Wil jij graag als eerste mijn nieuwe blogs/ video's en nieuwtjes ontvangen? Meld je dan GRATIS aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je ook nog eens extra kortingen! 😍 Hoe werkt het?Via een whatsapp groep deel ik mijn nieuwsbrieven met jou. Ik maak het zo dat jij in de app een PDF document of een linkje kunt openen zodat je op een prettige manier de nieuwsbrief kunt lezen/ de video kunt bekijken (Eventueel kun je ‘m dan zelfs via je pc/ laptop openen namelijk).Allerlei spirituele/ holistische en alledaagse soorten thema’s komen aan bod in de nieuwsbrieven. Ook zal ik iedere maand de poortdagen die ik gechanneld heb met jullie delen in een nieuwsbrief! EN! Wat fijn is om te weten:✅ Je zit met gelijk-geïnteresseerde mensen in een groep. ✅ Je mag in de groep reageren op mijn nieuwsbrief maar dat mag ook in een privé appje naar mij en als je niet wil reageren is dat ook prima. Al zou ik natuurlijk enige response wel waarderen al is het een of een of iets. ✅ Er word je dus niets verplicht.✅ Je kunt je ook altijd weer afmelden door een appje te sturen naar mij.Sluit je ook aan? Je bent van harte welkom!Meld je aan voor de nieuwsbrief door dit in een bericht te appen naar 06 10 56 31 03 Liefs,Marlieke

Wil jij graag als eerste mijn nieuwe blogs/ video's en nieuwtjes ontvangen?
Meld je dan GRATIS aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je ook nog eens extra kortingen! 😍

Hoe werkt het?

Via een whatsapp groep deel ik mijn nieuwsbrieven met jou.
Ik maak het zo dat jij in de app een PDF document of een linkje kunt openen zodat je op een prettige manier de nieuwsbrief kunt lezen/ de video kunt bekijken (Eventueel kun je ‘m dan zelfs via je pc/ laptop openen namelijk).

Allerlei spirituele/ holistische en alledaagse soorten thema’s komen aan bod in de nieuwsbrieven. Ook zal ik iedere maand de poortdagen die ik gechanneld heb met jullie delen in een nieuwsbrief!

 

EN! Wat fijn is om te weten:

✅ Je zit met gelijk-geïnteresseerde mensen in een groep.
✅ Je mag in de groep reageren op mijn nieuwsbrief maar dat mag ook in een privé appje naar mij en als je niet wil reageren is dat ook prima. Al zou ik natuurlijk enige response wel waarderen al is het een 👍🏼 of een 💓 of iets.
✅ Er word je dus niets verplicht.
✅ Je kunt je ook altijd weer afmelden door een appje te sturen naar mij.

Sluit je ook aan? Je bent van harte welkom!
Meld je aan voor de nieuwsbrief door dit in een bericht te appen naar 06 10 56 31 03 


Liefs,

Marlieke