Wil jij graag leren pendelen voor jezelf? Dan is deze thuisworkshop iets voor jou! Mensen denken vaak dat je allerlei paranormale gaven ontwikkeld moet hebben om te kunnen pendelen, maar dat is helemaal niet nodig!Net zoals het bij de thuisworkshop tarot ook helemaal niet nodig is.Wat je nodig hebt is een goede pendel en weten ‘hoe’ te pendelen/ de ins & outs duidelijk te hebben. Want je zet jouw intuïtie in om te pendelen en dat heeft iedereen!»Wat kun je verwachten?♥ Je ontvangt per post de gehele inhoud van de thuisworkshop + een mooie edelsteen pendel.♥ Vervolgens kun je zelf thuis aan de slag gaan met de inhoud van de workshop.♥ Korte vragen per e-mail of whatsapp over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden. Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. Tarief: €88,- Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Wil jij graag leren pendelen voor jezelf?

Dan is deze thuisworkshop iets voor jou!

Mensen denken vaak dat je allerlei paranormale gaven ontwikkeld moet hebben om te kunnen pendelen, maar dat is helemaal niet nodig!
Net zoals het bij de thuisworkshop tarot ook helemaal niet nodig is.

Wat je nodig hebt is een goede pendel en weten ‘hoe’ te pendelen/ de ins & outs duidelijk te hebben.
Want je zet jouw intuïtie in om te pendelen en dat heeft iedereen!

»Wat kun je verwachten?
♥ Je ontvangt per post de gehele inhoud van de thuisworkshop + een mooie edelsteen pendel.

♥ Vervolgens kun je zelf thuis aan de slag gaan met de inhoud van de workshop.

♥ Korte vragen per e-mail of whatsapp over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden.
Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. 

Tarief: €88,-

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com