Hey lieve mensen!Het algoritme van facebook veranderd continu en dat zorgt ervoor dat veel mensen mijn berichten niet op tijd of helemaal niet zien op facebook. Daarom heb ik een privé community gemaakt genaamd; High vibes & Healings en inmiddels hebben we al meer dan 1000 leden! 😍 In deze community zal ik voortaan berichten plaatsen. Waarom en wat je kunt verwachten vertel ik je hieronder! 👇🏼.•.Onderstaande komt aan bod in de gratis community:*Regelmatig een inzichtkaartje kiezen met daarachter een boodschap van jouw hogere zelf of een weekinzicht wat ik met je deel voor de komende week. *Regelmatig kun je je opgeven voor een groepshealing, opschoning en energie boost tegen een kleine bijdrage.**Ik houd je op de hoogte van nieuwtjes, online events waar je aan mee kunt doen zoals de maandelijkse Energy Empowerment.*Acties & kortingen.*Blogs / inspirerende informatie over spirituele onderwerpen om jouw bewustwording te vergroten over o.a. je hogere zelf, zuivere goden, aartsengelen, natuurwezens, je lichtteam, verschillende dimensies, zielsverwanten en meer!*Cliënt feedback.*Zuiveringsverhalen (ervaringsverhalen n.a.v. zuiveringen die ik uitvoer).*Aan het eind van iedere maand de poortdagen & het maandthema van de komende maand.*En meer!!.•.De voordelen van een privé community zijn:-Je krijgt een melding als ik een nieuw bericht geplaatst heb en mist dus niets meer.-Je kunt zoeken in de groep op een onderwerp. Dus makkelijk iets terugvinden.-De groep is een veilige omgeving voor gelijkgestemde waarin nare opmerkingen en dergelijke niet worden getolereerd.-Je kunt je even makkelijk aan als afmelden.-Je beslist zelf of je wel of niet actief wilt reageren in de groep. Geen moeten! 😊.•.Wil je lid worden van High vibes & Healings?Je bent welkom! Klik op deze link en wordt lid;https://www.facebook.com/groups/highvibesenhealings/ 

Hey lieve mensen!
Het algoritme van facebook veranderd continu en dat zorgt ervoor dat veel mensen mijn berichten niet op tijd of helemaal niet zien op facebook. Daarom heb ik een privé community gemaakt genaamd; High vibes & Healings en inmiddels hebben we al meer dan 1000 leden! 😍 
In deze community zal ik voortaan berichten plaatsen.
Waarom en wat je kunt verwachten vertel ik je hieronder! 👇🏼

.•.

Onderstaande komt aan bod in de gratis community:
*Regelmatig een inzichtkaartje kiezen met daarachter een boodschap van jouw hogere zelf of een weekinzicht wat ik met je deel voor de komende week. 
*Regelmatig kun je je opgeven voor een groepshealing, opschoning en energie boost tegen een kleine bijdrage.
**Ik houd je op de hoogte van nieuwtjes, online events waar je aan mee kunt doen zoals de maandelijkse Energy Empowerment.

*Acties & kortingen.
*Blogs / inspirerende informatie over spirituele onderwerpen om jouw bewustwording te vergroten over o.a. je hogere zelf, zuivere goden, aartsengelen, natuurwezens, je lichtteam, verschillende dimensies, zielsverwanten en meer!
*Cliënt feedback.
*Zuiveringsverhalen (ervaringsverhalen n.a.v. zuiveringen die ik uitvoer).

*Aan het eind van iedere maand de poortdagen & het maandthema van de komende maand.
*En meer!!

.•.

De voordelen van een privé community zijn:
-Je krijgt een melding als ik een nieuw bericht geplaatst heb en mist dus niets meer.
-Je kunt zoeken in de groep op een onderwerp. Dus makkelijk iets terugvinden.
-De groep is een veilige omgeving voor gelijkgestemde waarin nare opmerkingen en dergelijke niet worden getolereerd.
-Je kunt je even makkelijk aan als afmelden.
-Je beslist zelf of je wel of niet actief wilt reageren in de groep. Geen moeten! 😊

.•.

Wil je lid worden van High vibes & Healings?
Je bent welkom! Klik op deze link en wordt lid;
https://www.facebook.com/groups/highvibesenhealings/