Spiritueel groeien, bewust leven, in je kracht gaan staan… Dat doe je niet binnen 1 dag!Het is een proces waar verschillende factoren mee samenhangen.Een toolset in 1 x geven werkt niet, dan raak je overspoeld en zou je het zelf maar vorm moeten geven en moeten inplannen en dan ligt de lat al gauw heel hoog waardoor je afhaakt. Begrijpelijk!Daarom heb ik Energy Empowerment ontwikkelt. Samen doorlopen we een half jaar lang jouw proces. Je doet dit niet alleen, want ik sta naast je. Ik ben er voor je om jouw spirituele groei/ bewustwording tot 100% te brengen EN zodat je helemaal fijn in je eigen kracht komt te staan en kunt blijven.En als je na een halfjaar denkt; Dit bevalt me wel!! Dan kun je het verlengen voor het volgende halfjaar.Jij ontvangt gedurende een half jaar iedere maand;* » 4 x een energy clearing van negatieve sferen, spanningen, emoties, pijntjes van mensen/ zielen/ dieren.* » 4 x een zielshealing op thema’s die dan spelen, ik voel wat nodig is. Plus je ontvangt aansluitend een prayer waarin je je richt tot je hogere zelf of je lichtteam voor extra steun/ inzichten.* » 1 activatie van je 14 grote chakra’s & auralagen. Dit is een heel fijne energy boost!* » Wekelijks een persoonlijk inzichtkaartje plus affirmatie om het inzicht te bekrachtigen!-Je ontvangt alles per e-mail en hoeft niet op vaste tijden aanwezig of online te zijn-* » Per halfjaar instappen:Je kunt de Energy Empowerment per 6 maanden aanvragen voor €222,-.Grof omgerekend gaan er 24 weken in 6 maanden en dus betaal je dan slechts €37,- per maand en zelfs maar €9,25 per week. En zo’n kleine investering voor al dit moois!!Wacht niet langer om jouzelf te gaan empoweren! 😍 Vol!! Je kunt je niet meer aanmelden om in september in te stappen. Vanaf december kun je je aanmelden om in januari 2023 in te stappen!

Spiritueel groeien, bewust leven, in je kracht gaan staan… Dat doe je niet binnen 1 dag!
Het is een proces waar verschillende factoren mee samenhangen.
Een toolset in 1 x geven werkt niet, dan raak je overspoeld en zou je het zelf maar vorm moeten geven en moeten inplannen en dan ligt de lat al gauw heel hoog waardoor je afhaakt. Begrijpelijk!Daarom heb ik Energy Empowerment ontwikkelt. Samen doorlopen we een half jaar lang jouw proces. Je doet dit niet alleen, want ik sta naast je. Ik ben er voor je om jouw spirituele groei/ bewustwording tot 100% te brengen EN zodat je helemaal fijn in je eigen kracht komt te staan en kunt blijven.
En als je na een halfjaar denkt; Dit bevalt me wel!! Dan kun je het verlengen voor het volgende halfjaar.
Jij ontvangt gedurende een half jaar iedere maand;* » 4 x een energy clearing van negatieve sferen, spanningen, emoties, pijntjes van mensen/ zielen/ dieren.* » 4 x een zielshealing op thema’s die dan spelen, ik voel wat nodig is. Plus je ontvangt aansluitend een prayer waarin je je richt tot je hogere zelf of je lichtteam voor extra steun/ inzichten.* » 1 activatie van je 14 grote chakra’s & auralagen. Dit is een heel fijne energy boost!* » Wekelijks een persoonlijk inzichtkaartje plus affirmatie om het inzicht te bekrachtigen!-Je ontvangt alles per e-mail en hoeft niet op vaste tijden aanwezig of online te zijn-
* » Per halfjaar instappen:
Je kunt de Energy Empowerment per 6 maanden aanvragen voor €222,-.
Grof omgerekend gaan er 24 weken in 6 maanden en dus betaal je dan slechts €37,- per maand en zelfs maar €9,25 per week. En zo’n kleine investering voor al dit moois!!

Wacht niet langer om jouzelf te gaan empoweren! 😍

Vol!! Je kunt je niet meer aanmelden om in september in te stappen.

Vanaf december kun je je aanmelden om in januari 2023 in te stappen!