Een jongeman van begin 30 uit Arnhem belde me op. Zijn stem was vriendelijk en hij gaf aan dat hij opzoek was naar hulp betreft een huis zuivering/ bezwering verbreking. Ik vroeg hem naar zijn verhaal, naar zijn klachten.Hij vertelde dat hij op ongeveer 16e-jarige leeftijd vanuit onschuld glaasje had gedraaid en een verkeerde “geest” had opgeroepen.Hij stelde dit zo, omdat sinds dat moment alle ellende begon voor hem…Sindsdien had hij last van slapeloze nachten, slechte gedachtes die niet van hem waren, nare dromen, lampen die blijven knipperen en abnormaal vaak kapot springen, iedere maand een nieuwe telefoon oplader kopen omdat deze op vreemde wijze kapot ging, hij zag zwarte schimmen, wanneer hij in de spiegel keek veranderde zijn gezicht in een eng gedaante en hij hoorde allerlei geluiden die er niet konden zijn. Ook gaf hij aan dat hij merkte ‘niet echt meer een gelukkig gevoel’ te hebben. Alsof hij dat kwijt was geraakt.. Alsof “iets” zijn gevoel aan het overnemen was.Hij vertelde dat hij al vele mediums en paragnosten had bezocht en dat tot nu toe niemand hem heeft kunnen helpen.Ik weet nog dat ik stond te popelen om te starten, want ik voelde tijdens het gesprek direct al dat er meer aan de hand was dan “aanwezigheid van een geest”.Nadat we hadden besproken wat ik voor hem kon betekenen, namelijk het inzetten van de Ikhaya zuivering, ging hij ervoor. ‘Ik heb er echt alles voor over Marlieke. Ik wil mijn leven terug’, zei hij.Tijdens het uitvoeren van de zuivering heb ik o.a. donkere entiteiten verwijderd uit zowel zijn huis als uit hem en heb ik twee soorten zwarte magie gevonden en verwijderd uit zowel zijn huis als hem.Het was dus totaal logisch, gezien wat ik waarnam aan belasting, dat hij al deze klachten had.Na de zuivering hebben we het evaluatiegesprek gevoerd & daarin kreeg ik al hele mooie feedback. Hij was weer zichzelf! Alle klachten waren zo goed als verdwenen en hij ging weer dagelijks vrolijk naar zijn werk.✨Vervolgens ontving ik deze fijne recensie van hem;‘Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ik had last van negatieve aanwezigheid, slapeloze nachten/, onrust en op momenten in gedachte dat ik zelf dan ook moeilijk onder controle kon krijgen.Maar toen hoorde ik via kennissen over marlieke jansen, dus daar heb ik contact mee opgenomen. Met een telefonische afspraak op spreekuur :), dat was mij heel goed bevallen. Ze geeft je een goed gevoel en je voelt ook dat zij je kan helpen. Maar ik geef eerlijk toe dat ik daar niet zo snel in geloof, maar ik zag het als een laatste redmiddel. En Marlieke heeft toen bij mij de Ikhaya zuivering uitgevoerd. En geloof het of niet maar ik kan weer rustig slapen. Ik voel me sinds de zuivering veel beter.Het bleek ook dat ik bezeten was en er een vloek op mij uitgesproken was. Maar gelukkig heeft zij dit allemaal kunnen verwijderen. Dit geld voor zowel bij mij persoonlijk als in mijn huis + omgeving.Er gaan nog steeds wel is dingen fout, maar dat is menselijk.Ik raad het zeker aan mocht je dezelfde problemen hebben of misschien wel andere dingen die je als spiritueel ervaart. Neem dan zeker contact op met marlieke jansen.En beste mensen voor dit bedrag is het dit zeker allemaal waard.’Het is echt goed om je bewust te zijn van spirituele activiteiten en vooral WAT ze inhouden, voordat je ze inzet.Zoals je leest kun je er een hoop narigheid mee losmaken en over je afroepen.Meestal zijn mensen bang dat ze veroordeeld worden als ze aankloppen bij een coach of vinden ze zichzelf ‘dom’ omdat ze dit gedaan hebben.Maar lieve mensen, besef je dat het een proces van bewustwording is.Het allerbelangrijkste is dat mensen met zulke soort klachten geholpen worden.❗️Ben jij iemand die zich herkent in bovenstaande klachten?❗️Of ken je mensen die zulk soort klachten ervaren of die wellicht ook zoiets als glaasje gedraaid hebben?Neem gerust contact op, we staan voor je klaar!Deel dit bericht zeker, want wellicht help je andere mensen ermee!Bewustwording = Kracht 💓💓

Een jongeman van begin 30 uit Arnhem belde me op.
Zijn stem was vriendelijk en hij gaf aan dat hij opzoek was naar hulp betreft een huis zuivering/ bezwering verbreking. Ik vroeg hem naar zijn verhaal, naar zijn klachten.

Hij vertelde dat hij op ongeveer 16e-jarige leeftijd vanuit onschuld glaasje had gedraaid en een verkeerde “geest” had opgeroepen.
Hij stelde dit zo, omdat sinds dat moment alle ellende begon voor hem…

Sindsdien had hij last van slapeloze nachten, slechte gedachtes die niet van hem waren, nare dromen, lampen die blijven knipperen en abnormaal vaak kapot springen, iedere maand een nieuwe telefoon oplader kopen omdat deze op vreemde wijze kapot ging, hij zag zwarte schimmen, wanneer hij in de spiegel keek veranderde zijn gezicht in een eng gedaante en hij hoorde allerlei geluiden die er niet konden zijn. Ook gaf hij aan dat hij merkte ‘niet echt meer een gelukkig gevoel’ te hebben. Alsof hij dat kwijt was geraakt.. Alsof “iets” zijn gevoel aan het overnemen was.

Hij vertelde dat hij al vele mediums en paragnosten had bezocht en dat tot nu toe niemand hem heeft kunnen helpen.

Ik weet nog dat ik stond te popelen om te starten, want ik voelde tijdens het gesprek direct al dat er meer aan de hand was dan “aanwezigheid van een geest”.

Nadat we hadden besproken wat ik voor hem kon betekenen, namelijk het inzetten van de Ikhaya zuivering, ging hij ervoor. ‘Ik heb er echt alles voor over Marlieke. Ik wil mijn leven terug’, zei hij.

Tijdens het uitvoeren van de zuivering heb ik o.a. donkere entiteiten verwijderd uit zowel zijn huis als uit hem en heb ik twee soorten zwarte magie gevonden en verwijderd uit zowel zijn huis als hem.

Het was dus totaal logisch, gezien wat ik waarnam aan belasting, dat hij al deze klachten had.

Na de zuivering hebben we het evaluatiegesprek gevoerd & daarin kreeg ik al hele mooie feedback. Hij was weer zichzelf! Alle klachten waren zo goed als verdwenen en hij ging weer dagelijks vrolijk naar zijn werk.

✨Vervolgens ontving ik deze fijne recensie van hem;
‘Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Ik had last van negatieve aanwezigheid, slapeloze nachten/, onrust en op momenten in gedachte dat ik zelf dan ook moeilijk onder controle kon krijgen.

Maar toen hoorde ik via kennissen over marlieke jansen, dus daar heb ik contact mee opgenomen. Met een telefonische afspraak op spreekuur :), dat was mij heel goed bevallen. Ze geeft je een goed gevoel en je voelt ook dat zij je kan helpen. Maar ik geef eerlijk toe dat ik daar niet zo snel in geloof, maar ik zag het als een laatste redmiddel. En Marlieke heeft toen bij mij de Ikhaya zuivering uitgevoerd. En geloof het of niet maar ik kan weer rustig slapen. Ik voel me sinds de zuivering veel beter.

Het bleek ook dat ik bezeten was en er een vloek op mij uitgesproken was. Maar gelukkig heeft zij dit allemaal kunnen verwijderen. 
Dit geld voor zowel bij mij persoonlijk als in mijn huis + omgeving.

Er gaan nog steeds wel is dingen fout, maar dat is menselijk.
Ik raad het zeker aan mocht je dezelfde problemen hebben of misschien wel andere dingen die je als spiritueel ervaart. Neem dan zeker contact op met marlieke jansen.
En beste mensen voor dit bedrag is het dit zeker allemaal waard.’

Het is echt goed om je bewust te zijn van spirituele activiteiten en vooral WAT ze inhouden, voordat je ze inzet.

Zoals je leest kun je er een hoop narigheid mee losmaken en over je afroepen.

Meestal zijn mensen bang dat ze veroordeeld worden als ze aankloppen bij een coach of vinden ze zichzelf ‘dom’ omdat ze dit gedaan hebben.

Maar lieve mensen, besef je dat het een proces van bewustwording is.

Het allerbelangrijkste is dat mensen met zulke soort klachten geholpen worden.

❗️Ben jij iemand die zich herkent in bovenstaande klachten?

❗️Of ken je mensen die zulk soort klachten ervaren of die wellicht ook zoiets als glaasje gedraaid hebben?

Neem gerust contact op, we staan voor je klaar!

Deel dit bericht zeker, want wellicht help je andere mensen ermee!
Bewustwording = Kracht 💓💓