Feedback van cliënt echtpaar uit Oisterwijk na alles in 1 zuivering:‘Hoi Marlieke,Wat een aparte gewaarwording afgelopen vrijdag. Allereerst ben ik eigenlijk benieuwd hoe laat jij de zuivering gedaan hebt?Ik vraag dat omdat ik om 11.00 uur een flinke bloedneus kreeg. Nu heb/had ik die de afgelopen tijd dagelijks, maar nu sinds vrijdag niet meer.Ook heb ik sinds vrijdag een aantal rode schilferige vlekken op mijn bovenbeen en de vellen hangen aan mijn handen, erg merkwaardig. Verder waren wij de hele vrijdag heel erg moe.Nu een paar dagen later moet ik zeggen dat ik me steeds beter ga voelen, veel buikklachten zijn weg. Voel me energieker en word rustiger in mijn hoofd.De rapportage en de chakra activatie die je beschrijft is duidelijk en herkenbaar op vele vlakken. Zeker over dat energieloos en duizelig zijn, de jeuk, hoofdpijn hebben, wat nu inderdaad weg is.Wat wel apart is om te lezen over een donker portaal in de hal.. Dat is een plek waar ik juist al vanaf het begin graag zit, daar schijnt vaak de zon s ‘middags en dan ga ik op de drempel zitten, genieten van de natuur. Vreemd nu om te weten dat daar de energetische doorgang naar de onderwereld toe was. Maar misschien was ik al te moe en lusteloos om maar iets daarvan te voelen!Verder zijn de andere entiteiten duidelijk en helder omschreven en voor ons beide herkenbaar!Echter alleen de slangen bij B., hij heeft wel veel last van loopneuzen, maar dat is dan ook het enige. Wel heb ik sinds maart last van mijn keel en hoofd, kan het zijn dat jij dat dan via Bram voelt of Bram via mij dan voelt?Dit is mijn eerste ervaring, gaat er nog wat veranderen, hou ik je op de hoogte als je dat wilt. Bedankt voor de mooie ervaring en zuivering!Lieve groet S. -Zoals je hierboven leest stelde S. mij een paar vragen in haar reactie en deze heb ik natuurlijk voor haar beantwoord. Maar om jullie ook helderheid te geven daarover, beantwoord ik ze hieronder voor jullie;*Betreft de schilferige vlekken en droge huid:Dit kan toeval zijn, maar het kunnen ook energetische ontgiftingsreacties zijn. Ik heb haar geadviseerd om het nog even aan te kijken en mocht het niet weggaan, dat ze dan even contact met ons opneemt.*Betreft dat ze juist het plekje waar een donker portaal bleek te zijn, een fijn plekje vindt om in het zonnetje te zitten:Het kan zeker zo zijn dat S. juist die plek als prettig ervaart. Juist de donkere wezens beïnvloeding maakte dat ze die plek fijn vond ondanks dat er een donker portaal zat. Want daardoor bleef je er zitten en kon het portaal blijven bestaan zonder dat je het direct doorhad. Zo slinks zijn donkere wezens. 🙂*Betreft de slangen bij echtgenoot B.: Het kan heel goed zijn dat de Slangen eerst bij S. zaten bijvoorbeeld en dat ze net voor de zuivering zijn overgesprongen naar B., om mij op een verkeerd been te zetten bijvoorbeeld. Dat lukt ze nooit, maar ze proberen het wel.Je moet het ook zo zien dat donkere wezens kunnen wisselen, kunnen komen en gaan wanneer ze willen en als ze er zijn, ze je vaak ook niet 24/7 belasten want dan heb je ze meteen door.  Super he? Al zoveel veranderingen in een paar dagen tijd!Mocht het zo zijn dat er nog meer veranderingen merkbaar worden dan zal ik ze zeker toevoegen aan dit zuiveringsverhaal! 🙏🏼 

Feedback van cliënt echtpaar uit Oisterwijk na alles in 1 zuivering:
‘Hoi Marlieke,
Wat een aparte gewaarwording afgelopen vrijdag. Allereerst ben ik eigenlijk benieuwd hoe laat jij de zuivering gedaan hebt?
Ik vraag dat omdat ik om 11.00 uur een flinke bloedneus kreeg. Nu heb/had ik die de afgelopen tijd dagelijks, maar nu sinds vrijdag niet meer.

Ook heb ik sinds vrijdag een aantal rode schilferige vlekken op mijn bovenbeen en de vellen hangen aan mijn handen, erg merkwaardig. Verder waren wij de hele vrijdag heel erg moe.
Nu een paar dagen later moet ik zeggen dat ik me steeds beter ga voelen, veel buikklachten zijn weg. Voel me energieker en word rustiger in mijn hoofd.

De rapportage en de chakra activatie die je beschrijft is duidelijk en herkenbaar op vele vlakken. Zeker over dat energieloos en duizelig zijn, de jeuk, hoofdpijn hebben, wat nu inderdaad weg is.

Wat wel apart is om te lezen over een donker portaal in de hal.. Dat is een plek waar ik juist al vanaf het begin graag zit, daar schijnt vaak de zon s ‘middags en dan ga ik op de drempel zitten, genieten van de natuur. Vreemd nu om te weten dat daar de energetische doorgang naar de onderwereld toe was. Maar misschien was ik al te moe en lusteloos om maar iets daarvan te voelen!

Verder zijn de andere entiteiten duidelijk en helder omschreven en voor ons beide herkenbaar!
Echter alleen de slangen bij B., hij heeft wel veel last van loopneuzen, maar dat is dan ook het enige. Wel heb ik sinds maart last van mijn keel en hoofd, kan het zijn dat jij dat dan via Bram voelt of Bram via mij dan voelt?

Dit is mijn eerste ervaring, gaat er nog wat veranderen, hou ik je op de hoogte als je dat wilt. Bedankt voor de mooie ervaring en zuivering!
Lieve groet S.

-Zoals je hierboven leest stelde S. mij een paar vragen in haar reactie en deze heb ik natuurlijk voor haar beantwoord. Maar om jullie ook helderheid te geven daarover, beantwoord ik ze hieronder voor jullie;

*Betreft de schilferige vlekken en droge huid:
Dit kan toeval zijn, maar het kunnen ook energetische ontgiftingsreacties zijn. Ik heb haar geadviseerd om het nog even aan te kijken en mocht het niet weggaan, dat ze dan even contact met ons opneemt.


*Betreft dat ze juist het plekje waar een donker portaal bleek te zijn, een fijn plekje vindt om in het zonnetje te zitten:
Het kan zeker zo zijn dat S. juist die plek als prettig ervaart. Juist de donkere wezens beïnvloeding maakte dat ze die plek fijn vond ondanks dat er een donker portaal zat. Want daardoor bleef je er zitten en kon het portaal blijven bestaan zonder dat je het direct doorhad. Zo slinks zijn donkere wezens. 🙂


*Betreft de slangen bij echtgenoot B.:
Het kan heel goed zijn dat de Slangen eerst bij S. zaten bijvoorbeeld en dat ze net voor de zuivering zijn overgesprongen naar B., om mij op een verkeerd been te zetten bijvoorbeeld. Dat lukt ze nooit, maar ze proberen het wel.

Je moet het ook zo zien dat donkere wezens kunnen wisselen, kunnen komen en gaan wanneer ze willen en als ze er zijn, ze je vaak ook niet 24/7 belasten want dan heb je ze meteen door. 

Super he? Al zoveel veranderingen in een paar dagen tijd!
Mocht het zo zijn dat er nog meer veranderingen merkbaar worden dan zal ik ze zeker toevoegen aan dit zuiveringsverhaal! 🙏🏼