Ik ontving een mailtje van een vrouw uit Gelderland en ze wilde graag een Energetische scan laten uitvoeren, om te kijken of er belasting aanwezig was van donkere entiteiten/ wezens. Nadat ik deze scan voor haar had uitgevoerd, voor zowel haar gezin (privé) als haar bedrijfspand (zakelijk), mailde ik haar mijn bevindingen. Alles viel op z’n plek, gaf ze aan.Want, zij en haar gezin hadden last van hoofdpijnen, wisselende stemmingen, twijfels, griepachtige verschijnselen die ineens kwamen en weer gingen, gevoel van onrust, veel stoten/ vallen en onhandigheid, niet goed werkende apparatuur (zoals bijv. van wifi, de tv/ tablet die vreemd doen) en dat lampen spontaan aan en uit gaan, de hond die veel jeuk in haar nek had en angstig was om beneden te zijn s ’nachts.   In haar bedrijfspand merkte zowel zij zelf als meerdere werknemers dat ze in het pand misselijk werden, hoofdpijn kregen, er een gespannen negatieve sfeer hing, dat er vreemde wisseling van temperatuur was in ruimtes en dat apparatuur soms een eigen leven ging leiden.En, waar het voor dit gezin allemaal begon was in juni 2016 nadat ze een Reiki 1 inwijding ontvangen had op afstand. Ze gaf aan dat eigenlijk na deze inwijding “alle ellende” is begonnen.Zo, ik voelde dat dit een hele klus werd voor mij om te gaan zuiveren! 👀Ik keek er zeker naar uit om te analyseren wat er dan precies misging, waardoor deze mensen zoveel onverklaarbare klachten hadden. En, ik keek er zeker naar uit om het leven voor dit gezin lichter te gaan maken, want wat hadden zij hier zooo ontzettend behoefte aan. Ze deden niets geks in hun leefstijl hoor en waren positief ingesteld maar die zwarte demp laag aan donkere entiteiten/ wezens die was voor hun erg goed te merken en behoorlijk zwaar.  Maar toen, tijdens de zuivering van henzelf (dus privé), kwam ik bij deze vrouw iets bijzonders tegen…Ik zag namelijk dat haar Reiki 1 inwijding verkeerd was gegaan. Deze inwijding was niet goed uitgevoerd en er was een soort link gelegd tussen deze vrouw en het gehele universum die ervoor zorgde dat zij continu gelinkt was aan alles wat zich in het universum begeeft.En, in het universum leven ook donkere entiteiten/ wezens! Probeer je maar eens voor te stellen dat je gewoon 24/7 gelinkt bent aan alles wat zich in het universum afspeelt.. Brrr.. Dat wens je niemand toe. Geen wonder dat deze vrouw dagelijks medicatie nodig had om de dag door te komen! Geen wonder dat zij en haar gezin al deze klachten hadden!Ze werd door de ‘link van de inwijding’ als het ware een magneet voor donkere entiteiten/ wezens en trok ze enorm aan. Enorm vervelend en onacceptabel natuurlijk!  Een week na de zuivering belde ik haar op om de zuiveringen te evalueren.Ik vroeg haar hoe het met hun ging en haar antwoord was; ‘Ik slaap heel goed en vooral ook dieper sinds de zuivering, het voelt en is rustiger in huis, ik hoor geen ‘gepiep’ meer van de lampen, mijn rugpijn is zo goed als weg. Ik voel me veel beter en vrolijker, van de week betrapte ik mezelf erop dat ik zelfs zingend door huis liep. De hond voelt zich ook beter en zit duidelijk beter in haar vel, ze durft weer beneden te blijven s ’nachts en lijkt niet meer zo angstig.Het was voor ons heel herkenbaar wat je aantrof aan donkere entiteiten/ wezens en wat zij veroorzaakt hadden. Wat een opluchting dit!Ook in het bedrijfspand voelde het rustiger sinds de zuivering, gaf ze aan. Er was echt duidelijk minder spanning qua sfeer en de pc’s en apparaten deden weer ‘normaal’.  Aan het eind van ons gesprek vroeg ik haar of ze het oké vond als ik een zuivering verhaal zou schrijven over hun situatie. Ze vond dat heel erg fijn als ik haar verhaal zou delen met een ieder wie het wil lezen.Na het gesprek stuurde ze me nog een mailtje door met de mailwisseling die zij destijds had met de Reiki master die de inwijding had gedaan. Ze vroeg of ik het wilde lezen, zodat ik ook echt een fair en helder beeld zou hebben van de situatie en wat zij destijds heeft aangegeven bij deze Reiki master.Ik ga natuurlijk absoluut niet de betreffende Reiki master door het slijk halen en dat is ook totaal niet de intentie achter dit verhaal. Nee, net zoals deze cliënte wil ik een ieder graag alert maken. Wees je ervan bewust dat ook een Reiki master fouten kan maken. Het hoeft niet eens per se kwaadwillend te zijn hoor, zeker niet.  In haar mail schreef ze aan mij;‘Lieve Marlieke,Bedankt voor ons fijne gesprek. Ik heb het contact met jou als zéér prettig ervaren en nogmaals ik ben echt dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen.Bijgaand doe ik je de mailberichten toekomen betreffende mijn “ervaring” na de Reiki I inwijding. Ik hoop dat je hiermee andere mensen kunt waarschuwen zodat mijn negatieve ervaring toch nog iets positiefs kan opleveren.’ Toen ik de mailwisseling tussen haar en de Reiki master las schrok ik behoorlijk, moet ik eerlijk zeggen. Ik schrok ervan hoe zij in het diepe werd gegooid nadat zij half in paniek gemaild had met haar klachtenlijst, die ze sinds de inwijding had. Een koud en verdedigende mail kreeg zij terug waarin het werd gegooid op een -in mijn ogen zweverig verhaal- met daarin ‘het is allemaal ergens goed voor wat je ervaart’ & ‘jij bepaalt zelf hoe diep je in je proces gaat nu’.Fijn, had ze al zoveel klachten en ging ze al door zo’n diep dal hierdoor. Werd haar ook nog eens verteld dat ze het in principe zelf had veroorzaakt door ‘te diep’ te gaan.Nee nee, dit is niet de juiste ondersteuning die je hoort te krijgen nadat je een inwijding als niet prettig hebt ervaren!🤦‍♀️   Lieve mensen, wees a.u.b. altijd op je hoede! En extra op je hoede bij online inwijdingen. Of dit nu om Reiki gaat of een geheel andere methode, dat maakt niets uit.Laat je goed informeren van te voren & laat je zeker niet onder druk zetten om iets te laten uitvoeren.Denk niet van; ‘Oh diegene zal het toch vast wel goed weten? Of ‘Hij/ zij weet daar vast meer van dan ik’Jij hebt het recht op informatie en jij hebt het recht om een ander wel of niet toe te laten in jouw energieveld & zoals je leest kan het echt mis gaan zoals het bij deze vrouw is misgegaan.  »» Herken jij je in het verhaal?   Je kunt contact opnemen;◈ Stuur een whatsapp naar 0610563103◈ Mail naar spiritueelcoachmarlieke@outlook.com  Wil je dit bericht delen? Zou super zijn want wellicht help je andere mensen ermee! Bewustwording = Kracht 💓Liefs,Marlieke

Ik ontving een mailtje van een vrouw uit Gelderland en ze wilde graag een Energetische scan laten uitvoeren, om te kijken of er belasting aanwezig was van donkere entiteiten/ wezens. Nadat ik deze scan voor haar had uitgevoerd, voor zowel haar gezin (privé) als haar bedrijfspand (zakelijk), mailde ik haar mijn bevindingen. Alles viel op z’n plek, gaf ze aan.
Want, zij en haar gezin hadden last van hoofdpijnen, wisselende stemmingen, twijfels, griepachtige verschijnselen die ineens kwamen en weer gingen, gevoel van onrust, veel stoten/ vallen en onhandigheid, niet goed werkende apparatuur (zoals bijv. van wifi, de tv/ tablet die vreemd doen) en dat lampen spontaan aan en uit gaan, de hond die veel jeuk in haar nek had en angstig was om beneden te zijn s ’nachts.
 
 
In haar bedrijfspand merkte zowel zij zelf als meerdere werknemers dat ze in het pand misselijk werden, hoofdpijn kregen, er een gespannen negatieve sfeer hing, dat er vreemde wisseling van temperatuur was in ruimtes en dat apparatuur soms een eigen leven ging leiden.
En, waar het voor dit gezin allemaal begon was in juni 2016 nadat ze een Reiki 1 inwijding ontvangen had op afstand. Ze gaf aan dat eigenlijk na deze inwijding “alle ellende” is begonnen.
Zo, ik voelde dat dit een hele klus werd voor mij om te gaan zuiveren! 👀

Ik keek er zeker naar uit om te analyseren wat er dan precies misging, waardoor deze mensen zoveel onverklaarbare klachten hadden. En, ik keek er zeker naar uit om het leven voor dit gezin lichter te gaan maken, want wat hadden zij hier zooo ontzettend behoefte aan. Ze deden niets geks in hun leefstijl hoor en waren positief ingesteld maar die zwarte demp laag aan donkere entiteiten/ wezens die was voor hun erg goed te merken en behoorlijk zwaar.

 

 
Maar toen, tijdens de zuivering van henzelf (dus privé), kwam ik bij deze vrouw iets bijzonders tegen…
Ik zag namelijk dat haar Reiki 1 inwijding verkeerd was gegaan. Deze inwijding was niet goed uitgevoerd en er was een soort link gelegd tussen deze vrouw en het gehele universum die ervoor zorgde dat zij continu gelinkt was aan alles wat zich in het universum begeeft.
En, in het universum leven ook donkere entiteiten/ wezens!
 
Probeer je maar eens voor te stellen dat je gewoon 24/7 gelinkt bent aan alles wat zich in het universum afspeelt.. Brrr.. Dat wens je niemand toe. Geen wonder dat deze vrouw dagelijks medicatie nodig had om de dag door te komen! Geen wonder dat zij en haar gezin al deze klachten hadden!
Ze werd door de ‘link van de inwijding’ als het ware een magneet voor donkere entiteiten/ wezens en trok ze enorm aan. Enorm vervelend en onacceptabel natuurlijk!
 
 
Een week na de zuivering belde ik haar op om de zuiveringen te evalueren.
Ik vroeg haar hoe het met hun ging en haar antwoord was; ‘Ik slaap heel goed en vooral ook dieper sinds de zuivering, het voelt en is rustiger in huis, ik hoor geen ‘gepiep’ meer van de lampen, mijn rugpijn is zo goed als weg. Ik voel me veel beter en vrolijker, van de week betrapte ik mezelf erop dat ik zelfs zingend door huis liep. De hond voelt zich ook beter en zit duidelijk beter in haar vel, ze durft weer beneden te blijven s ’nachts en lijkt niet meer zo angstig.
Het was voor ons heel herkenbaar wat je aantrof aan donkere entiteiten/ wezens en wat zij veroorzaakt hadden. Wat een opluchting dit!
Ook in het bedrijfspand voelde het rustiger sinds de zuivering, gaf ze aan. Er was echt duidelijk minder spanning qua sfeer en de pc’s en apparaten deden weer ‘normaal’.
 
 
Aan het eind van ons gesprek vroeg ik haar of ze het oké vond als ik een zuivering verhaal zou schrijven over hun situatie. Ze vond dat heel erg fijn als ik haar verhaal zou delen met een ieder wie het wil lezen.
Na het gesprek stuurde ze me nog een mailtje door met de mailwisseling die zij destijds had met de Reiki master die de inwijding had gedaan.
Ze vroeg of ik het wilde lezen, zodat ik ook echt een fair en helder beeld zou hebben van de situatie en wat zij destijds heeft aangegeven bij deze Reiki master.
Ik ga natuurlijk absoluut niet de betreffende Reiki master door het slijk halen en dat is ook totaal niet de intentie achter dit verhaal. Nee, net zoals deze cliënte wil ik een ieder graag alert maken. Wees je ervan bewust dat ook een Reiki master fouten kan maken. Het hoeft niet eens per se kwaadwillend te zijn hoor, zeker niet.
 
In haar mail schreef ze aan mij;
‘Lieve Marlieke,
Bedankt voor ons fijne gesprek. Ik heb het contact met jou als zéér prettig ervaren en nogmaals ik ben echt dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen.
Bijgaand doe ik je de mailberichten toekomen betreffende mijn “ervaring” na de Reiki I inwijding. Ik hoop dat je hiermee andere mensen kunt waarschuwen zodat mijn negatieve ervaring toch nog iets positiefs kan opleveren.’
 
Toen ik de mailwisseling tussen haar en de Reiki master las schrok ik behoorlijk, moet ik eerlijk zeggen. Ik schrok ervan hoe zij in het diepe werd gegooid nadat zij half in paniek gemaild had met haar klachtenlijst, die ze sinds de inwijding had. Een koud en verdedigende mail kreeg zij terug waarin het werd gegooid op een -in mijn ogen zweverig verhaal- met daarin ‘het is allemaal ergens goed voor wat je ervaart’ & ‘jij bepaalt zelf hoe diep je in je proces gaat nu’.
Fijn, had ze al zoveel klachten en ging ze al door zo’n diep dal hierdoor. Werd haar ook nog eens verteld dat ze het in principe zelf had veroorzaakt door ‘te diep’ te gaan.
Nee nee, dit is niet de juiste ondersteuning die je hoort te krijgen nadat je een inwijding als niet prettig hebt ervaren!🤦‍♀️
 
 
 
Lieve mensen, wees a.u.b. altijd op je hoede! En extra op je hoede bij online inwijdingen. Of dit nu om Reiki gaat of een geheel andere methode, dat maakt niets uit.
Laat je goed informeren van te voren & laat je zeker niet onder druk zetten om iets te laten uitvoeren.
Denk niet van; ‘Oh diegene zal het toch vast wel goed weten? Of ‘Hij/ zij weet daar vast meer van dan ik’
Jij hebt het recht op informatie en jij hebt het recht om een ander wel of niet toe te laten in jouw energieveld & zoals je leest kan het echt mis gaan zoals het bij deze vrouw is misgegaan.
 
 
»» Herken jij je in het verhaal?
 
 
 
Je kunt contact opnemen;
◈ Stuur een whatsapp naar 0610563103
◈ Mail naar spiritueelcoachmarlieke@outlook.com 
 

Wil je dit bericht delen? Zou super zijn want wellicht help je andere mensen ermee! Bewustwording = Kracht 💓

Liefs,
Marlieke