Hey lieve mensen! Het voelt goed om even wat dieper in te gaan op de verschillende dimensies die er zijn & op alle commotie rondom “5D”.De video hieronder heb ik al een tijdje terug opgenomen, maar de informatie is zeker nog recent. Daarin neem ik je mee in de complete uitleg over alle dimensies. Als aanvulling op de video wil ik een stukje meegeven over 5D…Ik weet dat veel coaches geloven dat we met z’n alle ineens *plop* de overstap gaan maken naar de 5e dimensie, maar mijn waarheid daarover is geheel anders.Wij leven in de 4e dimensie met de gehele aarde. Binnen in de aarde is ook leven, maar andere levensvormen dan wij mensen kennen en daar is de 5e dimensie.We gaan dus echt niet met z’n alle ineens naar binnen in de aarde of ineens in de 5e dimensie leven… Zo werkt dat niet. Je wordt niet voor niets geboren in de 4e dimensie, in dit leven. Dat ligt vast in je zielenplan en daarvoor ben je gereïncarneerd! Verdere uitleg daarover deel ik via de video. Kijk en voel gerust of mijn waarheid ook jouw waarheid is! 🙏🏼Heb je vragen over de informatie? Mail gerust naar info@marLiekejansen.nl of stuur een whatsappje naar 0622773232Let wel op; Is mijn waarheid niet jouw waarheid? Ook helemaal oké, laat het dan langs je heen gaan. Vragen beantwoord ik met alle liefde, maar ik ga geen discussie aan over dit onderwerp.Hartelijke groetjes, Marlieke 💖 https://marliekejansen.nl/wp-content/uploads/2021/02/De-11-dimensies-www.marliekejansen.nl_.mp4 

Hey lieve mensen!
Het voelt goed om even wat dieper in te gaan op de verschillende dimensies die er zijn & op alle commotie rondom “5D”.
De video hieronder heb ik al een tijdje terug opgenomen, maar de informatie is zeker nog recent. Daarin neem ik je mee in de complete uitleg over alle dimensies.
 
Als aanvulling op de video wil ik een stukje meegeven over 5D…
Ik weet dat veel coaches geloven dat we met z’n alle ineens *plop* de overstap gaan maken naar de 5e dimensie, maar mijn waarheid daarover is geheel anders.
Wij leven in de 4e dimensie met de gehele aarde. Binnen in de aarde is ook leven, maar andere levensvormen dan wij mensen kennen en daar is de 5e dimensie.
We gaan dus echt niet met z’n alle ineens naar binnen in de aarde of ineens in de 5e dimensie leven… Zo werkt dat niet.
Je wordt niet voor niets geboren in de 4e dimensie, in dit leven. Dat ligt vast in je zielenplan en daarvoor ben je gereïncarneerd!
 
Verdere uitleg daarover deel ik via de video. Kijk en voel gerust of mijn waarheid ook jouw waarheid is! 🙏🏼
Heb je vragen over de informatie? Mail gerust naar info@marLiekejansen.nl of stuur een whatsappje naar 0622773232

Let wel op;
Is mijn waarheid niet jouw waarheid? Ook helemaal oké, laat het dan langs je heen gaan.
Vragen beantwoord ik met alle liefde, maar ik ga geen discussie aan over dit onderwerp.

Hartelijke groetjes,
Marlieke 💖