Gratis weggever! Omdat ik zelf als super hoog gevoelige jonge vrouw van 31 als geen ander weet hoe belangrijk het is dat je dagelijks krachtig in je energie staat, jezelf goed kunt cleanen en afschermen; heb ik een aantal jaar geleden het Bewust-zijn pakket ontwikkeld! Op 22-04-22 heb ik hierin een upgrade mogen doorvoeren. Ik houd mijn eigen ontwikkelde methodes altijd up to date, zodat de methodes steeds afgestemd blijven in het hier & nu en op die manier optimaal werken. 🙏🏼🌸Het is echt een superfijne toolset die ik ieder gevoelig/ hoog gevoelig of super hoog gevoelig mens/ kind kan aanraden. Ook voor gevoelige dieren is dit een aanrader trouwens!Doordat ik sterk in verbinding sta met mijn hogere zelf en mijn paranormale gaven krachtig ontwikkeld heb, kan ik upgrades doorvoeren binnen het pakket. Daarmee bedoel ik dat energie door verandert en dat het kan betekenen dat methodes aangepast dienen te worden. Als dit nodig is, zal ik dat ook zeker doen en dat in dit stukje tekst aangeven. Het Bewust-zijn bestaat uit:⋆ Krachtig aarden via jouw hogere zelf en niet meer via moeder aarde.⋆ Grondig energetisch cleanen van jezelf/ je kinderen/ gezinsleden/ huisdieren.⋆ Energetisch beschermen van jezelf/ kinderen/ gezinsleden/ huisdieren tegen negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren.Probeer het zelf gerust uit & zie het ook als een leuke manier om kennis te maken met mijn methodes! 💞 ↠ Klik hier om het E-book 'Bewust-zijn pakket' te downloaden! ↞

Gratis weggever!

Omdat ik zelf als super hoog gevoelige jonge vrouw van 31 als geen ander weet hoe belangrijk het is dat je dagelijks krachtig in je energie staat, jezelf goed kunt cleanen en afschermen; heb ik een aantal jaar geleden het Bewust-zijn pakket ontwikkeld! 
Op 22-04-22 heb ik hierin een upgrade mogen doorvoeren. Ik houd mijn eigen ontwikkelde methodes altijd up to date, zodat de methodes steeds afgestemd blijven in het hier & nu en op die manier optimaal werken. 🙏🏼🌸


Het is echt een superfijne toolset die ik ieder gevoelig/ hoog gevoelig of super hoog gevoelig mens/ kind kan aanraden. Ook voor gevoelige dieren is dit een aanrader trouwens!
Doordat ik sterk in verbinding sta met mijn hogere zelf en mijn paranormale gaven krachtig ontwikkeld heb, kan ik upgrades doorvoeren binnen het pakket. Daarmee bedoel ik dat energie door verandert en dat het kan betekenen dat methodes aangepast dienen te worden. Als dit nodig is, zal ik dat ook zeker doen en dat in dit stukje tekst aangeven.

 

Het Bewust-zijn bestaat uit:
⋆ Krachtig aarden via jouw hogere zelf en niet meer via moeder aarde.
⋆ Grondig energetisch cleanen van jezelf/ je kinderen/ gezinsleden/ huisdieren.
⋆ Energetisch beschermen van jezelf/ kinderen/ gezinsleden/ huisdieren tegen negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren.

Probeer het zelf gerust uit & zie het ook als een leuke manier om kennis te maken met mijn methodes! 💞