🧚🏼‍♀️🌸 Online challenge Volg je intuïtie ! 🧚🏼‍♀️🌸De online challenge is terug en compleet in een nieuw jasje! Wil jij graag echt praktische informatie tot je beschikking over wat je intuïtie nu precies is, hoe je ernaar kunt luisteren, hoe je signalen kunt herkennen, hoe jij je ermee kunt verbinden?Dan is deze challenge helemaal jouw ding!Oke laten we het even concreet maken;» Wanneer?We starten op 12 april en de online challenge duurt tot ongeveer 19 april.Je hebt ruim de tijd om alle informatie te downloaden en door te lezen, om mee te doen aan spirituele oefeningen en aan het eind plannen we samen zelfs nog een mini consult in!» Hoe & waar?Vanuit je eigen huis! Alle informatie en oefeningen ontvang je in je mailbox gedurende die week.» Deze online challenge bestaat uit;🌸 Praktische informatie over je intuïtie; wat dit is, hoe je dit kunt aanroepen, hoe je signalen kunt herkennen en meer!🌸 Je ontvang een Healing van 30 minuten gericht op het vertrouwen op jouw intuïtie.🌸 We gaan een leuke oefening doen waarin je jezelf een soort mini reading geeft!🌸 We gaan ook een oefening doen waar jij jouw zielenkleur gaat bekijken & ik kijk dat ook voor je na.🌸 En tot slot een telefonisch mini consult met mij! Aan het eind van de challenge plannen we samen een telefonisch mini consult van 30 minuten in. We bespreken dan jouw zielenkleur en je kunt me vragen stellen over deze challenge of eventueel verdere ondersteuning.🌸 Jouw investering is €77,- p.p. We gaan er samen een superleuke online challenge van maken! Lekker licht en positief met een vleugje magic, maar wel echt met beide voeten op de grond.Lijkt jou dat wat? Meld je dan aan! Je kunt alleen meedoen of er samen een feestje van maken met je moeder, vriendinnen of je partner. 🙏🏼  ◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09:00 en 17:00.Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.◈ Whatsapp only: 0622773232  ◈ Mail: info@marliekejansen.nl⋆⋮⋆ Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ⋆⋮⋆ Direct een Whatsapp sturen? Klik op het logo.

🧚🏼‍♀️🌸 Online challenge Volg je intuïtie ! 🧚🏼‍♀️🌸

De online challenge is terug en compleet in een nieuw jasje! 
Wil jij graag echt praktische informatie tot je beschikking over wat je intuïtie nu precies is, hoe je ernaar kunt luisteren, hoe je signalen kunt herkennen, hoe jij je ermee kunt verbinden?
Dan is deze challenge helemaal jouw ding!

Oke laten we het even concreet maken;

» Wanneer?
We starten op 12 april en de online challenge duurt tot ongeveer 19 april.
Je hebt ruim de tijd om alle informatie te downloaden en door te lezen, om mee te doen aan spirituele oefeningen en aan het eind plannen we samen zelfs nog een mini consult in!

» Hoe & waar?
Vanuit je eigen huis! Alle informatie en oefeningen ontvang je in je mailbox gedurende die week.

» Deze online challenge bestaat uit;
🌸 Praktische informatie over je intuïtie; wat dit is, hoe je dit kunt aanroepen, hoe je signalen kunt herkennen en meer!
🌸 Je ontvang een Healing van 30 minuten gericht op het vertrouwen op jouw intuïtie.
🌸 We gaan een leuke oefening doen waarin je jezelf een soort mini reading geeft!
🌸 We gaan ook een oefening doen waar jij jouw zielenkleur gaat bekijken & ik kijk dat ook voor je na.
🌸 En tot slot een telefonisch mini consult met mij! Aan het eind van de challenge plannen we samen een telefonisch mini consult van 30 minuten in. We bespreken dan jouw zielenkleur en je kunt me vragen stellen over deze challenge of eventueel verdere ondersteuning.
🌸 Jouw investering is €77,- p.p.

 

We gaan er samen een superleuke online challenge van maken! Lekker licht en positief met een vleugje magic, maar wel echt met beide voeten op de grond.
Lijkt jou dat wat? Meld je dan aan! Je kunt alleen meedoen of er samen een feestje van maken met je moeder, vriendinnen of je partner. 🙏🏼 

◈ Direct contact? Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09:00 en 17:00.
Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.

◈ Whatsapp only: 0622773232  

◈ Mail: info@marliekejansen.nl

⋆⋮⋆ Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ⋆⋮⋆

Direct een Whatsapp sturen? Klik op het logo.