Snelle energie check Eind augustus zat ik op de verjaardag van een van mijn tantes & we zaten lekker buiten s โ€™avonds. Het was hartstikke gezellig en er was niets aan de hand.De volgende dag merkte ik op dat ik maar liefst 15!!!! muggenbulten had op mijn beide onderbenen. Oh oh.. daar kwam de jeuk invasie..Maar dat was niet alles.. Ze gingen ontsteken en werden flinke galbulten zelfs. Dikke onderhuidse schijven met veel roodheid als gevolg.Ik dacht; nou nou.. flinke histamine reactie!Maar de dagen erna voelde ik me ineens meer moe als andersโ€ฆ angst gedachtes kwamen in me naar boven die ik niet van mezelf ken en ik had ineens weer een mistig gevoel in mijn hoofd.‘Hey, maar wacht even’, dacht ik. ‘Dit herken ik! Het zal toch niet?’ En ja hoor.. De Borrelia bacterie was meegekomen met 1 of meer van deze muggensteken.Gelukkig was ik er nu heel snel bij en is er maar een piepkleine healingreeks nodig van 4 dagen.ย ย ๐—ฆ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜. ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—Ÿ๐˜†๐—บ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ.De Borrelia bacterie veroorzaakt de ziekte van Lyme. Een onderwerp waar nog heel veel NIET bekend over is. Althans, in de reguliere sector/ wetenschap niet.Energetisch kun je er veel meer mee gelukkig!Via allerlei insectenbeten kun je de Borrelia bacterie oplopen en mijn ervaring is dat veel meer mensen de energie hiervan bij zich dragen, dan men denkt.Des te sneller je erbij bent, des te minder klachten je hebt en des te makkelijker het te healen is. Ja echt, op energetisch niveau. โ‹† ยป Wil jij weten of; *Je energiesporen van Lyme met je meedraagt (kan gemakkelijk via muggensteken, niet alleen tekenbeet).*Er een energie blokkade in je systeem ligt rondom te weinig vader-moeder liefde.*Jouw innerlijk kind extra aandacht en liefde nodig heeft.*Je iets mag verwerken/ helen uit een vorig leven.*Je Early life stress in je systeem hebt.*Er een trauma op je voorouderlijn ligt.*Er opgeslagen emoties & gevoelens vastzitten in je systeem.*Er energieverstoorders meeliften in jouw lichaam/ systeem.*Jouw meridianen energetisch optimaal werken.*Er energieresten aanwezig zijn van Epstein-barr (Pfeiffer).*Er energieresten aanwezig zijn van de Candida schimmel.*Er energieresten aanwezig zijn van long-covid.*Er energieresten aanwezig zijn van vaccinaties/ pesticiden/ antibiotica/ medicatie.Tijdens een snelle check kijk ik OF het aanwezig is in je systeem voor een klein prijsje van โ‚ฌ7,50.Wil je alle 13 punten gecheckt hebben? Dat kan! Dan geef ik je stapelkorting en betaal je geen โ‚ฌ97,50 MAAR โ‚ฌ80,-.ย Wat mag je verwachten?Ik kijk energetisch je systeem door op de door jou aangevraagde punten. Vervolgens vertel ik je hoe het ervoor staat en wat er nodig is. Waar nodig zal ik je direct 1 op 1 healing/ coaching van mij adviseren.Wil je graag een snelle energie check?Neem contact op!Stuur een e-mail naar; spiritueelcoachmarlieke@outlook.comOf stuur een whatsappje naar 0610563103 (je kunt ook op de whatsapp button drukken rechts onderin)

Snelle energie check
Eind augustus zat ik op de verjaardag van een van mijn tantes & we zaten lekker buiten s โ€™avonds. Het was hartstikke gezellig en er was niets aan de hand.
De volgende dag merkte ik op dat ik maar liefst 15!!!! muggenbulten had op mijn beide onderbenen. Oh oh.. daar kwam de jeuk invasie..
Maar dat was niet alles.. Ze gingen ontsteken en werden flinke galbulten zelfs. Dikke onderhuidse schijven met veel roodheid als gevolg.
Ik dacht; nou nou.. flinke histamine reactie!
Maar de dagen erna voelde ik me ineens meer moe als andersโ€ฆ angst gedachtes kwamen in me naar boven die ik niet van mezelf ken en ik had ineens weer een mistig gevoel in mijn hoofd.
‘Hey, maar wacht even’, dacht ik. ‘Dit herken ik! Het zal toch niet?’ En ja hoor.. De Borrelia bacterie was meegekomen met 1 of meer van deze muggensteken.
Gelukkig was ik er nu heel snel bij en is er maar een piepkleine healingreeks nodig van 4 dagen.
ย 
ย 
๐—ฆ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜. ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—Ÿ๐˜†๐—บ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ.
De Borrelia bacterie veroorzaakt de ziekte van Lyme. Een onderwerp waar nog heel veel NIET bekend over is. Althans, in de reguliere sector/ wetenschap niet.
Energetisch kun je er veel meer mee gelukkig!
Via allerlei insectenbeten kun je de Borrelia bacterie oplopen en mijn ervaring is dat veel meer mensen de energie hiervan bij zich dragen, dan men denkt.
Des te sneller je erbij bent, des te minder klachten je hebt en des te makkelijker het te healen is. Ja echt, op energetisch niveau.
โ‹† ยป Wil jij weten of;

*Je energiesporen van Lyme met je meedraagt (kan gemakkelijk via muggensteken, niet alleen tekenbeet).

*Er een energie blokkade in je systeem ligt rondom te weinig vader-moeder liefde.

*Jouw innerlijk kind extra aandacht en liefde nodig heeft.

*Je iets mag verwerken/ helen uit een vorig leven.

*Je Early life stress in je systeem hebt.

*Er een trauma op je voorouderlijn ligt.

*Er opgeslagen emoties & gevoelens vastzitten in je systeem.

*Er energieverstoorders meeliften in jouw lichaam/ systeem.

*Jouw meridianen energetisch optimaal werken.

*Er energieresten aanwezig zijn van Epstein-barr (Pfeiffer).

*Er energieresten aanwezig zijn van de Candida schimmel.

*Er energieresten aanwezig zijn van long-covid.

*Er energieresten aanwezig zijn van vaccinaties/ pesticiden/ antibiotica/ medicatie.


Tijdens een snelle check kijk ik OF het aanwezig is in je systeem voor een klein prijsje van โ‚ฌ7,50.

Wil je alle 13 punten gecheckt hebben? Dat kan! Dan geef ik je stapelkorting en betaal je geen โ‚ฌ97,50 MAAR โ‚ฌ80,-.

ย 

Wat mag je verwachten?
Ik kijk energetisch je systeem door op de door jou aangevraagde punten.
Vervolgens vertel ik je hoe het ervoor staat en wat er nodig is. Waar nodig zal ik je direct 1 op 1 healing/ coaching van mij adviseren.

Wil je graag een snelle energie check?
Neem contact op!

Stuur een e-mail naar; spiritueelcoachmarlieke@outlook.com
Of stuur een whatsappje naar 0610563103 (je kunt ook op de whatsapp button drukken rechts onderin)