◈ Energetische scan ◈ Wil je graag weten of er slechte energieën (ik noem ze donkere wezens) op je adres, bij gezinsleden/ huisdieren aanwezig zijn? Ik kijk het graag voor je na!Donkere wezens kunnen bijvoorbeeld moodswings, moeheid, slecht slapen, irritaties onderling, onverklaarbare pijnen, paranormale waarnemingen en veel meer veroorzaken!Verdere informatie:*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.*De Energetische scan uitslag wordt uitsluitend telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.*Jouw totale investering is €10,- per scan. Wil je naast de Energetische scan ook de Inwijding scan aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. ◈ Inwijding scan ◈ Heb jij een inwijding gehad in Reiki, Shamballa, Munay Ki of een andere methode? En vraag je je af of dit goed is gegaan? Ik kijk het graag voor je na!Ik kom namelijk steeds vaker in de praktijk tegen dat een inwijding flink is misgegaan en dit kan vervelende gevolgen hebben op energetisch niveau. Zo kan er bijvoorbeeld een portaal gecreëerd worden in je lichaam waardoor ongewenste energieën reizen tussen dimensies. En geloof me.. daar wil je jouw lichaam niet aan uitlenen!Verdere informatie:*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.*De Inwijding scan uitslag wordt uitsluitend telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.*Jouw totale investering is €10,- per scan. Wil je naast de Inwijding scan ook de Energetische scan aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. ◈ Familievloek scan ◈ Het is gelukkig zeldzaam, maar het komt zeker voor. Een vloek die wordt uitgesproken over een volledige bloedlijn/ familielijn. Vermoed jij dat er een vloek op jouw bloedlijn is uitgesproken? Dan kijk ik het graag voor je na d.m.v. deze scan.Verdere informatie:*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.*Na de scan geef ik per mail aan wat mijn bevindingen hierover zijn + hoe ik je er vanaf kan helpen.*Jouw totale investering is €10,- per scan. Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact op! Voor advies/ vragen, aanvragen en afspraken verzetten kun je bellen, een whatsapp sturen of mailen naar de praktijk. ◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00.Mijn collega Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.◈ Whatsapp only; 0622773232We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.◈ Mail; info@marliekejansen.nlWe streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Energetische scan ◈

Wil je graag weten of er slechte energieën (ik noem ze donkere wezens) op je adres, bij gezinsleden/ huisdieren aanwezig zijn? Ik kijk het graag voor je na!
Donkere wezens kunnen bijvoorbeeld moodswings, moeheid, slecht slapen, irritaties onderling, onverklaarbare pijnen, paranormale waarnemingen en veel meer veroorzaken!

Verdere informatie:
*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.
*De Energetische scan uitslag wordt uitsluitend telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.
*Jouw totale investering is €10,- per scan.
Wil je naast de Energetische scan ook de Inwijding scan aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

◈ Inwijding scan ◈

Heb jij een inwijding gehad in Reiki, Shamballa, Munay Ki of een andere methode? En vraag je je af of dit goed is gegaan? Ik kijk het graag voor je na!
Ik kom namelijk steeds vaker in de praktijk tegen dat een inwijding flink is misgegaan en dit kan vervelende gevolgen hebben op energetisch niveau. Zo kan er bijvoorbeeld een portaal gecreëerd worden in je lichaam waardoor ongewenste energieën reizen tussen dimensies. En geloof me.. daar wil je jouw lichaam niet aan uitlenen!

Verdere informatie:
*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.
*De Inwijding scan uitslag wordt uitsluitend telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.
*Jouw totale investering is €10,- per scan.
Wil je naast de Inwijding scan ook de Energetische scan aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

◈ Familievloek scan ◈

Het is gelukkig zeldzaam, maar het komt zeker voor. Een vloek die wordt uitgesproken over een volledige bloedlijn/ familielijn. Vermoed jij dat er een vloek op jouw bloedlijn is uitgesproken? Dan kijk ik het graag voor je na d.m.v. deze scan.

Verdere informatie:
*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.
*Na de scan geef ik per mail aan wat mijn bevindingen hierover zijn + hoe ik je er vanaf kan helpen.
*Jouw totale investering is €10,- per scan.

Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact op!

Voor advies/ vragen, aanvragen en afspraken verzetten kun je bellen, een whatsapp sturen of mailen naar de praktijk. 
◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00.
Mijn collega Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.

◈ Whatsapp only; 0622773232
We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Mail; info@marliekejansen.nl
We streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.