☯ Online cursus Omgaan met emoties!  ☯Deze online cursus is terug en compleet in een nieuw jasje! Wil jij graag echt praktische informatie tot je beschikking over hoe je het beste met emoties om kunt gaan. Wat ze je vertellen, hoe je ze kunt accepteren/ omarmen, relativeren en vervolgens los kunt laten?Dan is deze cursus helemaal jouw ding!Emoties zijn zeker niet altijd even fijn of makkelijk. Laat staan het communiceren erover/ doorvoelen en het loslaten, een plekje geven ervan. Met de juiste toolset kun je dit heel praktisch eigen maken, waardoor je gaat ervaren dat je echt kunt leren omgaan met alle emoties. Er ontstaat meer balans in jezelf omtrent de minder leuke emoties, waardoor ze je leven niet meer overnemen als het ware.Oké laten we het even concreet maken;» Wanneer?Dit is een privé cursus en daarom op ieder moment aan te vragen. » Hoe & waar?Vanuit je eigen huis! Alle informatie en oefeningen ontvang je per e-mail. » Deze online cursus bestaat uit;☯ Praktische informatie met daarin een stappenplan omtrent het omgaan met emoties. Dit is een zeer nuttig stappenplan waar jij je gehele leven iets aan hebt! Het is enorm waardevol en kan ingezet worden in vele situaties.☯ Je ontvang een Healing van 30 minuten gericht op het vertrouwen op jouw intuïtie.☯ En tot slot een telefonisch consult met mij! Aan het eind van de cursus hebben we een belafspraak van 60 minuten. We bespreken de opdrachten die je uitgevoerd hebt samen na & ik geef je tips/ tools waar nodig. ☯ Jouw investering is €111,- p.p. We gaan er samen een superleuke online cursus van maken! Lekker down to earth en positief.Lijkt jou dat wat? Meld je dan aan! Je kunt in je eentje meedoen of er samen een feestje van maken met je moeder, vriendinnen of je partner. Ook dan krijg je 1-op-1 begeleiding van mij. 🙏🏼  ◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09:00 en 17:00.Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.◈ Whatsapp only: 0622773232  ◈ Mail: info@marliekejansen.nl⋆⋮⋆ Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ⋆⋮⋆

☯ Online cursus Omgaan met emoties!  ☯

Deze online cursus is terug en compleet in een nieuw jasje! 
Wil jij graag echt praktische informatie tot je beschikking over hoe je het beste met emoties om kunt gaan. Wat ze je vertellen, hoe je ze kunt accepteren/ omarmen, relativeren en vervolgens los kunt laten?
Dan is deze cursus helemaal jouw ding!

Emoties zijn zeker niet altijd even fijn of makkelijk. Laat staan het communiceren erover/ doorvoelen en het loslaten, een plekje geven ervan. Met de juiste toolset kun je dit heel praktisch eigen maken, waardoor je gaat ervaren dat je echt kunt leren omgaan met alle emoties. Er ontstaat meer balans in jezelf omtrent de minder leuke emoties, waardoor ze je leven niet meer overnemen als het ware.

Oké laten we het even concreet maken;

» Wanneer?
Dit is een privé cursus en daarom op ieder moment aan te vragen.

 

» Hoe & waar?
Vanuit je eigen huis! Alle informatie en oefeningen ontvang je per e-mail.

 

» Deze online cursus bestaat uit;
Praktische informatie met daarin een stappenplan omtrent het omgaan met emoties. Dit is een zeer nuttig stappenplan waar jij je gehele leven iets aan hebt! Het is enorm waardevol en kan ingezet worden in vele situaties.
Je ontvang een Healing van 30 minuten gericht op het vertrouwen op jouw intuïtie.
En tot slot een telefonisch consult met mij! Aan het eind van de cursus hebben we een belafspraak van 60 minuten. We bespreken de opdrachten die je uitgevoerd hebt samen na & ik geef je tips/ tools waar nodig. 
Jouw investering is €111,- p.p.

 

We gaan er samen een superleuke online cursus van maken! Lekker down to earth en positief.
Lijkt jou dat wat? Meld je dan aan!
Je kunt in je eentje meedoen of er samen een feestje van maken met je moeder, vriendinnen of je partner.
Ook dan krijg je 1-op-1 begeleiding van mij. 🙏🏼 

◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09:00 en 17:00.
Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.

◈ Whatsapp only: 0622773232  

◈ Mail: info@marliekejansen.nl

⋆⋮⋆ Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ⋆⋮⋆