Soulfood app Hey lieve mensen!Wist je al dat ik Soulfood berichten via Whatsapp stuur?Dit is als een soort nieuwsbrief, alleen dan ontvang je kortere appjes per keer. ❣ Hoe werkt dat? ❣Je wordt NIET in een groep toegevoegd op whatsapp. Wat ik wel doe is je toevoegen aan een verzendlijst in whatsapp. Ik verstuur dan een Soulfood app aan de gehele verzendlijst in 1 x, maar jij ontvangt dit als een appje vanuit mij alleen. Je ziet ook geen andere nummers of mensen die op de verzendlijst staan, je privacy behoud je dus zeker.Het enige wat jij vervolgens hoeft te doen is mijn mobiele nummer opslaan in je contactenlijst. Want, doe je dit niet? Dan ontvang je de Soulfood appjes niet. Dat is een regel van whatsapp, niet van mij.. 👀 Dus, wil jij;Voeding voor jouw ziel, direct in je whatsapp ontvangen? ◈ Woensdag = Inzicht Dag! Iedere woensdag geef ik je gratis inzichten. Hierin wissel ik af met; op gevoel een kaartje kiezen, meditatie, inzicht volle video.◈ Je ontvangt direct blogs en video’s (of een link hiernaartoe) in je whatsapp.◈ Ik houd je op de hoogte van de Poortdagen en bijbehorend maandthema.◈ Geen standaard zakelijke nieuwsbrief.◈ Aanmelden is compleet gratis en afmelden ook.◈ Je bent altijd vrij om wel of niet op een Soulfood appje te reageren.◈ Als er een winactie/ gratis dienst gegeven wordt, weet jij dit als eerste.◈ Altijd iets gemakkelijk terug kunnen lezen.◈ Ik deel mijn spirituele/ bewustwording inzichten met jou.◈ Soulfood appjes stuur ik altijd vanuit intuïtie, wat wil zeggen dat dit er de ene week 5 zijn en de andere week wellicht 1.◈ Ik breng je op de hoogte van nieuwe online/ thuis cursussen.◈ Ook breng ik je op de hoogte als er een actie/ korting is.Aanmelden hiervoor kan door een whatsapp te sturen naar 0622773232 met daarin;*Dat je je opgeeft voor de Soulfood appjes*Je voor en achternaamZie ik je whatsappje verschijnen? 🙏🏼Hartelijke groetjes,Marlieke 

Soulfood app

Hey lieve mensen!

Wist je al dat ik Soulfood berichten via Whatsapp stuur?
Dit is als een soort nieuwsbrief, alleen dan ontvang je kortere appjes per keer. 

❣ Hoe werkt dat? ❣
Je wordt NIET in een groep toegevoegd op whatsapp.
Wat ik wel doe is je toevoegen aan een verzendlijst in whatsapp. Ik verstuur dan een Soulfood app aan de gehele verzendlijst in 1 x, maar jij ontvangt dit als een appje vanuit mij alleen. Je ziet ook geen andere nummers of mensen die op de verzendlijst staan, je privacy behoud je dus zeker.

Het enige wat jij vervolgens hoeft te doen is mijn mobiele nummer opslaan in je contactenlijst. Want, doe je dit niet? Dan ontvang je de Soulfood appjes niet. Dat is een regel van whatsapp, niet van mij.. 👀

 

Dus, wil jij;
Voeding voor jouw ziel, direct in je whatsapp ontvangen? 

◈ Woensdag = Inzicht Dag! Iedere woensdag geef ik je gratis inzichten. Hierin wissel ik af met; op gevoel een kaartje kiezen, meditatie, inzicht volle video.

◈ Je ontvangt direct blogs en video’s (of een link hiernaartoe) in je whatsapp.

◈ Ik houd je op de hoogte van de Poortdagen en bijbehorend maandthema.

◈ Geen standaard zakelijke nieuwsbrief.

◈ Aanmelden is compleet gratis en afmelden ook.

◈ Je bent altijd vrij om wel of niet op een Soulfood appje te reageren.

◈ Als er een winactie/ gratis dienst gegeven wordt, weet jij dit als eerste.

◈ Altijd iets gemakkelijk terug kunnen lezen.

◈ Ik deel mijn spirituele/ bewustwording inzichten met jou.

◈ Soulfood appjes stuur ik altijd vanuit intuïtie, wat wil zeggen dat dit er de ene week 5 zijn en de andere week wellicht 1.

◈ Ik breng je op de hoogte van nieuwe online/ thuis cursussen.

◈ Ook breng ik je op de hoogte als er een actie/ korting is.

Aanmelden hiervoor kan door een whatsapp te sturen naar 0622773232 met daarin;

*Dat je je opgeeft voor de Soulfood appjes

*Je voor en achternaam

Zie ik je whatsappje verschijnen? 🙏🏼

Hartelijke groetjes,
Marlieke