Negatieve energie terugsturen naar de ander?NIET DOEN!Sta er alsjeblieft eens bij stil HOE onaardig dit is… Ik zie dat dit vaak als tip gegeven wordt. Graag deel ik met jullie hoe je dit veel positiever en meer liefdevol kunt aanpakken. Kijk en voel maar of het met je resoneert. Want;A. Je weet niet altijd zeker dat het van de ander is, het kan ook je eigen blinde vlek zijn..🤷🏻‍♀️ B. Laat de negatieve energie dan transformeren!Stuur het alsjeblieft niet terug want hoe onaardig is dat.. sta daar even bij stil. Als het daadwerkelijk negatieve vibes zijn van een ander bedenk je dan dat daar een reden voor is. Wellicht gaat diegene door een lastig proces, daar kun je nooit 100% inkijken! En dan zou jij nog eens zeggen; ‘Hier hou je ellende bij je.’ Zeg nou zelf; Als jij in een moeilijke periode zit, zou je ook niet willen dat iemand zo met jou omgaat!  Wat ik je kan aanraden om WEL te doen is de negatieve energie te laten transformeren. En JA dat kun jij en hoe je dat doet, ga ik je vertellen!Zeg hardop of fluisterend; ‘Lieve Hogere zelf, ik roep je aan. Wil je alle negatieve vibes die ik nu voel ver van mij vandaan transformeren alsjeblieft? Dankjewel!’  Kijk, zo kan het ook! Heel simpel en vooral met liefde en respect naar je medemens toe. Want onthoud wel even; Wie goed doet, goed ontmoet. Oftewel de universele wet van actie en gevolg. 🙏🏼❤️ Delen van dit bericht mag natuurlijk. Vind je dit een fijne eye-opener?Kijk dan ook zeker eens naar mijn Channelings! Liefs, Marlieke

Negatieve energie terugsturen naar de ander?
NIET DOEN!
Sta er alsjeblieft eens bij stil HOE onaardig dit is…

 

Ik zie dat dit vaak als tip gegeven wordt. Graag deel ik met jullie hoe je dit veel positiever en meer liefdevol kunt aanpakken. Kijk en voel maar of het met je resoneert.
 
Want;
A. Je weet niet altijd zeker dat het van de ander is, het kan ook je eigen blinde vlek zijn..🤷🏻‍♀️
 
B. Laat de negatieve energie dan transformeren!
Stuur het alsjeblieft niet terug want hoe onaardig is dat.. sta daar even bij stil. Als het daadwerkelijk negatieve vibes zijn van een ander bedenk je dan dat daar een reden voor is.
Wellicht gaat diegene door een lastig proces, daar kun je nooit 100% inkijken!
En dan zou jij nog eens zeggen; ‘Hier hou je ellende bij je.’
Zeg nou zelf; Als jij in een moeilijke periode zit, zou je ook niet willen dat iemand zo met jou omgaat!
 
 
Wat ik je kan aanraden om WEL te doen is de negatieve energie te laten transformeren. En JA dat kun jij en hoe je dat doet, ga ik je vertellen!
Zeg hardop of fluisterend; ‘Lieve Hogere zelf, ik roep je aan. Wil je alle negatieve vibes die ik nu voel ver van mij vandaan transformeren alsjeblieft? Dankjewel!’
 
 
Kijk, zo kan het ook!
Heel simpel en vooral met liefde en respect naar je medemens toe. Want onthoud wel even; Wie goed doet, goed ontmoet. Oftewel de universele wet van actie en gevolg. 🙏🏼❤️
 

Delen van dit bericht mag natuurlijk. 

Vind je dit een fijne eye-opener?
Kijk dan ook zeker eens naar mijn Channelings!

 

Liefs,
Marlieke