Hey lieve mensen!We hebben echt een super positief evaluatiegesprek gehad na de Energetische zuivering met een echtpaar uit Flevoland & ik deel dit graag met jullie. Lees je mee?Ineke had met A. het evaluatiegesprek en daarin gaf ze aan dat haar man meer energie heeft sinds de zuivering en zelfs de schuur ging opruimen in zijn eentje. Dit was voor A. echt een bizarre/ verbazende situatie omdat haar man opzich graag klust/ hobbyt in de schuur maar hier had hij al een tijdje geen zin in had… Nu na de zuivering is dit ineens andersom en pakt hij zijn hobby weer op!Ook gaf A. aan dat sinds de zuivering:◈ Het huis veel relaxter voelt qua energie.◈ Zij de aardoefening weer goed door haaf lijf voelt, het aarden zelf gaat beter.◈ Ze herkende de donkere wezens belasting duidelijk bij haarzelf.◈ Ze voelt zich meer in haar eigen kracht staan.◈ Het seksleven stond op een laag pitje voor de zuivering en daarin kon A. zich niet volledig geven. Dit had deels ook te maken met nare seksuele ervaringen in het verleden van A.Sinds de zuivering hebben A. en haar man een erg fijne seksuele beleving gehad en dat hebben ze als heel prettig ervaren. Nu sinds de zuivering bloeit dit weer helemaal op tussen beide! Super mooi!!◈ Een van de honden vreet niet meer van alles op wat hij tegenkomt, voorheen waren dit zelfs stukjes glas en zijn gedrag is rustiger.◈ De andere hond is minder dominant en accepteert de andere hond beter om zich heen.Hier worden wij helemaal happy van!! 😍🥰Donkere wezens zijn er nu eenmaal, ook al nemen veel mensen ze niet letterlijk waar met hun fysieke ogen. En, zo zie je maar.. Ze kunnen echt uiteenlopende klachten veroorzaken zonder dat je direct aan donkere wezens belasting denkt.✨ Is het verhaal van dit echtpaar herkenbaar voor jou/ jullie?✨ Of wellicht ervaar je iets anders qua stagnatie?Mood swings? Tegengehouden worden in je groei of iets totaal anders? Onverklaarbare geluiden?Neem gerust contact op!

Hey lieve mensen!

We hebben echt een super positief evaluatiegesprek gehad na de Energetische zuivering met een echtpaar uit Flevoland & ik deel dit graag met jullie. Lees je mee?

Ineke had met A. het evaluatiegesprek en daarin gaf ze aan dat haar man meer energie heeft sinds de zuivering en zelfs de schuur ging opruimen in zijn eentje. Dit was voor A. echt een bizarre/ verbazende situatie omdat haar man opzich graag klust/ hobbyt in de schuur maar hier had hij al een tijdje geen zin in had… Nu na de zuivering is dit ineens andersom en pakt hij zijn hobby weer op!

Ook gaf A. aan dat sinds de zuivering:

◈ Het huis veel relaxter voelt qua energie.

◈ Zij de aardoefening weer goed door haaf lijf voelt, het aarden zelf gaat beter.

◈ Ze herkende de donkere wezens belasting duidelijk bij haarzelf.

◈ Ze voelt zich meer in haar eigen kracht staan.

◈ Het seksleven stond op een laag pitje voor de zuivering en daarin kon A. zich niet volledig geven. Dit had deels ook te maken met nare seksuele ervaringen in het verleden van A.

Sinds de zuivering hebben A. en haar man een erg fijne seksuele beleving gehad en dat hebben ze als heel prettig ervaren. Nu sinds de zuivering bloeit dit weer helemaal op tussen beide! Super mooi!!

◈ Een van de honden vreet niet meer van alles op wat hij tegenkomt, voorheen waren dit zelfs stukjes glas en zijn gedrag is rustiger.

◈ De andere hond is minder dominant en accepteert de andere hond beter om zich heen.

Hier worden wij helemaal happy van!! 😍🥰

Donkere wezens zijn er nu eenmaal, ook al nemen veel mensen ze niet letterlijk waar met hun fysieke ogen. En, zo zie je maar.. Ze kunnen echt uiteenlopende klachten veroorzaken zonder dat je direct aan donkere wezens belasting denkt.

✨ Is het verhaal van dit echtpaar herkenbaar voor jou/ jullie?

✨ Of wellicht ervaar je iets anders qua stagnatie?

Mood swings? Tegengehouden worden in je groei of iets totaal anders? Onverklaarbare geluiden?
Neem gerust contact op!