Foto reading & persoonlijke healing op afstand Wegens succes blijf ik het online event; Foto reading & persoonlijke healing herhalen!Tijdens zo’n online event sta jij persoonlijk helemaal centraal als thema.Je ontvangt een persoonlijke foto reading en een daarop afgestemde persoonlijke healing. Tijdens de foto reading geef ik in maximaal 10 zinnen aan welk inzicht er nu voor jou ligt en aan de hand van wat ik daarin tegenkom ontvang je aansluitend een persoonlijke healing van 30 minuten.Bijvoorbeeld; Als ik voel dat je onrustig bent kan ik ervoor kiezen je een healing te geven voor meer innerlijke rust. GOED OM TE WETEN:-Het volgende online event vindt plaats op woensdag 6 juli en je ontvangt de reading & healing dan tussen 10:00 en 12:00.-Hiervoor hoef je niet online te zijn, thuis te blijven of stil te zitten. Je kunt gewoon je ding doen. -Het enige wat belangrijk is, is dat je de dag van de healing goed water/ thee drinkt. Doe je mee? Leuk als je erbij bent!  » Tarief: €15,- Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Foto reading & persoonlijke healing op afstand

Wegens succes blijf ik het online event; Foto reading & persoonlijke healing herhalen!
Tijdens zo’n online event sta jij persoonlijk helemaal centraal als thema.
Je ontvangt een persoonlijke foto reading en een daarop afgestemde persoonlijke healing. 🥰
Tijdens de foto reading geef ik in maximaal 10 zinnen aan welk inzicht er nu voor jou ligt en aan de hand van wat ik daarin tegenkom ontvang je aansluitend een persoonlijke healing van 30 minuten.
Bijvoorbeeld; Als ik voel dat je onrustig bent kan ik ervoor kiezen je een healing te geven voor meer innerlijke rust.
 

GOED OM TE WETEN:
-Het volgende online event vindt plaats op woensdag 6 juli en je ontvangt de reading & healing dan tussen 10:00 en 12:00.
-Hiervoor hoef je niet online te zijn, thuis te blijven of stil te zitten. Je kunt gewoon je ding doen.
-Het enige wat belangrijk is, is dat je de dag van de healing goed water/ thee drinkt.

 
Doe je mee? 😄
Leuk als je erbij bent! 💞
 

» Tarief: €15,-

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com