ook totaal niet mijn bedoeling met dit blog.
Maar weet wel, ALS een vaccin verstorend werkt in jouw systeem kun je dat ALTIJD laten ontstoren via alternatieve wegen.

Tot slot wil ik jullie zeggen; Blijf dicht bij jezelf, neem niet klakkeloos alles aan wat mensen schrijven en laat je niet leiden door angst.
Voelt dit blog stuk goed voor jou? Dan weet je dat het ook jouw waarheid is.
Zo niet; laat het dan vooral lekker langs je heen gaan.. Make love, not war!

Hartelijke groetjes,
Marlieke