Reinigen met salie. Waarom niet? Salie, Palo santo, Smudge, Reiki symbolen, Edelstenen… Het zijn allemaal nog steeds methodes die ingezet worden om jezelf of je huis energetisch te reinigen/zuiveren. Maar, is dat wel zo slim?En, in hoeverre heeft dit zin?Nee is daarop het antwoord wat mij betreft! Ik leg je graag uit waarom ik dat zo zie.Voor 2012 hielp het om met salie te reinigen of om bepaalde stenen of symbolen in te zetten om je huis of jezelf te reinigen van ongewenste entiteiten of auralifters.Sinds 2012 werkt dit echter niet meer.. Dat komt omdat we sinds 2012 een energie shift meemaken. We begeven ons in een zogeheten nieuw energetisch tijdperk en die shift maakt dat energieën in kracht zijn toegenomen.Je kunt je voorstellen dat wanneer een energie in kracht is toegenomen er ook een krachtigere methode nodig is om het tegen te gaan. Zo hebben we nu ook niet meer met ‘auralifters’ of ‘ongewenste entiteiten’ te maken, maar echt met donkere wezens. Ja, het beestje mag een naam krijgen en dat geef ik er dan ook aan zodat we helder hebben waar we over spreken.Het donker/ duister wordt vaak afgespiegeld als dom, maar laat je dat a.u.b. niet wijsmaken, want donkere wezens zijn zeer behendig en doordacht bezig. Onderschat zeker de belasting van deze wezens niet en ga NOOIT zelf wapperen met salie, aan de slag met reiki symbolen, edelstenen en dergelijke. Dat is zelfs gevaarlijk en verergerd de belasting vaak.Soms lijkt het alsof het heel even geholpen heeft maar niets is minder waar, want wat je letterlijk doet is dat je de donkere wezens slechts een por geeft. Je verwijdert ze er niet mee.En verwijderen wil je ze zeker! Donkere wezens zijn namelijk geen overleden dierbaren die naar het licht willen, nee ze komen elders vandaan.Daarnaast is het reinigen of zuiveren van huizen, mensen en dieren echt een vak apart. Het is niet zomaar iets wat je iedereen aanleert. Het is een talent. Net zoals dat je op allerlei andere gebieden ook een talent hebt, geldt dat hiervoor ook. Het moet je liggen en daarbij is het heel erg belangrijk dat je paranormale gaven goed ontwikkeld zijn en dat je deze goed getraind hebt en blijft trainen. Echt alle paranormale gaven zijn nodig om donkere wezens goed te kunnen analyseren en vervolgens te kunnen verwijderen. Mede ook omdat donkere wezens kunnen shape shiften en zich zo kunnen voordoen als wel een overleden dierbare of als een lichtgids/ engel, maar dit toch echt echt echt niet zijn.Blijf altijd dicht bij jezelf hierin & neem dit onderwerp zeker serieus. Heb jij het idee dat je huis, je gezinsleden of dieren een energetische reiniging/ zuivering kunnen gebruiken? Deel gerust je verhaal met ons en we kijken vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden.Wil je weten wat donkere wezens precies zijn?Waarom ze er zijn? Lees dan hier verder!Hartelijke groet,Marlieke

Reinigen met salie. Waarom niet?

Salie, Palo santo, Smudge, Reiki symbolen, Edelstenen… Het zijn allemaal nog steeds methodes die ingezet worden om jezelf of je huis energetisch te reinigen/zuiveren. Maar, is dat wel zo slim?
En, in hoeverre heeft dit zin?

Nee is daarop het antwoord wat mij betreft! Ik leg je graag uit waarom ik dat zo zie.
Voor 2012 hielp het om met salie te reinigen of om bepaalde stenen of symbolen in te zetten om je huis of jezelf te reinigen van ongewenste entiteiten of auralifters.

Sinds 2012 werkt dit echter niet meer.. Dat komt omdat we sinds 2012 een energie shift meemaken. We begeven ons in een zogeheten nieuw energetisch tijdperk en die shift maakt dat energieën in kracht zijn toegenomen.
Je kunt je voorstellen dat wanneer een energie in kracht is toegenomen er ook een krachtigere methode nodig is om het tegen te gaan. Zo hebben we nu ook niet meer met ‘auralifters’ of ‘ongewenste entiteiten’ te maken, maar echt met donkere wezens. Ja, het beestje mag een naam krijgen en dat geef ik er dan ook aan zodat we helder hebben waar we over spreken.

Het donker/ duister wordt vaak afgespiegeld als dom, maar laat je dat a.u.b. niet wijsmaken, want donkere wezens zijn zeer behendig en doordacht bezig. Onderschat zeker de belasting van deze wezens niet en ga NOOIT zelf wapperen met salie, aan de slag met reiki symbolen, edelstenen en dergelijke. Dat is zelfs gevaarlijk en verergerd de belasting vaak.

Soms lijkt het alsof het heel even geholpen heeft maar niets is minder waar, want wat je letterlijk doet is dat je de donkere wezens slechts een por geeft. Je verwijdert ze er niet mee.
En verwijderen wil je ze zeker! Donkere wezens zijn namelijk geen overleden dierbaren die naar het licht willen, nee ze komen elders vandaan.

Daarnaast is het reinigen of zuiveren van huizen, mensen en dieren echt een vak apart. Het is niet zomaar iets wat je iedereen aanleert. Het is een talent. Net zoals dat je op allerlei andere gebieden ook een talent hebt, geldt dat hiervoor ook.
Het moet je liggen en daarbij is het heel erg belangrijk dat je paranormale gaven goed ontwikkeld zijn en dat je deze goed getraind hebt en blijft trainen. Echt alle paranormale gaven zijn nodig om donkere wezens goed te kunnen analyseren en vervolgens te kunnen verwijderen. Mede ook omdat donkere wezens kunnen shape shiften en zich zo kunnen voordoen als wel een overleden dierbare of als een lichtgids/ engel, maar dit toch echt echt echt niet zijn.

Blijf altijd dicht bij jezelf hierin & neem dit onderwerp zeker serieus.
Heb jij het idee dat je huis, je gezinsleden of dieren een energetische reiniging/ zuivering kunnen gebruiken?
Deel gerust je verhaal met ons en we kijken vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden.


Wil je weten wat donkere wezens precies zijn?
Waarom ze er zijn?
Lees dan hier verder!

Hartelijke groet,
Marlieke