Wat houdt een Chakra’s & Aura activatie in?»Je 13 hoofd chakra’s & Aura lagen worden in balans gebracht. Eventuele gaten in de Aura lagen worden geheeld en gedicht en energie tekorten worden aangevuld.»Je 13 hoofd chakra’s & Aura lagen worden schoongemaakt van alle negatieve sferen/spanningen/emoties/pijnen van mensen/zielen/dieren. Je chakra’s & Aura lagen vervuilen door conflicten die je meemaakt, negatieve situaties die je meemaakt, wanneer je in negatieve ruimtes en/of met negatieve mensen bent geweest of veel bent enz.»Alle 13 chakra’s & Aura lagen worden in dezelfde positieve flow met elkaar gebracht. Zodat ze samen goed draaien & werken.»De vrijgekomen energiedeeltjes worden van jou af geveegd en afgegeven aan Moeder aarde, zodat je deze niet onbewust vasthoudt.»Mocht het zo zijn dat een of meerdere chakra’s / aura lagen gemanipuleerd worden door donkere wezens, dan lees je dit terug in de rapportage. » Praktische informatie:Wanneer je een activatie ontvangt, hoef je op die tijden niet per se thuis te blijven. Wel raad ik je aan om bijvoorbeeld niet te sporten tijdens de activatie zelf of een vergelijkbare lichamelijke activiteit te doen.Nadat ik de activatie heb uitgevoerd, stuur ik je per post een uitgebreide rapportage waarin:* Ik mijn waarneming met je deel & aangeef wat ik precies gedaan heb tijdens de activatie.* En, ik stuur je een document mee waarin je informatie kunt lezen over de 13 hoofd chakra’s en aura lagen. Zo kun je voor jezelf na de activatie kijken of je de balans en disbalans kunt herkennen/ plaatsen en dit op jezelf reflecteren.*Vervolgens word je op een afgesproken tijdstip gebeld door Ineke om de activatie te evalueren.Ook is er in deze evaluatie natuurlijk ruimte om je vragen te stellen.» Jouw bijdrage: €44,-!(incl. verzending binnen NL)Wil jij graag je Chakra’s & Aura lagen schoon, in balans en geactiveerd hebben? Neem gerust contact op en we denken even met je mee.📞 Bel van di t/m vr tussen 09:00 en 16:00 naar nr 026 3827335 ↓ Hieronder lees je hoe andere mensen de Chakra’s & Aura lagen activaties hebben ervaren  ↓ Uit Voorburg:‘Ha Marlieke, Het klopt zeker van de 1e 6 chakra’s.Heel fijn dat je die hebt aan kunnen pakken.Ik heb het idee dat ik de energie nog aan het voelen ben in mijn kruinchakra. 🙂Dank je wel voor je inzet. Mooi, ik ben er blij mee.’Uit Alkmaar:‘Regelmatig laat ik mijn chakra’s in balans brengen door Marlieke. Ik merk doordat ik dat regelmatig doe bijna niet ziek ben en me meer in balans voel. Het is voor mij zeker fijn om dit met regelmaat te doen. Daardoor voel ik me super fijn. Het is echt een aanrader het geeft zoveel rust.’Uit Maasbree over de Groepsactivatie:‘Marlieke heeft me goed geholpen om mijn chakra’s en auralagen weer in balans te brengen, cq. repareren. Haar uitleg, via mail en telefonisch, was helder en duidelijk! Bedankt lieve Marlieke, je bent een topper!’ Uit Tilburg over de Groepsactivatie:‘Het deelnemen aan Marliekes aura- en chakra groepsactivatie heb ik als positief ervaren. Ik voelde me daarna sterker en meer bij mezelf. Fijn! Dankjewel Marlieke!’ Uit Tilburg over de Groepsactivatie:‘Vorige week mee gedaan met de chakra healing bij Marlieke Voor mezelf wist ik iets af van de 7 chakra’s , maar de overige waren voor mij nieuw.Tijdens de activaties, heb ik zelf niets ervaren, maar ben er ook niet speciaal voor gaan zitten. Dit vond ik overigens ook fijn, dat je gewoon door kunt gaan met je bezigheden , er kan altijd iets onverwachts tussen komen.Iedere ochtend vond ik het weer erg interessant om in mijn mail te checken , of mijn chakras in balans waren.Ik had de de verkregen informatie uitgeprint en kon het evt voor mezelf na checken waar evt de disbalans bij mezelf vandaan zou kunnen komen Ik ben er voor mezelf niet te streng mee om gegaan , heb mezelf ook gecomplimenteerd als er balans was Al weet ik ook , dat het moment opnames zijn .Naderhand was erg prettig om nog met Marlieke hierover in een telefoongesprek mijn bevindingen te communiceren Waardoor voor mij de healing nog krachtiger werdIk vond het een super waardevol cadeautje voor mezelf .Ik weet en voel waar ik aan mag werken .Ik kan alleen maar mooiere versie van mezelf gaan worden.Marlieke bedankt voor deze mooie healing!’ Uit Amsterdam:‘Wat een ontzettende fijne en lieve vrouw is Marlieke. Ze is helder in haar uitleg en methoden, en haar cursussen zijn echt de moeite waard. Ik leer zoveel van haar! Wanneer ze een zuivering van mijn huis en mijzelf doet wordt het hier ineens een stuk lichter en rustiger en voelt mijn huis weer als ‘thuis’. Ook de healing en balancering van mijn chakra’s en aura laat ik regelmatig door Marlieke doen omdat ik dan weet dat het vakkundig en grondig gedaan wordt. Dit geeft weer licht en ruimte. Dank je wel dat jij er bent, lieve Marlieke.’ Uit Escharen:‘Eind 2017 heb ik gebruik gemaakt van verschillende diensten van Marlieke. Wat me meteen opviel is dat haar energie zo fijn en sterk is. Ik kon het subtiel merken als ze op afstand aan het behandelen was. Zelf ben ik een energetisch werker en erg gevoelig. Omdat ik in mijn huis behandel, wil er weleens iets blijven hangen, hoe goed ik ook zuiver. Het is altijd lastig om jezelf te geven wat je anderen geeft. De hulp van Marlieke kwam daardoor ook als geroepen. Ook de jaarprognose is tot nu toe zeer rakend en de samenvatting van mijn energetisch wonden heeft me ook diep geraakt. Dank je wel Marlieke <3 , ik hoop dat ik binnenkort kennis met je kan maken in je praktijk!’ Uit Apeldoorn:Marlieke is een innemend persoon. Heel erg geïnteresseerd in je en hoe je alles hebt ervaren. Ze neemt er ook alle tijd voor en voorziet je van hele goede adviezen. Heb 2x een Chakra’s & Aura activatie sessie gedaan op afstand en dat voelde echt top. Ook de ikhaya zuivering gedaan. Wat zij heeft waargenomen daarin konden wij ons helemaal vinden. Echt een aanrader. 

Wat houdt een Chakra’s & Aura activatie in?

»Je 13 hoofd chakra’s & Aura lagen worden in balans gebracht. Eventuele gaten in de Aura lagen worden geheeld en gedicht en energie tekorten worden aangevuld.

»
Je 13 hoofd chakra’s & Aura lagen worden schoongemaakt van alle negatieve sferen/spanningen/emoties/pijnen van mensen/zielen/dieren. Je chakra’s & Aura lagen vervuilen door conflicten die je meemaakt, negatieve situaties die je meemaakt, wanneer je in negatieve ruimtes en/of met negatieve mensen bent geweest of veel bent enz.

»Alle 13 chakra’s & Aura lagen worden in dezelfde positieve flow met elkaar gebracht. Zodat ze samen goed draaien & werken.

»De vrijgekomen energiedeeltjes worden van jou af geveegd en afgegeven aan Moeder aarde, zodat je deze niet onbewust vasthoudt.

»Mocht het zo zijn dat een of meerdere chakra’s / aura lagen gemanipuleerd worden door donkere wezens, dan lees je dit terug in de rapportage.

» Praktische informatie:
Wanneer je een activatie ontvangt, hoef je op die tijden niet per se thuis te blijven. Wel raad ik je aan om bijvoorbeeld niet te sporten tijdens de activatie zelf of een vergelijkbare lichamelijke activiteit te doen.

Nadat ik de activatie heb uitgevoerd, stuur ik je per post een uitgebreide rapportage waarin:
* Ik mijn waarneming met je deel & aangeef wat ik precies gedaan heb tijdens de activatie.
* En, ik stuur je een document mee waarin je informatie kunt lezen over de 13 hoofd chakra’s en aura lagen. Zo kun je voor jezelf na de activatie kijken of je de balans en disbalans kunt herkennen/ plaatsen en dit op jezelf reflecteren.
*Vervolgens word je op een afgesproken tijdstip gebeld door Ineke om de activatie te evalueren.
Ook is er in deze evaluatie natuurlijk ruimte om je vragen te stellen.


» Jouw bijdrage: €44,-!
(incl. verzending binnen NL)

Wil jij graag je Chakra’s & Aura lagen schoon, in balans en geactiveerd hebben?

Neem gerust contact op en we denken even met je mee.
📞 Bel van di t/m vr tussen 09:00 en 16:00 naar nr 026 3827335

↓ Hieronder lees je hoe andere mensen de Chakra’s & Aura lagen activaties hebben ervaren  ↓

 

Uit Voorburg:
‘Ha Marlieke, 

Het klopt zeker van de 1e 6 chakra’s.
Heel fijn dat je die hebt aan kunnen pakken.

Ik heb het idee dat ik de energie nog aan het voelen ben in mijn kruinchakra. 🙂
Dank je wel voor je inzet. 
Mooi, ik ben er blij mee.’


Uit Alkmaar:

‘Regelmatig laat ik mijn chakra’s in balans brengen door Marlieke. Ik merk doordat ik dat regelmatig doe bijna niet ziek ben en me meer in balans voel. Het is voor mij zeker fijn om dit met regelmaat te doen. Daardoor voel ik me super fijn. Het is echt een aanrader het geeft zoveel rust.’

Uit Maasbree over de Groepsactivatie:
‘Marlieke heeft me goed geholpen om mijn chakra’s en auralagen weer in balans te brengen, cq. repareren. Haar uitleg, via mail en telefonisch, was helder en duidelijk! Bedankt lieve Marlieke, je bent een topper!’

 

Uit Tilburg over de Groepsactivatie:
‘Het deelnemen aan Marliekes aura- en chakra groepsactivatie heb ik als positief ervaren. Ik voelde me daarna sterker en meer bij mezelf. Fijn! Dankjewel Marlieke!’

 

Uit Tilburg over de Groepsactivatie:
‘Vorige week mee gedaan met de chakra healing bij Marlieke 
Voor mezelf wist ik iets af van de 7 chakra’s , maar de overige waren voor mij nieuw.
Tijdens de activaties, heb ik zelf niets ervaren, maar ben er ook niet speciaal voor gaan zitten. Dit vond ik overigens ook fijn, dat je gewoon door kunt gaan met je bezigheden , er kan altijd iets onverwachts tussen komen.
Iedere ochtend vond ik het weer erg interessant om in mijn mail te checken , of mijn chakras in balans waren.
Ik had de de verkregen informatie uitgeprint en kon het evt voor mezelf na checken waar evt de disbalans bij mezelf vandaan zou kunnen komen 
Ik ben er voor mezelf niet te streng mee om gegaan , heb mezelf ook gecomplimenteerd als er balans was 
Al weet ik ook , dat het moment opnames zijn .

Naderhand was erg prettig om nog met Marlieke hierover in een telefoongesprek mijn bevindingen te communiceren 
Waardoor voor mij de healing nog krachtiger werd

Ik vond het een super waardevol cadeautje voor mezelf .
Ik weet en voel waar ik aan mag werken .
Ik kan alleen maar mooiere versie van mezelf gaan worden.
Marlieke bedankt voor deze mooie healing!’

 

Uit Amsterdam:
‘Wat een ontzettende fijne en lieve vrouw is Marlieke. Ze is helder in haar uitleg en methoden, en haar cursussen zijn echt de moeite waard. Ik leer zoveel van haar! Wanneer ze een zuivering van mijn huis en mijzelf doet wordt het hier ineens een stuk lichter en rustiger en voelt mijn huis weer als ‘thuis’. Ook de healing en balancering van mijn chakra’s en aura laat ik regelmatig door Marlieke doen omdat ik dan weet dat het vakkundig en grondig gedaan wordt. Dit geeft weer licht en ruimte. Dank je wel dat jij er bent, lieve Marlieke.’

 

Uit Escharen:
‘Eind 2017 heb ik gebruik gemaakt van verschillende diensten van Marlieke. Wat me meteen opviel is dat haar energie zo fijn en sterk is. Ik kon het subtiel merken als ze op afstand aan het behandelen was. Zelf ben ik een energetisch werker en erg gevoelig. Omdat ik in mijn huis behandel, wil er weleens iets blijven hangen, hoe goed ik ook zuiver. Het is altijd lastig om jezelf te geven wat je anderen geeft. De hulp van Marlieke kwam daardoor ook als geroepen. Ook de jaarprognose is tot nu toe zeer rakend en de samenvatting van mijn energetisch wonden heeft me ook diep geraakt. Dank je wel Marlieke <3 , ik hoop dat ik binnenkort kennis met je kan maken in je praktijk!’

 

Uit Apeldoorn:
Marlieke is een innemend persoon. Heel erg geïnteresseerd in je en hoe je alles hebt ervaren. Ze neemt er ook alle tijd voor en voorziet je van hele goede adviezen. Heb 2x een Chakra’s & Aura activatie sessie gedaan op afstand en dat voelde echt top. Ook de ikhaya zuivering gedaan. Wat zij heeft waargenomen daarin konden wij ons helemaal vinden. Echt een aanrader.