Feedback van jong gezin uit Alkmaar na alles in 1 zuivering:‘Hi Marlieke,Een snelle reactie op de zuivering maar ik vind het fijn om direct alvast even m’n hart uit te storten!Jeetje! Het was behoorlijk heftig.. ik voelde dat die drie donkere wezens bij mij werden verwijdert omdat ik kotsmisselijk werd, licht in m’n hoofd en begon te rillen en te trillen.Ik moest er echt even bij gaan zitten. Daarna gingen er allerlei emoties door mij heen en heb ik een tijdje gehuild. Dezelfde middag begon ik me weer iets normaler te voelen. Nu (begin avond zelfde dag zuivering) voel ik mij goed en eindelijk weer mijzelf na lange tijd! Ik heb trouwens nog een ontdekking gedaan wat ik wel grappig vond om ook even te delen. Het gebeurde al meteen toen jij klaar was vanochtend. Heel gek, ik zag namelijk nadat de ergste fysieke sensaties weg waren bij mij, opeens in mijn hoofd mijzelf in een witte bol staan. Het beeld popte uit het niks op en ik zag mijn zoontje dus ook zo in een witte bol staan. Later was het beeld weer weg.Ik besef hoe erg de invloed was van deze wezens de afgelopen maanden. Ze hebben mij echt gedwarsboomd, de hoofdpijn die ik heb gehad was tot aan de zuivering niet meer te harden!Mijn man en zoontje hadden ook wel last van de donkere wezens belasting, maar toch wel iets minder dan ik.Dit hele gebeuren heeft mijn kijk op spiritualiteit veranderd.. als in: hoe enorm belangrijk het is niet zomaar alles van andere aan te nemen (leraren/opleidingen) en goed in contact te blijven met je intuïtie… deze les moest ik blijkbaar leren. Ik ga nu even genieten van een hoofdpijn loze avond!Bedankt Marlieke, je doet echt heel goed werk!Tot gauw,Liefs S.’  -Zoals je hierboven leest gaf S. aan dat ‘haar kijk op spiritualiteit veranderd is door dit hele gebeuren’. Dat licht ik graag even kort toe zodat je als lezer begrijpt waar dat over gaat;S. volgde een opleiding tot magnetiseur (niet bij mij!) en daarin werd zij steeds niet lekker tijdens studiedagen en voelde ze dat zowel zij als haar docent als de mede studenten omringt werden door donkere wezens in het spirituele centrum waar de studiedagen gegeven werden. Ze probeerde dit bespreekbaar te maken bij haar docent en mede studenten maar zij werd daar helaas niet in gehoord of gezien. Het werd weggewuifd.. Zo kwam S. bij mij terecht omdat ze op zoek was naar een verklaring van wat zij steeds waarnam aan donkere energieën. S. volgt nu de online cursus Ontmoet je ziel bij mij en daarmee zorgen we er samen nog meer voor dat zij dicht bij haar zelf en haar eigen zielendoelen kan blijven. Zodat ze fijn in haar kracht komt te staan! Mooi he? Dat ze toch zo heeft doorgezet nadat ze zich totaal niet gehoord voelde. Wat zij allemaal ervaren heeft in zo’n korte tijd is bijzonder & dat gaat alleen nog maar lichter voelen voor ze!*Vraag jij je nu af of een Alles in 1 zuivering of juist een Basis zuivering iets voor jou is? Lees gerust alle informatie erover door hier te klikken!*Of wil jij eerst weten of er in je huis/ bij jou/ je bedrijf donkere wezens aanwezig zijn die jou/ jullie belasten?Vraag dan een Energetische scan aan! Klik hier om meer informatie daarover te lezen!Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke zuivering bij je/ jullie past!Voor advies/ vragen en aanvragen over de zuiveringen kun je uitsluitend bellen naar de praktijk. ◈ Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00.Mijn collega Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.We horen je graag!   Hartelijke groetjes,Marlieke 

Feedback van jong gezin uit Alkmaar na alles in 1 zuivering:

‘Hi Marlieke,
Een snelle reactie op de zuivering maar ik vind het fijn om direct alvast even m’n hart uit te storten!
Jeetje! Het was behoorlijk heftig.. ik voelde dat die drie donkere wezens bij mij werden verwijdert omdat ik kotsmisselijk werd, licht in m’n hoofd en begon te rillen en te trillen.
Ik moest er echt even bij gaan zitten. Daarna gingen er allerlei emoties door mij heen en heb ik een tijdje gehuild. Dezelfde middag begon ik me weer iets normaler te voelen. Nu (begin avond zelfde dag zuivering) voel ik mij goed en eindelijk weer mijzelf na lange tijd! 

Ik heb trouwens nog een ontdekking gedaan wat ik wel grappig vond om ook even te delen. Het gebeurde al meteen toen jij klaar was vanochtend. Heel gek, ik zag namelijk nadat de ergste fysieke sensaties weg waren bij mij, opeens in mijn hoofd mijzelf in een witte bol staan. Het beeld popte uit het niks op en ik zag mijn zoontje dus ook zo in een witte bol staan. Later was het beeld weer weg.

Ik besef hoe erg de invloed was van deze wezens de afgelopen maanden. Ze hebben mij echt gedwarsboomd, de hoofdpijn die ik heb gehad was tot aan de zuivering niet meer te harden!
Mijn man en zoontje hadden ook wel last van de donkere wezens belasting, maar toch wel iets minder dan ik.

Dit hele gebeuren heeft mijn kijk op spiritualiteit veranderd.. als in: hoe enorm belangrijk het is niet zomaar alles van andere aan te nemen (leraren/opleidingen) en goed in contact te blijven met je intuïtie… deze les moest ik blijkbaar leren. 

Ik ga nu even genieten van een hoofdpijn loze avond!
Bedankt Marlieke, je doet echt heel goed werk!
Tot gauw,
Liefs S.’

 

 

-Zoals je hierboven leest gaf S. aan dat ‘haar kijk op spiritualiteit veranderd is door dit hele gebeuren’. Dat licht ik graag even kort toe zodat je als lezer begrijpt waar dat over gaat;
S. volgde een opleiding tot magnetiseur (niet bij mij!) en daarin werd zij steeds niet lekker tijdens studiedagen en voelde ze dat zowel zij als haar docent als de mede studenten omringt werden door donkere wezens in het spirituele centrum waar de studiedagen gegeven werden. Ze probeerde dit bespreekbaar te maken bij haar docent en mede studenten maar zij werd daar helaas niet in gehoord of gezien. Het werd weggewuifd.. Zo kwam S. bij mij terecht omdat ze op zoek was naar een verklaring van wat zij steeds waarnam aan donkere energieën.

S. volgt nu de online cursus Ontmoet je ziel bij mij en daarmee zorgen we er samen nog meer voor dat zij dicht bij haar zelf en haar eigen zielendoelen kan blijven. Zodat ze fijn in haar kracht komt te staan!

Mooi he? Dat ze toch zo heeft doorgezet nadat ze zich totaal niet gehoord voelde.
Wat zij allemaal ervaren heeft in zo’n korte tijd is bijzonder & dat gaat alleen nog maar lichter voelen voor ze!*Vraag jij je nu af of een Alles in 1 zuivering of juist een Basis zuivering iets voor jou is? 
Lees gerust alle informatie erover door hier te klikken!


*Of wil jij eerst weten of er in je huis/ bij jou/ je bedrijf donkere wezens aanwezig zijn die jou/ jullie belasten?
Vraag dan een Energetische scan aan! Klik hier om meer informatie daarover te lezen!


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke zuivering bij je/ jullie past!
Voor advies/ vragen en aanvragen over de zuiveringen kun je uitsluitend bellen naar de praktijk. 

◈ Bel dan naar 026 3827335 op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00.
Mijn collega Ineke beantwoord de praktijktelefoon en is jouw eerste aanspreekpunt. Neemt zij niet op? Dan is ze in gesprek. Spreek dan graag je naam en reden van bellen in want alleen dan krijgt ze een melding van je belletje en kan ze jou zo snel mogelijk terug bellen.

We horen je graag!   

Hartelijke groetjes,
Marlieke