Help, onze hond wil niet meer lopen! Afgelopen maand nam B. uit Limburg contact met ons op. Ze gaf aan dat ze zich zorgen maakte om haar hond, want Milo wilde niet meer lopen.. In huis niet, naar zijn voer of drinkbak niet en ook tijdens het uitlaten niet. Ze moesten Milo letterlijk tillen omdat hij zich totaal niet meer verplaatste. Ze waren ten einde raad en hadden geen idee waar het aan kon liggen. Ze stonden op het punt om naar de dierenarts te gaan want ze maakten zich uiteraard zorgen. Maar er was meer aan de hand.. Dochter M. had last van moodswings, zoon R. was totaal geen zonnetje in huis en de energie in huis voelde zwaar aan voor ze. B. gaf aan dat ze graag eerst een energetische zuivering wilde uitproberen, om te onderzoeken of de aanwezige klachten gerelateerd waren aan belasting van donkere wezens.Het onderwerp donkere wezens was niet nieuw voor B. maar toch gaf het haar de kriebels!En logisch, want het zijn ook niet bepaald schatjes…Ik kon dit gezin redelijk snel zuiveren en daarin kwam helder naar voren dat er de behoorlijk wat belasting aanwezig was & ook vond ik portalen, wat maakte dat hun klachten logisch werden.Ook vond ik een wateraders onder de grond van het adres. De donkere wezens heb ik grondig kunnen verwijderen, de portalen verwijderd en de waterader geneutraliseerd.Vervolgens stuurde ik de rapportage & uitgebreide informatie per post naar ze toe en daarop kreeg ik onderstaand mailtje: Hallo Marlieke,Je post zaterdag ontvangen ik moet je eerlijk zeggen ik schrok er toch wel van voor mijn gevoel best wat duistere wezens! Verder merkte ik wel vrijdag bij thuis komst toen wist ik nog niet dat de zuivering al was uit gevoerd er heerst in huis een hele frisse energie het voelt alsof er een zuchtje wind stroomt heel apart om waar te nemen. Verder wil ik je bedanken voor de zuivering en je tijd die je hier ingestoken hebt.Veel liefs, B.Een week na de zuivering namen we telefonisch contact op met B. om even samen te bespreken hoe het nu met het gezin ging. En, wat ze daarin aangaf was geweldig!Ze gaf aan dat Milo de hond weer loopt! Hij loopt weer in huis, tijdens het uitlaten, naar zijn voer/drink bak en lijkt een totaal andere hond te zijn. De oorzaak lag dus echt wel op energetisch vlak. Dochter M. heeft geen last meer van moodswings en zoon R. is een stuk vrolijker.Het gezin ervaart ook dat de energie in huis veel lichter aanvoelt en alsof er een betere doorstroming is, de energie voelt duidelijk anders.Bizar toch he, als je kijkt naar hoe donkere wezens mensen en dieren kunnen belasten.Zonder dat je zelf direct door hoeft te hebben dat dit gebeurt.✨ Twijfel jij of jij/ je kind/ je huisdier/ je huis belast worden door donkere wezens?✨ Of herken jij jezelf in bovenstaand verhaal?Ik kan dan zeker een gratis Energetische scan voor je uitvoeren & zodat je helderheid krijg over de eventuele aanwezige belasting.Neem gerust & vrijblijvend contact met ons op!

Help, onze hond wil niet meer lopen!

Afgelopen maand nam B. uit Limburg contact met ons op. Ze gaf aan dat ze zich zorgen maakte om haar hond, want Milo wilde niet meer lopen.. In huis niet, naar zijn voer of drinkbak niet en ook tijdens het uitlaten niet. Ze moesten Milo letterlijk tillen omdat hij zich totaal niet meer verplaatste. Ze waren ten einde raad en hadden geen idee waar het aan kon liggen. Ze stonden op het punt om naar de dierenarts te gaan want ze maakten zich uiteraard zorgen.
Maar er was meer aan de hand.. Dochter M. had last van moodswings, zoon R. was totaal geen zonnetje in huis en de energie in huis voelde zwaar aan voor ze.

B. gaf aan dat ze graag eerst een energetische zuivering wilde uitproberen, om te onderzoeken of de aanwezige klachten gerelateerd waren aan belasting van donkere wezens.
Het onderwerp donkere wezens was niet nieuw voor B. maar toch gaf het haar de kriebels!
En logisch, want het zijn ook niet bepaald schatjes…

Ik kon dit gezin redelijk snel zuiveren en daarin kwam helder naar voren dat er de behoorlijk wat belasting aanwezig was & ook vond ik portalen, wat maakte dat hun klachten logisch werden.
Ook vond ik een wateraders onder de grond van het adres. De donkere wezens heb ik grondig kunnen verwijderen, de portalen verwijderd en de waterader geneutraliseerd.

Vervolgens stuurde ik de rapportage & uitgebreide informatie per post naar ze toe en daarop kreeg ik onderstaand mailtje:
Hallo Marlieke,
Je post zaterdag ontvangen ik moet je eerlijk zeggen ik schrok er toch wel van voor mijn gevoel best wat duistere wezens! 
Verder merkte ik wel vrijdag bij thuis komst toen wist ik nog niet dat de zuivering al was uit gevoerd er heerst in huis een hele frisse energie het voelt alsof er een zuchtje wind stroomt heel apart om waar te nemen. Verder wil ik je bedanken voor de zuivering en je tijd die je hier ingestoken hebt.
Veel liefs, B.

Een week na de zuivering namen we telefonisch contact op met B. om even samen te bespreken hoe het nu met het gezin ging. En, wat ze daarin aangaf was geweldig!
Ze gaf aan dat Milo de hond weer loopt! Hij loopt weer in huis, tijdens het uitlaten, naar zijn voer/drink bak en lijkt een totaal andere hond te zijn. De oorzaak lag dus echt wel op energetisch vlak.
Dochter M. heeft geen last meer van moodswings en zoon R. is een stuk vrolijker.
Het gezin ervaart ook dat de energie in huis veel lichter aanvoelt en alsof er een betere doorstroming is, de energie voelt duidelijk anders.

Bizar toch he, als je kijkt naar hoe donkere wezens mensen en dieren kunnen belasten.
Zonder dat je zelf direct door hoeft te hebben dat dit gebeurt.

✨ Twijfel jij of jij/ je kind/ je huisdier/ je huis belast worden door donkere wezens?
✨ Of herken jij jezelf in bovenstaand verhaal?
Ik kan dan zeker een gratis Energetische scan voor je uitvoeren & zodat je helderheid krijg over de eventuele aanwezige belasting.

Neem gerust & vrijblijvend contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *