Energetische scan Tijdens een Energetische scan kijk ik naar twee dingen en of ik ze in jouw systeem waarneem:*1. Donkere wezens belastingDonkere wezens zijn wezens die we voor 2012 ‘negatieve entiteiten’ noemde. Sinds 2012 zijn ze in kracht toegenomen en zijn er ook allerlei soorten/ vormen ontstaan. Iedere vorm veroorzaakt andere belasting. Zo veroorzaakt de een bijvoorbeeld moodswings en de ander moeheid of slecht slapen en weer een ander veroorzaakt irritaties onderling, onverklaarbare pijnen, paranormale waarnemingen en veel meer!Het kan nooit kwaad dit even na te laten kijken op paranormaal niveau en dat doe ik graag voor je. Mocht het zo zijn dat ik donkere wezens belasting in jouw systeem waarneem, dan zal ik je adviseren voor de Energetische zuivering te kiezen.Je kunt daarover alvast informatie doorlezen als je wilt via; https://marliekejansen.nl/energetischezuivering/ **Meer informatie over donkere wezens kun je lezen via; https://marliekejansen.nl/blogs-vlogs/donkere-wezens-zwarte-magie/*2. Elektrosmog belastingAls je gevoelig bent dan kun je last hebben van wifi, 4/5G, zendmasten in de buurt en elektrische apparatuur binnenshuis. Denk aan slecht slapen, je onrustig voelen, moe zijn, gefrustreerd voelen zonder reden enzovoorts..Ik kan op paranormaal niveau zien of jouw systeem belast wordt door elektrosmog.Verdere informatie:*Ik communiceer altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorg voor heldere informatie.*Je ontvangt de Energetische scan uitslag per e-mail inclusief vrijblijvend advies. Want mocht het zo zijn dat ik donkere wezens belasting en/of elektrosmog belasting bij je waarneem, dan kan ik dat ook zeker voor je verwijderen.*Tarief is €10,- per persoon. Contact: ◈ Whatsapp only; 0622773232We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.◈ Mail; info@marliekejansen.nlWe streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.

Energetische scan

Tijdens een Energetische scan kijk ik naar twee dingen en of ik ze in jouw systeem waarneem:

*1. Donkere wezens belasting
Donkere wezens zijn wezens die we voor 2012 ‘negatieve entiteiten’ noemde. Sinds 2012 zijn ze in kracht toegenomen en zijn er ook allerlei soorten/ vormen ontstaan. Iedere vorm veroorzaakt andere belasting. Zo veroorzaakt de een
bijvoorbeeld moodswings en de ander moeheid of slecht slapen en weer een ander veroorzaakt irritaties onderling, onverklaarbare pijnen, paranormale waarnemingen en veel meer!
Het kan nooit kwaad dit even na te laten kijken op paranormaal niveau en dat doe ik graag voor je. 
Mocht het zo zijn dat ik donkere wezens belasting in jouw systeem waarneem, dan zal ik je adviseren voor de Energetische zuivering te kiezen.
Je kunt daarover alvast informatie doorlezen als je wilt via; https://marliekejansen.nl/energetischezuivering/ 

**Meer informatie over donkere wezens kun je lezen via; https://marliekejansen.nl/blogs-vlogs/donkere-wezens-zwarte-magie/*2. Elektrosmog belasting
Als je gevoelig bent dan kun je last hebben van wifi, 4/5G, zendmasten in de buurt en elektrische apparatuur binnenshuis. Denk aan slecht slapen, je onrustig voelen, moe zijn, gefrustreerd voelen zonder reden enzovoorts..
Ik kan op paranormaal niveau zien of jouw systeem belast wordt door elektrosmog.


Verdere informatie:
*Ik communiceer altijd open en eerlijk over de uitslag van de scans en zorg voor heldere informatie.

*Je ontvangt de Energetische scan uitslag per e-mail inclusief vrijblijvend advies. Want mocht het zo zijn dat ik donkere wezens belasting en/of elektrosmog belasting bij je waarneem, dan kan ik dat ook zeker voor je verwijderen.

*Tarief is €10,- per persoon.

Contact:

◈ Whatsapp only; 0622773232
We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Mail; info@marliekejansen.nl
We streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.