Wil jij graag leren hoe je de ruimtes in je woning/ tuin/ gezinsleden en dieren op de juiste manier energetisch kunt reinigen? Dan is deze online workshop iets voor jou! De Energetische onderhoudsreiniging is een methode waarmee je echt ruimtes/ mensen heel grondig kunt reinigen van negatieve sferen/ spanningen/ gevoelens/ emoties van mensen, zielen en dieren. Dit is ook echt bedoeld als ‘onderhoud’. Stel je hebt veel mensen over de vloer, of je hebt een negatief familielid die langsgekomen is of er is een situatie geweest thuis waarbij veel emoties loskwamen of wellicht heb je een werkruimte thuis…dan is het heel fijn om de ruimtes te kunnen opschonen van negatieve energie! »Wat kun je verwachten?♥ Je volgt de workshop online. Middels e-mail voorzie ik je van alle informatie. Deze zal bestaan uit PDF bestand en begeleidende video’s.♥ De online workshop duurt 3 dagen, de PDF bestanden kun je opslaan en zijn in jouw bezit. De video’s blijven een week online beschikbaar. Zo krijg je 4 dagen extra tijd om de workshop te doorlopen wat echt meer dan genoeg zal zijn. De video’s zijn echt puur ter verheldering/ begeleiding van de opdrachten. De PDG bestanden zijn leidend en kun je dus wel opslaan.♥ Korte vragen over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden per e-mail of whatsapp.Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. ♥ Deze online workshop is echt voor iedereen te volgen! Je hoeft niet per se paranormale gaven te hebben. Wel is het handig als je je dingen kunt inbeelden/ visualiseren. Dat maakt het voor jou net wat makkelijker. Maar ook dit is zeker geen vereiste.Ben je nog niet bekend met visualiseren? Zie deze online workshop dan als een mooie methode om dat te leren inzetten. »Wanneer?Je kunt deze online cursus op ieder moment aanvragen, wanneer het voor jou past.»Tarief: €77,- Doe je mee?  ◈ Stuur een whatsapp bericht naar 0610563103◈ Of stuur een mail naar spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Wil jij graag leren hoe je de ruimtes in je woning/ tuin/ gezinsleden en dieren op de juiste manier energetisch kunt reinigen?

Dan is deze online workshop iets voor jou!

De Energetische onderhoudsreiniging is een methode waarmee je echt ruimtes/ mensen heel grondig kunt reinigen van negatieve sferen/ spanningen/ gevoelens/ emoties van mensen, zielen en dieren. Dit is ook echt bedoeld als ‘onderhoud’. 
Stel je hebt veel mensen over de vloer, of je hebt een negatief familielid die langsgekomen is of er is een situatie geweest thuis waarbij veel emoties loskwamen of wellicht heb je een werkruimte thuis…dan is het heel fijn om de ruimtes te kunnen opschonen van negatieve energie!

 

»Wat kun je verwachten?
♥ Je volgt de workshop online. Middels e-mail voorzie ik je van alle informatie. Deze zal bestaan uit PDF bestand en begeleidende video’s.

♥ De online workshop duurt 3 dagen, de PDF bestanden kun je opslaan en zijn in jouw bezit. De video’s blijven een week online beschikbaar. Zo krijg je 4 dagen extra tijd om de workshop te doorlopen wat echt meer dan genoeg zal zijn. De video’s zijn echt puur ter verheldering/ begeleiding van de opdrachten. De PDG bestanden zijn leidend en kun je dus wel opslaan.

♥ Korte vragen over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden per e-mail of whatsapp.
Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. 

♥ Deze online workshop is echt voor iedereen te volgen! Je hoeft niet per se paranormale gaven te hebben. Wel is het handig als je je dingen kunt inbeelden/ visualiseren. Dat maakt het voor jou net wat makkelijker. Maar ook dit is zeker geen vereiste.
Ben je nog niet bekend met visualiseren? Zie deze online workshop dan als een mooie methode om dat te leren inzetten.

 

»Wanneer?
Je kunt deze online cursus op ieder moment aanvragen, wanneer het voor jou past.

»Tarief: €77,-

Doe je mee? 

◈ Stuur een whatsapp bericht naar 0610563103

◈ Of stuur een mail naar spiritueelcoachmarlieke@outlook.com