Wil jij graag jouw ziel ontmoeten?Erachter komen hoe je ziel eruit ziet, waar je complete ziel leeft & wat een of meerdere hoofd zielendoelen zijn in dit leven?Dan is deze uitgebreide reading echt iets voor jou!En, het mooie is; Je hebt je gehele leven lang iets aan deze informatie!  »Wat kan ik verwachten?♥ Ik ga voor jou je ziel ontmoeten tijdens een uitgebreide afstemming en ik kom erachter:-Wat de naam, vorm en afkomst van jouw complete ziel is.-Welke kleur jouw zielsenergie heeft.-Wat een of meerdere belangrijke lessen/ inzichten voor jou zijn in dit leven.♥ Vervolgens volgt er een telefonische sessie van max 1,5 uur waarin ik met je deel wat ik heb doorgekregen tijdens de afstemming. Dit bespreken we samen door en het is dan de bedoeling dat jij zelf meeschrijft. Er is tijdens de telefonische sessie ook zeker ruimte om vragen te stellen. Jouw investering is €222,-.Vraag je beide telefonische readings aan; Ontmoet je lichtteam & Ontmoet je ziel?Dan ontvang je een korting van maar liefst €100,-! Contact: ◈ Whatsapp only; 0622773232We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.◈ Mail; info@marliekejansen.nlWe streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden. ⇓ Dit zeggen mensen die de online cursus Ontmoet je lichtteam gevolgd hebben; Marga schreef voor jullie:‘Hoe verrassend waren de gesprekken met Marlieke over het ontmoeten van mijn lichtteam en mijn Ziel. Was niet alleen de inhoud verrassend, zeker zo belangrijk was het gesprek zélf. Alle tijd en rust en mogelijkheid om vragen te stellen en/of dingen, ervaringen te kunnen vertellen die met het onderwerp samenvallen. Hoe rijk is dat, je gewoon te kunnen uiten over zielsonderwerpen waar ik in ieder geval niet met iedereen over praat. Het was vertrouwd en er was een soort ruimte waarin de inhoud van de gesprekken een plek kon krijgen. Heel natuurlijk eigenlijk en daarmee verrijkend.Hierna volgt de tijd om aan de inhoud te wennen, te verkennen hoe dit voor me voelt. Ook hier wordt mijn ruimte groter, lichter, dieper en meer geaard in mezelf. Een bijzondere ervaring waar ik blij mee ben en waarin ik het contact met Marlieke als dierbaar ervaar.Warme groet,Marga’

Wil jij graag jouw ziel ontmoeten?
Erachter komen hoe je ziel eruit ziet, waar je complete ziel leeft & wat een of meerdere hoofd zielendoelen zijn in dit leven?
Dan is deze uitgebreide reading echt iets voor jou!
En, het mooie is; Je hebt je gehele leven lang iets aan deze informatie! 

»Wat kan ik verwachten?

♥ Ik ga voor jou je ziel ontmoeten tijdens een uitgebreide afstemming en ik kom erachter:
-Wat de naam, vorm en afkomst van jouw complete ziel is.
-Welke kleur jouw zielsenergie heeft.
-Wat een of meerdere belangrijke lessen/ inzichten voor jou zijn in dit leven.

♥ Vervolgens volgt er een telefonische sessie van max 1,5 uur waarin ik met je deel wat ik heb doorgekregen tijdens de afstemming. Dit bespreken we samen door en het is dan de bedoeling dat jij zelf meeschrijft. 
Er is tijdens de telefonische sessie ook zeker ruimte om vragen te stellen.

Jouw investering is €222,-.

Vraag je beide telefonische readings aan; Ontmoet je lichtteam & Ontmoet je ziel?
Dan ontvang je een korting van maar liefst €100,-!

Contact:

◈ Whatsapp only; 0622773232
We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Mail; info@marliekejansen.nl
We streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.

⇓ Dit zeggen mensen die de online cursus Ontmoet je lichtteam gevolgd hebben;

 

Marga schreef voor jullie:
Hoe verrassend waren de gesprekken met Marlieke over het ontmoeten van mijn lichtteam en mijn Ziel. Was niet alleen de inhoud verrassend, zeker zo belangrijk was het gesprek zélf. Alle tijd en rust en mogelijkheid om vragen te stellen en/of dingen, ervaringen te kunnen vertellen die met het onderwerp samenvallen.
Hoe rijk is dat, je gewoon te kunnen uiten over zielsonderwerpen waar ik in ieder geval niet m
et iedereen over praat. Het was vertrouwd en er was een soort ruimte waarin de inhoud van de gesprekken een plek kon krijgen. Heel natuurlijk eigenlijk en daarmee verrijkend.
Hierna volgt de tijd om aan de inhoud te wennen, te verkennen hoe dit voor me voelt. Ook hier wordt mijn ruimte groter, lichter, dieper en meer geaard in mezelf. Een bijzondere ervaring waar ik blij mee ben en waarin ik het contact met Marlieke als dierbaar ervaar.
Warme groet,
Marga’