Een vervelende sfeer voelen in huis, irritaties onderling naar elkaar toe, je jongste kind van 2 die s’nachts steeds huilend wakker wordt, je oudste kind van nog geen 10 die ook slecht slaapt, je vervelend voelen op de trap naar boven, steeds maar moe en futloos zijn en blijven (alsof je niet vooruit komt), een bepaalde zwaarte & aanwezigheid in huis voelen, je huwelijk die opgebrand lijkt, je kind die het ene ongelukje na het andere heeft, vervelende maag pijn/ klachten ervaren op onverklaarbare wijze..Dit gezin uit Noord-Brabant was op en had flinke klachten!Tijdens een Energetische scan werd al duidelijk dat er de nodige aanwezigheid van donkere entiteiten was & dus schakelde dit gezin mijn hulp in.Ik ben dankbaar dat ik alle belasting grondig heb kunnen verwijderen in hun huis/ grond, bij de personen en de auto’s en dat ik een krachtige bescherming heb kunnen activeren voor ze, want dit was absoluut nodig.Een week na de zuivering bel ik altijd de mensen op om te vragen hoe het met ze gaat.Dit gesprek voerde ik met de moeder van het gezin. En, wat ik van haar hoorde was super! Alle aangegeven klachten waren namelijk verdwenen!Hun oudste zoontje (van nog geen 10) zei ook een paar dagen na de zuivering tegen zijn vader; ‘Papa, het is net of jij en mama veel meer van elkaar houden!’. De moeder beaamde dit, want zo ervaart zij het ook. Alsof hun huwelijk weer vrijuit kan stromen, alsof ze weer in een fijnere flow zitten samen dan voorheen.Ook was de vader een jaar werkloos en eindeloos aan het zoeken naar een baan EN ineens sinds de zuivering heeft hij een baan gevonden. Kwam zo ineens op zijn pad!Zo zie je hoe mooi het doorwerkt als je energie systeem compleet zuiver is. Je trekt dan automatisch positievere energie aan en de energie stroom in jou en vanaf jou naar buiten toe, stroomt vele malen sterker. Je wordt gewoon letterlijk minder tegen gehouden om mooie stappen te maken!Dit gezin kan optimaal gaan genieten, in de fijne en lichte energie stroom meegaan en nog meer mooie kansen op hun pad verwachten.Lees jij dit nu en is het verhaal van dit gezin herkenbaar voor je?Neem gerust contact op!

Een vervelende sfeer voelen in huis, irritaties onderling naar elkaar toe, je jongste kind van 2 die s’nachts steeds huilend wakker wordt, je oudste kind van nog geen 10 die ook slecht slaapt, je vervelend voelen op de trap naar boven, steeds maar moe en futloos zijn en blijven (alsof je niet vooruit komt), een bepaalde zwaarte & aanwezigheid in huis voelen, je huwelijk die opgebrand lijkt, je kind die het ene ongelukje na het andere heeft, vervelende maag pijn/ klachten ervaren op onverklaarbare wijze..

Dit gezin uit Noord-Brabant was op en had flinke klachten!

Tijdens een Energetische scan werd al duidelijk dat er de nodige aanwezigheid van donkere entiteiten was & dus schakelde dit gezin mijn hulp in.

Ik ben dankbaar dat ik alle belasting grondig heb kunnen verwijderen in hun huis/ grond, bij de personen en de auto’s en dat ik een krachtige bescherming heb kunnen activeren voor ze, want dit was absoluut nodig.

Een week na de zuivering bel ik altijd de mensen op om te vragen hoe het met ze gaat.

Dit gesprek voerde ik met de moeder van het gezin. En, wat ik van haar hoorde was super! Alle aangegeven klachten waren namelijk verdwenen!

Hun oudste zoontje (van nog geen 10) zei ook een paar dagen na de zuivering tegen zijn vader; ‘Papa, het is net of jij en mama veel meer van elkaar houden!’. De moeder beaamde dit, want zo ervaart zij het ook. Alsof hun huwelijk weer vrijuit kan stromen, alsof ze weer in een fijnere flow zitten samen dan voorheen.

Ook was de vader een jaar werkloos en eindeloos aan het zoeken naar een baan EN ineens sinds de zuivering heeft hij een baan gevonden. Kwam zo ineens op zijn pad!

Zo zie je hoe mooi het doorwerkt als je energie systeem compleet zuiver is. Je trekt dan automatisch positievere energie aan en de energie stroom in jou en vanaf jou naar buiten toe, stroomt vele malen sterker. Je wordt gewoon letterlijk minder tegen gehouden om mooie stappen te maken!

Dit gezin kan optimaal gaan genieten, in de fijne en lichte energie stroom meegaan en nog meer mooie kansen op hun pad verwachten.

Lees jij dit nu en is het verhaal van dit gezin herkenbaar voor je?
Neem gerust contact op!