◈ Inwijding scan ◈Heb jij een inwijding gehad in Reiki, Shamballa, Munay Ki of een andere methode? En vraag je je af of dit goed is gegaan? Ik kijk het graag voor je na!Ik kom namelijk steeds vaker in de praktijk tegen dat een inwijding flink is misgegaan en dit kan vervelende gevolgen hebben op energetisch niveau. Zo kan er bijvoorbeeld een portaal gecreëerd worden in je lichaam waardoor ongewenste energieën reizen tussen dimensies. En geloof me.. daar wil je jouw lichaam niet aan uitlenen! ◈ Energetische scan ◈Wil je graag weten of er ongewenste energieën op je adres, bij gezinsleden/ huisdieren aanwezig zijn?Ook dat kijk ik graag voor je na. Ongewenste energieën kunnen bijvoorbeeld moodswings, moeheid, slecht slapen, irritaties onderling, onverklaarbare pijnen en veel meer veroorzaken! Verdere informatie:*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.*Beide scan uitslagen worden telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.*Jouw totale investering is €10,- per scan. Beide scans aanvragen mag natuurlijk ook. Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact op! 

◈ Inwijding scan ◈
Heb jij een inwijding gehad in Reiki, Shamballa, Munay Ki of een andere methode? En vraag je je af of dit goed is gegaan? Ik kijk het graag voor je na!
Ik kom namelijk steeds vaker in de praktijk tegen dat een inwijding flink is misgegaan en dit kan vervelende gevolgen hebben op energetisch niveau. Zo kan er bijvoorbeeld een portaal gecreëerd worden in je lichaam waardoor ongewenste energieën reizen tussen dimensies. En geloof me.. daar wil je jouw lichaam niet aan uitlenen!

Energetische scan
Wil je graag weten of er ongewenste energieën op je adres, bij gezinsleden/ huisdieren aanwezig zijn?
Ook dat kijk ik graag voor je na. Ongewenste energieën kunnen bijvoorbeeld moodswings, moeheid, slecht slapen, irritaties onderling, onverklaarbare pijnen en veel meer veroorzaken!

Verdere informatie:

*Wij communiceren altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorgen voor heldere informatie.

*Beide scan uitslagen worden telefonisch met je besproken. Tijdens dat gesprek is er ook ruimte om vragen te stellen en je ontvangt vrijblijvend advies.

*Jouw totale investering is €10,- per scan.
Beide scans aanvragen mag natuurlijk ook.

 

Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact op!