Hey lieve lezers! Ik zie dat dit -tekst op afbeelding- vaak als tip gegeven wordt en ik geef er graag een positievere draai aan. Graag deel ik met jullie hoe je dit veel positiever en meer liefdevol kunt aanpakken.Kijk en voel maar of het met je resoneert. Negatieve energie terugsturen naar de ander?Nee! Hoe onaardig is dat?!Want;A. Je weet niet altijd zeker dat het van de ander is, het kan ook je eigen blinde vlek zijn..🤷🏻‍♀️B. Laat de negatieve energie dan transformeren!Stuur het alsjeblieft niet terug want hoe onaardig is dat.. sta daar even bij stil. Als het daadwerkelijk negatieve vibes zijn van een ander bedenk je dan dat daar een reden voor is.Wellicht gaat diegene door een lastig proces, daar kun je nooit 100% inkijken!En dan zou jij nog eens zeggen; ‘hier hou je ellende bij je.’ Wat je WEL kunt doen is de negatieve energie laten transformeren.En hoe je dat doet, ga ik je vertellen!Je kunt bijvoorbeeld zeggen;‘Lieve Aartsengel Jophiël, ik roep je aan. Wil je alle negatieve vibes die ik nu voel ver van mij vandaan transformeren alsjeblieft? Dankjewel!’ Kijk, zo kan het ook het ook lieve mensen! Heel simpel en vooral met liefde en respect naar je medemens toe. 🙏🏼❤️Delen van dit bericht mag natuurlijk.Lieve groet,Marlieke

Hey lieve lezers!

Ik zie dat dit -tekst op afbeelding- vaak als tip gegeven wordt en ik geef er graag een positievere draai aan.
Graag deel ik met jullie hoe je dit veel positiever en meer liefdevol kunt aanpakken.
Kijk en voel maar of het met je resoneert. 


Negatieve energie terugsturen naar de ander?
Nee! Hoe onaardig is dat?!

Want;
A. Je weet niet altijd zeker dat het van de ander is, het kan ook je eigen blinde vlek zijn..🤷🏻‍♀️

B. Laat de negatieve energie dan transformeren!
Stuur het alsjeblieft niet terug want hoe onaardig is dat.. sta daar even bij stil.

 

Als het daadwerkelijk negatieve vibes zijn van een ander bedenk je dan dat daar een reden voor is.
Wellicht gaat diegene door een lastig proces, daar kun je nooit 100% inkijken!
En dan zou jij nog eens zeggen; ‘hier hou je ellende bij je.’

 

Wat je WEL kunt doen is de negatieve energie laten transformeren.
En hoe je dat doet, ga ik je vertellen!
Je kunt bijvoorbeeld zeggen;

‘Lieve Aartsengel Jophiël, ik roep je aan. Wil je alle negatieve vibes die ik nu voel ver van mij vandaan transformeren alsjeblieft? Dankjewel!’

 

Kijk, zo kan het ook het ook lieve mensen! Heel simpel en vooral met liefde en respect naar je medemens toe. 🙏🏼❤️

Delen van dit bericht mag natuurlijk.
Lieve groet,
Marlieke