Jaarreading 2021-2022! Zoals je al leest in de titel is dit een jaarreading voor 2021-2022. Yes, dat klopt! Ik ga net een stap verder dan een gewone jaarreading nu, omdat het ook fijn is om te kijken naar ‘wat er nog ligt’ in de laatste maanden van dit jaar.De laatste periode van 2021 is aangebroken & hoe leuk zou het zijn als jij inzichten ontvangt over wat je nog mag afronden dit jaar of wat je juist mag accepteren of loslaten? 🤩Je kunt het zien als een extra toolset wat je zo nu en dan, wanneer jij wilt, er even bij kunt pakken.Vervolgens ontvang je ook inzichten en tools voor het nieuwe jaar; 2022! Oké, even alles op een rijtje voor jouw duidelijkheid!Wat ontvang je met deze jaarreading?◈ Inzichten betreft de laatste periode van 2021; wat mag je loslaten/ accepteren/ omarmen/ nog doen of juist niet doen?◈ Inzichten per kwartaal aangegeven voor heel 2022 (breed gezien)◈ Tools over hoe je het beste hulp aan jouw lichtteam kunt vragen omtrent de inzichten die komen gaan in 2022.◈ Dit alles ontvang je in een pdf bestand per e-mail.De jaarreading is uitgebreid & wordt volledig op jou afgestemd! Het zijn dus geen vage zinnen die ik je geef. Maar heldere & directe inzichten.Ik geef je geen zwart-witte voorspelling. Natuurlijk kan het zijn dat ik een tikkeltje voorspelling doorkrijg voor je maar het gaat vooral om de inzichten die ik je meegeef, daar heb je veel meer aan want jij stuurt je eigen toekomst. Niet ik! Jouw keuzes bepalen je pad en ik geef je graag ondersteuning/ inzichten betreft je pad! 🙏🏼»Tarief Jaarreading 2021-2022: €75,- Contact: ◈ Whatsapp: 0622773232We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.◈ Mail: info@marliekejansen.nlWe streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden. ↓↓ Hieronder lees je reacties over hoe anderen de jaarreading ↓↓ ‘Dag Marlieke, Hartelijk dank voor de jaarreading 🙏Hier al even mijn eerste indruk:Amai, wil graag eens ervaren hoe jij dat ervaart zo’n reading leggen voor iemand…. Mijn eerste kaart (uitstel) die ik bekijk is gans ik! Uitstel uit angst (niet wetende dat het angst was) en zo je leven zien passeren…. En dat thema herhaald zich wel enkele keren onder andere vormen de komende periodes. Zo zal ik goed uitgedaagd worden rond controle, perfectionisme passeert ook de revue en als kers op de taart zal mijn portie stress ook op de helling komen te staan. Herkenbare werkpunten!  Aandachtspunten zoals mogen feestvieren, ervaren (letterlijk in alle opzichten) en spelen (het kind in je voeden) herken ik ook. Daar mag ik meer tijd aan besteden. Ik kan alles plaatsen. (denk ik toch)  Het kaartje geduld denk ik ook te weten waarmee het verband zou kunnen hebben.De tip om mijn contacten bewuster te kiezen kan ik ook plaatsen, ik ben te goed en gedienstig en kan moeilijk mijn grenzen bewaken…. Ik laat alles zijn beloop en neem periode per periode terug ter hand en geef je erna mee wat ik eruit geleerd/losgelaten/omarmd heb.  Dankjewel ook voor de bijgeleverde tips! 💗Vriendelijke groet,Sara uit België’  ⋆⋮⋆ ‘Hallo Marlieke,Dank je wel voor je heldere en duidelijke jaar legging. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik kan het zeker wel plaatsen. Ook de  periode van april t/m september… Heb zelf al langer het onbestemde onderbuik gevoel dat er wat te gebeuren staat, waar ik echter nog geen zicht op heb. En wat de nodige veranderingen te weeg zal brengen (zit nog wel wat angst op voor het onbekende) dus dat herken ik zeker. Maar ook de andere punten die je benoemd herken ik wel. Zo ook het luisteren naar mijn intuïtie en onderbuik gevoel… eigenlijk weet ik het vaak wel maar ga toch weer aan mezelf twijfelen. En heb dan de vervelende neiging om dat gevoel weer praktisch weg te gaan redeneren…Vind het zeker een overzichtelijke en heldere legging. Duidelijk ook zo met de kaarten erbij!Mochten er bij het herlezen nog vragen op komen dan hoor je me wel, als dat mag.Nogmaals dank voor de jaarlegging! Ik ben er echt ontzettend blij mee 🙏!!Liefs,Suzanne ❤️🍀’

Jaarreading 2021-2022!

Zoals je al leest in de titel is dit een jaarreading voor 2021-2022. Yes, dat klopt! Ik ga net een stap verder dan een gewone jaarreading nu, omdat het ook fijn is om te kijken naar ‘wat er nog ligt’ in de laatste maanden van dit jaar.

De laatste periode van 2021 is aangebroken & hoe leuk zou het zijn als jij inzichten ontvangt over wat je nog mag afronden dit jaar of wat je juist mag accepteren of loslaten? 🤩
Je kunt het zien als een extra toolset wat je zo nu en dan, wanneer jij wilt, er even bij kunt pakken.
Vervolgens ontvang je ook inzichten en tools voor het nieuwe jaar; 2022!

 

Oké, even alles op een rijtje voor jouw duidelijkheid!
Wat ontvang je met deze jaarreading?
Inzichten betreft de laatste periode van 2021; wat mag je loslaten/ accepteren/ omarmen/ nog doen of juist niet doen?
Inzichten per kwartaal aangegeven voor heel 2022 (breed gezien)
Tools over hoe je het beste hulp aan jouw lichtteam kunt vragen omtrent de inzichten die komen gaan in 2022.
Dit alles ontvang je in een pdf bestand per e-mail.

De jaarreading is uitgebreid & wordt volledig op jou afgestemd! Het zijn dus geen vage zinnen die ik je geef. Maar heldere & directe inzichten.
Ik geef je geen zwart-witte voorspelling. Natuurlijk kan het zijn dat ik een tikkeltje voorspelling doorkrijg voor je maar het gaat vooral om de inzichten die ik je meegeef, daar heb je veel meer aan want jij stuurt je eigen toekomst. Niet ik! Jouw keuzes bepalen je pad en ik geef je graag ondersteuning/ inzichten betreft je pad! 🙏🏼

»Tarief Jaarreading 2021-2022: €75,-

Contact:

◈ Whatsapp: 0622773232
We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Mail: info@marliekejansen.nl
We streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.

↓↓ Hieronder lees je reacties over hoe anderen de jaarreading ↓↓

 
‘Dag Marlieke, Hartelijk dank voor de jaarreading 🙏
Hier al even mijn eerste indruk:
Amai, wil graag eens ervaren hoe jij dat ervaart zo’n reading leggen voor iemand…. 
Mijn eerste kaart (uitstel) die ik bekijk is gans ik! Uitstel uit angst (niet wetende dat het angst was) en zo je leven zien passeren…. En dat thema herhaald zich wel enkele keren onder andere vormen de komende periodes. Zo zal ik goed uitgedaagd worden rond controle, perfectionisme passeert ook de revue en als kers op de taart zal mijn portie stress ook op de helling komen te staan. Herkenbare werkpunten! 
 
Aandachtspunten zoals mogen feestvieren, ervaren (letterlijk in alle opzichten) en spelen (het kind in je voeden) herken ik ook. Daar mag ik meer tijd aan besteden. 
Ik kan alles plaatsen. (denk ik toch) 
 
Het kaartje geduld denk ik ook te weten waarmee het verband zou kunnen hebben.
De tip om mijn contacten bewuster te kiezen kan ik ook plaatsen, ik ben te goed en gedienstig en kan moeilijk mijn grenzen bewaken…. 
Ik laat alles zijn beloop en neem periode per periode terug ter hand en geef je erna mee wat ik eruit geleerd/losgelaten/omarmd heb. 
 
Dankjewel ook voor de bijgeleverde tips! 💗
Vriendelijke groet,
Sara uit België’
 
 
⋆⋮⋆
 

‘Hallo Marlieke,
Dank je wel voor je heldere en duidelijke jaar legging. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik kan het zeker wel plaatsen. Ook de  periode van april t/m september… Heb zelf al langer het onbestemde onderbuik gevoel dat er wat te gebeuren staat, waar ik echter nog geen zicht op heb. En wat de nodige veranderingen te weeg zal brengen (zit nog wel wat angst op voor het onbekende) dus dat herken ik zeker. Maar ook de andere punten die je benoemd herken ik wel. Zo ook het luisteren naar mijn intuïtie en onderbuik gevoel… eigenlijk weet ik het vaak wel maar ga toch weer aan mezelf twijfelen. En heb dan de vervelende neiging om dat gevoel weer praktisch weg te gaan redeneren…

Vind het zeker een overzichtelijke en heldere legging. Duidelijk ook zo met de kaarten erbij!
Mochten er bij het herlezen nog vragen op komen dan hoor je me wel, als dat mag.
Nogmaals dank voor de jaarlegging! Ik ben er echt ontzettend blij mee 🙏!!
Liefs,
Suzanne ❤️🍀’