Ik werd gebeld door een vrouw en zij gaf aan dat ze graag in contact met me kwam omdat ze haar huis wilde laten zuiveren. Ze had last van een burn-out, voelde dat ‘er iets niet klopte’ in huis, ze voelde te veel negativiteit en ze merkte het aan haar huisdier (poes) en zoontje van 7.Nadat ik verder door vroeg naar wat specifieke klachten gaf ze aan dat haar zoontje van 7 veel angstdromen heeft. S ’nachts op een bepaald tijdstip begint het.. En dan roept hij op een gegeven moment heel hard ‘Mammaaaaaa’! ‘We schrikken dan zo hard’, zei ze.Ze ging verder met; ‘Wanneer ik naar zijn kamer ga, terwijl hij slaapt. Hoor ik hem een taal praten die ik niet ken. Het is echt heel bizar. Alsof hij een gesprek voert met iemand’.Ook gaf ze aan dat het voelt alsof het huis “hun energie leegzuigt” en dat de auto vreemde kuren vertoond. Keer op keer ging er iets kapot, op onverklaarbare wijze..Het was mij helder, dit gezin kon zeker een zuivering gebruiken.Ik beloofde het gezin dat ik ervoor ging zorgen dat het huis zeker weer licht en rustig zou gaan voelen! Nadat ik op een ochtend de zuivering had uitgevoerd & haar alle informatie daarover had gemaild, ontving ik al vrij snel een heel positief mailtje van haar terug. Waarin ze aangaf;‘Pfffff ben zwaar onder de indruk. Jeetje hoe was dat voor jou? Hard werken voor je en je gidsen…wij zijn heeeeel dankbaar dat je dit hebt gedaan. Wat is het herkenbaar! Daarom heeft mijn man dus vaak last van migraine (als we iets leuks willen doen samen), onze apparaten die kapotgaan, ook onze depressieve gevoelens… Allemaal helder terug te herleiden!Nu begrijp ik mijn zoontje beter betreft zijn angstdromen… heftig zeg. Ikzelf merk het ook duidelijk, daarom heb ik altijd koude voeten en loop er een koude rilling vanaf mijn voeten omhoog. Ik snap nu waarom ik maar niet kan aarden…überhaupt waarom mijn burn out in stand blijft. Vooral herkenning in je gevoel en als je in bepaalde ruimtes binnen komt. Was echt misselijk vanmorgen en plots was deze weg. Dacht ik al, ja ze zijn weg…we laten het op ons inwerken. Heel fijn dat we volgende week hierover kunnen praten. Een dikke cyber knuffel voor jou!’Tijdens het evaluatiegesprek, waarvoor ik haar een week later belde, gaf ze aan dat er veel meer rust was in huis en bij hun zelf. Ze had geen huilbuien meer. Haar zoontje had geen angstdromen meer. Haar zoontje wil weer op zolder spelen, wat hij voorheen niet durfde. Alle gezinsleden ‘voelen zich beter in hun vel’ en de auto doet het gewoon weer.Ieder gezin verdient het om zich fijn & veilig te voelen in hun eigen huis.Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik dit gezin heb kunnen helpen.

Ik werd gebeld door een vrouw en zij gaf aan dat ze graag in contact met me kwam omdat ze haar huis wilde laten zuiveren.
Ze had last van een burn-out, voelde dat ‘er iets niet klopte’ in huis, ze voelde te veel negativiteit en ze merkte het aan haar huisdier (poes) en zoontje van 7.

Nadat ik verder door vroeg naar wat specifieke klachten gaf ze aan dat haar zoontje van 7 veel angstdromen heeft. S ’nachts op een bepaald tijdstip begint het.. En dan roept hij op een gegeven moment heel hard ‘Mammaaaaaa’! ‘We schrikken dan zo hard’, zei ze.
Ze ging verder met; ‘Wanneer ik naar zijn kamer ga, terwijl hij slaapt. Hoor ik hem een taal praten die ik niet ken. Het is echt heel bizar. Alsof hij een gesprek voert met iemand’.

Ook gaf ze aan dat het voelt alsof het huis “hun energie leegzuigt” en dat de auto vreemde kuren vertoond. Keer op keer ging er iets kapot, op onverklaarbare wijze..

Het was mij helder, dit gezin kon zeker een zuivering gebruiken.
Ik beloofde het gezin dat ik ervoor ging zorgen dat het huis zeker weer licht en rustig zou gaan voelen!

Nadat ik op een ochtend de zuivering had uitgevoerd & haar alle informatie daarover had gemaild, ontving ik al vrij snel een heel positief mailtje van haar terug.
Waarin ze aangaf;
‘Pfffff ben zwaar onder de indruk. Jeetje hoe was dat voor jou? Hard werken voor je en je gidsen…wij zijn heeeeel dankbaar dat je dit hebt gedaan. 

Wat is het herkenbaar! Daarom heeft mijn man dus vaak last van migraine (als we iets leuks willen doen samen), onze apparaten die kapotgaan, ook onze depressieve gevoelens… Allemaal helder terug te herleiden!
Nu begrijp ik mijn zoontje beter betreft zijn angstdromen… heftig zeg.
Ikzelf merk het ook duidelijk, daarom heb ik altijd koude voeten en loop er een koude rilling vanaf mijn voeten omhoog. Ik snap nu waarom ik maar niet kan aarden…überhaupt waarom mijn burn out in stand blijft. Vooral herkenning in je gevoel en als je in bepaalde ruimtes binnen komt. 

Was echt misselijk vanmorgen en plots was deze weg. Dacht ik al, ja ze zijn weg…we laten het op ons inwerken. Heel fijn dat we volgende week hierover kunnen praten. Een dikke cyber knuffel voor jou!’

Tijdens het evaluatiegesprek, waarvoor ik haar een week later belde, gaf ze aan dat er veel meer rust was in huis en bij hun zelf. Ze had geen huilbuien meer. Haar zoontje had geen angstdromen meer. Haar zoontje wil weer op zolder spelen, wat hij voorheen niet durfde.
Alle gezinsleden ‘voelen zich beter in hun vel’ en de auto doet het gewoon weer.

Ieder gezin verdient het om zich fijn & veilig te voelen in hun eigen huis.
Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik dit gezin heb kunnen helpen.