Hey lieve mensen!Ik mag weer fijne & positieve feedback omtrent de Energetische zuivering met jullie delen. Het gaat om een jong gezin met een dochter van 3,5 jaar. Lees je mee?In eerste instantie vroeg M. de moeder van het gezin de Energetische zuivering aan omdat haar dochtertje rommelig sliep en wat resulteerde in moeheid bij het gehele gezin en snel prikkelbaar zijn onderling. Na de zuivering kwam daar een onverwachte maar heel mooie feedback uit!M. gaf aan dat sinds de zuivering:◈ Zijzelf rustiger is geworden en beter kan accepteren dat haar dochter s ’nachts wakker wordt. Ze kan hier nu soepeler mee omgaan en voelt minder verzet tegenover haar dochter tijdens deze situaties. Hierdoor heeft ze zelf juist minder stress en meer rust in de omgang met haar dochter. Hierdoor is er ook meer rust in het gezin.◈ M. heeft meer energie sinds de zuivering en ervaart meer rust in haar lichaam.◈ Ook heeft zij een mooi inzicht gekregen omtrent ‘dat ze altijd voor iedereen er wil zijn/ zorgen en dat dit helemaal niet kan en vooral niet hoeft. Ze kan zichzelf meer beschermen hierin.◈ M. ervaart ook dat ze allerlei zaken beter kan relativeren en meer rust in haar hoofd heeft hierdoor.◈ Ook de hond rustiger is.Zo zie je maar!! Vraag je een zuivering aan omdat je in principe denkt dat “het probleem” bij je dochter ligt, maar dan verandert er zoveel positiefs in jezelf dat er geen probleem meer zichtbaar is.Hoe bijzonder en mooi?! Soms denken wij mensen doordat iets zo duidelijk zichtbaar is, het daadwerkelijk een probleem is. Maar, dit hoeft niet altijd zo te zijn.✨ Is het verhaal van dit gezin herkenbaar voor jou/ jullie?✨ Of ervaar je iets anders? Een negatieve mindset? Mood swings? Tegengehouden worden in je groei of iets totaal anders? Onverklaarbare geluiden? Noem maar op! Een Energetische zuivering kan voor vele doeleinden worden ingezet.We horen/ lezen je situatie graag!

Hey lieve mensen!

Ik mag weer fijne & positieve feedback omtrent de Energetische zuivering met jullie delen.
Het gaat om een jong gezin met een dochter van 3,5 jaar. Lees je mee?

In eerste instantie vroeg M. de moeder van het gezin de Energetische zuivering aan omdat haar dochtertje rommelig sliep en wat resulteerde in moeheid bij het gehele gezin en snel prikkelbaar zijn onderling. Na de zuivering kwam daar een onverwachte maar heel mooie feedback uit!

M. gaf aan dat sinds de zuivering:

◈ Zijzelf rustiger is geworden en beter kan accepteren dat haar dochter s ’nachts wakker wordt.
Ze kan hier nu soepeler mee omgaan en voelt minder verzet tegenover haar dochter tijdens deze situaties. Hierdoor heeft ze zelf juist minder stress en meer rust in de omgang met haar dochter.
Hierdoor is er ook meer rust in het gezin.

◈ M. heeft meer energie sinds de zuivering en ervaart meer rust in haar lichaam.

◈ Ook heeft zij een mooi inzicht gekregen omtrent ‘dat ze altijd voor iedereen er wil zijn/ zorgen en dat dit helemaal niet kan en vooral niet hoeft. Ze kan zichzelf meer beschermen hierin.

◈ M. ervaart ook dat ze allerlei zaken beter kan relativeren en meer rust in haar hoofd heeft hierdoor.
◈ Ook de hond rustiger is.

Zo zie je maar!! Vraag je een zuivering aan omdat je in principe denkt dat “het probleem” bij je dochter ligt, maar dan verandert er zoveel positiefs in jezelf dat er geen probleem meer zichtbaar is.
Hoe bijzonder en mooi?! Soms denken wij mensen doordat iets zo duidelijk zichtbaar is, het daadwerkelijk een probleem is. Maar, dit hoeft niet altijd zo te zijn.

✨ Is het verhaal van dit gezin herkenbaar voor jou/ jullie?

✨ Of ervaar je iets anders? Een negatieve mindset? Mood swings? Tegengehouden worden in je groei of iets totaal anders? Onverklaarbare geluiden? Noem maar op! Een Energetische zuivering kan voor vele doeleinden worden ingezet.

We horen/ lezen je situatie graag!