Wil jij graag jouw zielsvorm/ naam/ afkomst weten? Voel je je niet thuis op aarde en heb je een soort heimwee naar "jouw thuis"? Benieuwd wat jouw zielenkleur nu is? In jou, wie jij nu als mens bent, is een stukje van jouw complete ziel gereïncarneerd. Dat stukje noem je ook wel je hogere zelf/ je intuïtie. Maar, jouw complete ziel leeft in de hoogste dimensie, de 11e. En, wist je dat jouw complete ziel een geheel andere bestaansvorm kan hebben? Een totaal andere naam heeft en nog meer magische eigenschappen?Tijdens deze zeer gedetailleerde reading kom jij achter de afkomst/ naam/ vorm van je ziel, welke zielenkleur je nu hebt en wat de belangrijkste zielenmissie(s) voor jou zijn in dit leven.Via mijn krachtig ontwikkelde paranormale gaven leg ik contact met jouw complete ziel voor je en ontmoet ik deze. »Wat kan ik verwachten?♥ Ik ga tijdens een zeer uitgebreide reading jouw zielsvorm ontmoeten en daarmee in gesprek.En zo kom je erachter:-Wat zijn/ haar naam is.-Hoe hij/ zij eruit ziet.-Wat je zielenkleur nu is.-Wat de belangrijkste zielsmissie(s) in dit leven is.♥ Vervolgens ontvang je een verslag per e-mail waarin ik mijn waarnemingen helder aangeef.♥ Samen bespreken we de reading na middels een belafspraak van maximaal 30 minuten.Jouw investering is €222,- Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Wil jij graag jouw zielsvorm/ naam/ afkomst weten?

Voel je je niet thuis op aarde en heb je een soort heimwee naar "jouw thuis"?

Benieuwd wat jouw zielenkleur nu is?

In jou, wie jij nu als mens bent, is een stukje van jouw complete ziel gereïncarneerd. Dat stukje noem je ook wel je hogere zelf/ je intuïtie. Maar, jouw complete ziel leeft in de hoogste dimensie, de 11e. 
En, wist je dat jouw complete ziel een geheel andere bestaansvorm kan hebben? Een totaal andere naam heeft en nog meer magische eigenschappen?
Tijdens deze zeer gedetailleerde reading kom jij achter de afkomst/ naam/ vorm van je ziel, welke zielenkleur je nu hebt en wat de belangrijkste zielenmissie(s) voor jou zijn in dit leven.

Via mijn krachtig ontwikkelde paranormale gaven leg ik contact met jouw complete ziel voor je en ontmoet ik deze.

»Wat kan ik verwachten?

♥ Ik ga tijdens een zeer uitgebreide reading jouw zielsvorm ontmoeten en daarmee in gesprek.
En zo kom je erachter:
-Wat zijn/ haar naam is.
-Hoe hij/ zij eruit ziet.
-Wat je zielenkleur nu is.
-Wat de belangrijkste zielsmissie(s) in dit leven is.

♥ Vervolgens ontvang je een verslag per e-mail waarin ik mijn waarnemingen helder aangeef.

♥ Samen bespreken we de reading na middels een belafspraak van maximaal 30 minuten.


Jouw investering is €222,-

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com