2020 staat voor de deur & hoe leuk zou het zijn als jij inzichten ontvangt voor komend jaar? 🤩Je kunt het zien als een extra toolset wat je zo nu en dan, wanneer jij wilt, er even bij kunt pakken.Zoals ieder jaar kun je ook nu weer een jaarlegging aanvragen en wel op de volgende thema’s;🌹Algemeen thema; Het thema wat als een rode draad door 2020 loopt voor jou.👥Persoonlijke ontwikkeling; Wat mag je inzetten om jezelf nog verder te ontplooien? Of om nog meer in een fijne flow te komen? Om dichterbij jezelf te komen/ te blijven? Welke overtuigingen/ oordelen/ aannames mag jij loslaten?❤️Liefde; Liefde naar jezelf toe & naar de ander. Wat kun je doen om je zelfliefde te vergroten? Om voldoende zichtbaar te zijn? Om nog liever te zijn voor jezelf? Waarin houd jij jezelf wellicht tegen?Wat is belangrijk om naar te kijken wanneer het gaat over de liefde naar de ander? Welke thema’s liggen hierop?🚀Werk/ eigen bedrijf; Wat kun je doen om verder groeien? Waar mag je nog meer op vertrouwen?Welke kwaliteiten liggen er verborgen in jou die je nog meer mag omarmen? Wat mag anders?De jaarlegging is uitgebreid & wordt volledig op jou afgestemd! Het zijn dus geen vage zinnen die ik je geef. Maar heldere & directe inzichten.Ik geef je geen voorspelling, nee ik geef je inzichten want jij stuurt je eigen toekomst. Niet ik! Jouw keuzes bepalen je pad.Ik geef je graag ondersteuning/ inzichten betreft je pad in 2020! 🙏🏼De Jaarlegging 2020 is aan te vragen t/m januari & natuurlijk ook heel leuk om als sinterklaas/ kerst cadeau te geven!Je ontvangt een uitgebreid verslag in een Word bestand voor €50,-!Reserveren/ meer info; Bel van di t/m vr tussen 09:00 en 16:00 naar 026 3827335Hartelijke groetjes,Marlieke 💓

2020 staat voor de deur & hoe leuk zou het zijn als jij inzichten ontvangt voor komend jaar? 🤩
Je kunt het zien als een extra toolset wat je zo nu en dan, wanneer jij wilt, er even bij kunt pakken.

Zoals ieder jaar kun je ook nu weer een jaarlegging aanvragen en wel op de volgende thema’s;

🌹Algemeen thema; Het thema wat als een rode draad door 2020 loopt voor jou.

👥Persoonlijke ontwikkeling; Wat mag je inzetten om jezelf nog verder te ontplooien? Of om nog meer in een fijne flow te komen? Om dichterbij jezelf te komen/ te blijven? Welke overtuigingen/ oordelen/ aannames mag jij loslaten?

❤️Liefde; Liefde naar jezelf toe & naar de ander. Wat kun je doen om je zelfliefde te vergroten? Om voldoende zichtbaar te zijn? Om nog liever te zijn voor jezelf? Waarin houd jij jezelf wellicht tegen?
Wat is belangrijk om naar te kijken wanneer het gaat over de liefde naar de ander? Welke thema’s liggen hierop?

🚀Werk/ eigen bedrijf; Wat kun je doen om verder groeien? Waar mag je nog meer op vertrouwen?
Welke kwaliteiten liggen er verborgen in jou die je nog meer mag omarmen? Wat mag anders?

De jaarlegging is uitgebreid & wordt volledig op jou afgestemd! Het zijn dus geen vage zinnen die ik je geef. Maar heldere & directe inzichten.
Ik geef je geen voorspelling, nee ik geef je inzichten want jij stuurt je eigen toekomst. Niet ik! Jouw keuzes bepalen je pad.
Ik geef je graag ondersteuning/ inzichten betreft je pad in 2020! 🙏🏼

De Jaarlegging 2020 is aan te vragen t/m januari & natuurlijk ook heel leuk om als sinterklaas/ kerst cadeau te geven!
Je ontvangt een uitgebreid verslag in een Word bestand voor €50,-!

Reserveren/ meer info; Bel van di t/m vr tussen 09:00 en 16:00 naar 026 3827335

Hartelijke groetjes,
Marlieke 💓