Gratis video; Hoe ik mijn beschermengel heb ontmoet & wie weet jij ook al wel! Het is echt waar! Ik heb mijn beschermengel (beschermgids) ontmoet. Het was een mega bizarre situatie en in deze gratis video neem ik me mee in mijn avontuur van toen.Wie weet herken jij je wel in mijn situatie? 😍 Gratis video; Hoe om te gaan met negativiteit? Hoe ga jij om met negativiteit?Duik je het liefst weg in een hoekje? Of ga je met gebalde vuist de confrontatie aan?Lukt het jou om rustig te blijven in een verhitte situatie?In deze video neem ik je mee in zo’n situatie en geef ik je tips/ tools. 🥰 GRATIS weggever; Maak kennis met mijn manier van mediteren! Ik merk vaak in het contact met anderen dat er allerlei overtuigingen en daarmee drempels liggen rondom meditaties. Namelijk; dat deze dagelijks moeten, je moet vrij lenig zijn want je moet in kleermakerszit, dat ze lang moeten duren en dat je vooral helemaal stil moet zijn en er niets in je hoofd mag zijn…Als ik dit zo type, lees ik alleen maar moeten, moeten, moeten en laat het doel van mediteren nou juist ont-moeten zijn! Want het doel van mediteren is; ‘Het ontspannen en helder krijgen van je geest’.Mijn visie op mediteren is anders dan anderen (als je me langer kent dan zal dit je zeker niet verbazen, haha😅 ). Ik kan mijn visie benoemen als vrij praktisch en vooral nuchter.Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten meditaties. De een vindt dit fijn, de ander dat. Het is juist de bedoeling dat mediteren jouw dagelijks leven fijner maakt en dat het je ondersteunt. Het is niet de bedoeling dat het nog meer tijd opslokt terwijl je je er niet eens fijn bij voelt.Vandaar dat ik jou GRATIS kennis wil laten maken met simpele en verschillende meditaties!😍 Jaaaaa, deze wil ik downloaden!! GRATIS Blogs Negatieve energie terugsturen naar de ander? Nee joh! Zuiveren met salie? No way!!

Gratis video; Hoe ik mijn beschermengel heb ontmoet & wie weet jij ook al wel!

Het is echt waar!
Ik heb mijn beschermengel (beschermgids) ontmoet. Het was een mega bizarre situatie en in deze gratis video neem ik me mee in mijn avontuur van toen.
Wie weet herken jij je wel in mijn situatie? 😍

Gratis video; Hoe om te gaan met negativiteit?

Hoe ga jij om met negativiteit?
Duik je het liefst weg in een hoekje? Of ga je met gebalde vuist de confrontatie aan?
Lukt het jou om rustig te blijven in een verhitte situatie?
In deze video neem ik je mee in zo’n situatie en geef ik je tips/ tools. 🥰

GRATIS weggever; Maak kennis met mijn manier van mediteren!

Ik merk vaak in het contact met anderen dat er allerlei overtuigingen en daarmee drempels liggen rondom meditaties. Namelijk; dat deze dagelijks moeten, je moet vrij lenig zijn want je moet in kleermakerszit, dat ze lang moeten duren en dat je vooral helemaal stil moet zijn en er niets in je hoofd mag zijn…

Als ik dit zo type, lees ik alleen maar moeten, moeten, moeten en laat het doel van mediteren nou juist ont-moeten zijn! Want het doel van mediteren is; ‘Het ontspannen en helder krijgen van je geest’.

Mijn visie op mediteren is anders dan anderen (als je me langer kent dan zal dit je zeker niet verbazen, haha😅 ).
Ik kan mijn visie benoemen als vrij praktisch en vooral nuchter.

Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten meditaties. De een vindt dit fijn, de ander dat. Het is juist de bedoeling dat mediteren jouw dagelijks leven fijner maakt en dat het je ondersteunt. Het is niet de bedoeling dat het nog meer tijd opslokt terwijl je je er niet eens fijn bij voelt.

Vandaar dat ik jou GRATIS kennis wil laten maken met simpele en verschillende meditaties!😍

GRATIS Blogs