ONLINE CHALLENGE - HEAL JE INNERLIJK KIND Heb je er wel eens van gehoord, van ‘je innerlijk kind’?Het is puur een deel van jezelf wat kind was en is.Het is een niet tastbaar deel in jou. Een heel belangrijk deel! Het is jouw speelse kant. Het kind in jou, letterlijk.Hey en hoe staat het daarmee? Heb je daar weleens bij stilgestaan?Met deze online challenge gaan we dat samen doen! Even stil staan bij jouw innerlijk kind en hoe het hiermee gaat.Je bent vroeger ongetwijfeld geremd in momenten waar jij net lekker aan het spelen was. Of dat je naar huis moest als je nog verder wilde spelen.Of dat je ‘normaal’ moest doen en niet zo gek…Je zult je er ongetwijfeld in herkennen!En het kan zeker zo zijn dat je onbewust door dit soort situaties uit je verleden, je nu nog steeds laat remmen.Het zijn vaak conditioneringen die erbij in sluipen.Laten we die samen gaan oplossen!⋆ » Wanneer?-Op 9, 10, 11 en 12 augustus ontvang je van 20:00 tot 20:30 een zielshealing om je innerlijk kind te healen & weer helemaal happy te maken!-Dinsdag 9 augustus ontvang je het PDF bestand met informatie over het innerlijk kind en opdrachten.⋆ » Wat moet je doen?-Niks! Ofja, niet helemaal waar haha.Vooral; Ontvangen!En het PDF bestand lekker op je eigen tempo doorlezen en de opdrachten uitvoeren wanneer het jou past.Het zijn allemaal leuke en speelse opdrachten die jouw innerlijk kind superblij maken. -Tijdens de healing momenten hoef je niet ervoor te gaan zitten, maar dit mag wel! Het is wel interessant om te kijken wat er gebeurt tijdens een healing natuurlijk en om dat bewust te ervaren.Normaal gesproken kost dit minstens €111,-.Maar nu kun jij meedoen voor €11,-!!Mis deze kans niet, want het wordt geen standaard online challenge of healing code die je via mijn website kunt blijven aanvragen. NA deze datum verdwijnt de challenge.Doe je mee? Wacht niet te lang want VOL=VOL! Whaaaa, ik en mijn innerlijk kind doen mee!!

ONLINE CHALLENGE - HEAL JE INNERLIJK KIND

Heb je er wel eens van gehoord, van ‘je innerlijk kind’?
Het is puur een deel van jezelf wat kind was en is.
Het is een niet tastbaar deel in jou. Een heel belangrijk deel! Het is jouw speelse kant. Het kind in jou, letterlijk.

Hey en hoe staat het daarmee? Heb je daar weleens bij stilgestaan?
Met deze online challenge gaan we dat samen doen! Even stil staan bij jouw innerlijk kind en hoe het hiermee gaat.🥰

Je bent vroeger ongetwijfeld geremd in momenten waar jij net lekker aan het spelen was. Of dat je naar huis moest als je nog verder wilde spelen.
Of dat je ‘normaal’ moest doen en niet zo gek…
Je zult je er ongetwijfeld in herkennen!
En het kan zeker zo zijn dat je onbewust door dit soort situaties uit je verleden, je nu nog steeds laat remmen.
Het zijn vaak conditioneringen die erbij in sluipen.
Laten we die samen gaan oplossen!


⋆ » Wanneer?
-Op 9, 10, 11 en 12 augustus ontvang je van 20:00 tot 20:30 een zielshealing om je innerlijk kind te healen & weer helemaal happy te maken!
-Dinsdag 9 augustus ontvang je het PDF bestand met informatie over het innerlijk kind en opdrachten.


⋆ » Wat moet je doen?
-Niks! Ofja, niet helemaal waar haha.
Vooral; Ontvangen!
En het PDF bestand lekker op je eigen tempo doorlezen en de opdrachten uitvoeren wanneer het jou past.
Het zijn allemaal leuke en speelse opdrachten die jouw innerlijk kind superblij maken. 😄
-Tijdens de healing momenten hoef je niet ervoor te gaan zitten, maar dit mag wel! Het is wel interessant om te kijken wat er gebeurt tijdens een healing natuurlijk en om dat bewust te ervaren.


Normaal gesproken kost dit minstens €111,-.
Maar nu kun jij meedoen voor €11,-!!


Mis deze kans niet, want het wordt geen standaard online challenge of healing code die je via mijn website kunt blijven aanvragen. NA deze datum verdwijnt de challenge.


Doe je mee? 💗🙏🏼
Wacht niet te lang want VOL=VOL!