Wil jij graag leren healen met heel zuivere energie van jouw eigen lichtgids? Ben je toe aan een nieuwe healing methode die met de tijd meegaat? Dan is deze thuiscursus echt iets voor jou! »Wat kan ik verwachten?♥ Ik ga tijdens een uitgebreide afstemming voor jou kijken wie jouw lichtgids is, waarmee je samen kunt healen.En vervolgens kom ik erachter wat;-Zijn/ haar naam is.-Hoe hij/ zij eruit ziet.♥ Dan maak ik je persoonlijke brievenbuspakketje in orde en stuur deze per post naar je toe met daarin de volledige inhoud van de thuiscursus lichtgids healing.♥ Korte vragen per e-mail of whatsapp over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden.Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. Deze belafspraken kunnen we ook gebruiken om wat meer de diepte in te gaan omtrent het healen.Jouw investering is €111,- Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Wil jij graag leren healen met heel zuivere energie van jouw eigen lichtgids?

Ben je toe aan een nieuwe healing methode die met de tijd meegaat?

Dan is deze thuiscursus echt iets voor jou!

»Wat kan ik verwachten?

♥ Ik ga tijdens een uitgebreide afstemming voor jou kijken wie jouw lichtgids is, waarmee je samen kunt healen.
En vervolgens kom ik erachter wat;
-Zijn/ haar naam is.
-Hoe hij/ zij eruit ziet.

♥ Dan maak ik je persoonlijke brievenbuspakketje in orde en stuur deze per post naar je toe met daarin de volledige inhoud van de thuiscursus lichtgids healing.

♥ Korte vragen per e-mail of whatsapp over de inhoud zelf mogen altijd gesteld worden.
Is je vraag meer uitgebreid of mocht ik het gevoel hebben dat we elkaar echt even moeten spreken over je vraag dan is een belafspraak een optie van 30 minuten voor €20,-. 
Deze belafspraken kunnen we ook gebruiken om wat meer de diepte in te gaan omtrent het healen.

Jouw investering is €111,-

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com