Jaarreading Je kunt bij mij voor meerdere readings terecht en op deze pagina lees je meer over de Jaarreading.De Jaarreading is op ieder moment in het jaar aan te vragen. πŸ₯°Β De Jaarreading is zeer uitgebreid en bevat:* 12 x een tarotkaart met inzichten voor een specifieke maand.* Voor iedere maand (12 x) een affirmatie die afgestemd is op het inzicht van de betreffende maand.* Voor iedere maand (12x) een gidsen tip; een tip hoe je maandelijks je gidsen om hulp/ ondersteuning kunt vragen betreft de inzichten.Via een combinatie van contact met mijn hogere zelf & het inzetten van mijn paranormale gaven leg ik 12 kaarten voor jou. Iedere kaart vertegenwoordigt een specifieke maand waar inzichten bij horen.Ik leg in de reading uit hoe je de inzichten maandelijks mag opvatten en wat ze voor jou betekenen.Ik hou van duidelijke jip en janneke taal, zonder poespas, zonder zweverige termen. Dat maakt ook dat een reading soms best confronterend kan zijn omdat ik altijd eerlijke antwoorden/ inzichten aan je geef en dat is niet altijd hetgeen je wilt horen of op hoopt te krijgen in een reading. Weet in ieder geval dat als ik je een confronterend antwoord geef, ik dit voor jouw allerhoogste goed geef en met een flinke dosis liefde.Ik leg daar ook altijd bij uit hoe ik iets bedoel en laat je dus zeker niet gissend of twijfelend achter.Want, het is de bedoeling dat het voor jou helder is zodat je bewustzijn de inzichten goed kan opnemen en jij verder kunt!De Jaarreading ontvang je in een PDF bestand per e-mail. Zo geef ik je rustig de tijd om de reading te lezen/ te laten landen EN zo kun je de reading er gedurende het jaar steeds opnieuw weer bij pakken. Je mag het zien als jouw persoonlijke routekaart voor het komende jaar! πŸ’–Β Wil jij graag heldere en vooral eerlijke inzichten ontvangen waar jij echt iets mee kunt voor het komende jaar?Boek dan een jaarreading!Β» Tarief: €100,- Contact: β—ˆ Telefoon: 026-3827335β—ˆ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.comOpeningstijden: Di t/m vr 09:00 – 17:00

Jaarreading

Je kunt bij mij voor meerdere readings terecht en op deze pagina lees je meer over de Jaarreading.
De Jaarreading is op ieder moment in het jaar aan te vragen. πŸ₯°Β 

De Jaarreading is zeer uitgebreid en bevat:* 12 x een tarotkaart met inzichten voor een specifieke maand.* Voor iedere maand (12 x) een affirmatie die afgestemd is op het inzicht van de betreffende maand.* Voor iedere maand (12x) een gidsen tip; een tip hoe je maandelijks je gidsen om hulp/ ondersteuning kunt vragen betreft de inzichten.

Via een combinatie van contact met mijn hogere zelf & het inzetten van mijn paranormale gaven leg ik 12 kaarten voor jou. Iedere kaart vertegenwoordigt een specifieke maand waar inzichten bij horen.
Ik leg in de reading uit hoe je de inzichten maandelijks mag opvatten en wat ze voor jou betekenen.

Ik hou van duidelijke jip en janneke taal, zonder poespas, zonder zweverige termen. Dat maakt ook dat een reading soms best confronterend kan zijn omdat ik altijd eerlijke antwoorden/ inzichten aan je geef en dat is niet altijd hetgeen je wilt horen of op hoopt te krijgen in een reading. Weet in ieder geval dat als ik je een confronterend antwoord geef, ik dit voor jouw allerhoogste goed geef en met een flinke dosis liefde.
Ik leg daar ook altijd bij uit hoe ik iets bedoel en laat je dus zeker niet gissend of twijfelend achter.
Want, het is de bedoeling dat het voor jou helder is zodat je bewustzijn de inzichten goed kan opnemen en jij verder kunt!


De Jaarreading ontvang je in een PDF bestand per e-mail. Zo geef ik je rustig de tijd om de reading te lezen/ te laten landen EN zo kun je de reading er gedurende het jaar steeds opnieuw weer bij pakken. Je mag het zien als jouw persoonlijke routekaart voor het komende jaar! πŸ’–Β 

Wil jij graag heldere en vooral eerlijke inzichten ontvangen waar jij echt iets mee kunt voor het komende jaar?
Boek dan een jaarreading!

Β» Tarief: €100,-

Contact:

β—ˆ Telefoon: 026-3827335

β—ˆ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Openingstijden: Di t/m vr 09:00 – 17:00