Hey lieve lezer!Nadat ik een tijdje terug de zoveelste verkeerd uitgevoerde inwijding ‘in balans heb gezet’, voelde het goed om daar even wat aandacht aan te geven, om er wat over te schrijven naar jullie. 😊🌸Wat bedoel ik met een verkeerd uitgevoerde inwijding?🌸Daarmee bedoel ik dat er tijdens een inwijding portalen zijn geopend in het fysieke lichaam of dat er bijvoorbeeld een onnodige link is gelegd tussen een persoon en het universum/ een andere dimensie.*De portalen zijn directe doorgangen voor donkere wezens. Ze kunnen zo heel gemakkelijk tussen dimensies reizen en gebruiken daar dan dus je lichaam voor via zo’n portaal.. *Zo’n onnodige link maakt -praktisch gezegd- dat je een soort magneet wordt voor donkere wezens. Die reageren namelijk als eerste op zo’n verbinding die is uitgelegd tussen jou en het universum/ een andere dimensie. Want zo’n verbinding is helemaal NIET nodig om meer lichtwezens aan te trekken.. Daarom maken de donkere wezens er misbruik van en dat weten ze ook heel goed.  🌸Waarom gebeurt dit tijdens inwijdingen?🌸Meestal is het zo dat diegene die de inwijding heeft uitgevoerd totaal GEEN kwaad in de zin heeft, maar ervan overtuigd is dat ‘het goed was om te doen’ of soms gebeurt het ook dat iemand gewoon maar wat gedaan heeft..Ik heb ook zeker gezien bij cliënten dat er wel kwaad in de zin was in de vorm van jaloezie bijvoorbeeld en dat een inwijding met opzet verkeerd was uitgevoerd.  🌸Wat voel je van een verkeerd uitgevoerde inwijding?🌸Gezien er altijd meer donkere wezens bij je aanwezig zijn als een inwijding verkeerd wordt uitgevoerd kan daar ook een breed scala aan klachten meekomen. Je kunt denken aan je gestagneerd voelen in het dagelijks leven, burn-out achtige klachten, vermoeidheid, lichamelijke pijnen, paranormale enge waarnemingen hebben, hele heftige nachtmerries hebben en meer.. 🌸Welke inwijdingen zijn betrouwbaar en welke niet?🌸Dit is sowieso een vraag die nu door je hoofd kan dwarrelen en ik begrijp dat zeker, maar een zwart-wit antwoord is lastig te geven. Ik kan alleen uit ervaring spreken en vanuit dat stuk wil ik je waarschuwen voor alle Ayahuasca ceremonies, sjamanistische inwijdingen en voor alle new age reiki inwijdingen zoals dolfijn, golden, purple reiki enz…Buiten dat stuk om ben ik er heilig van overtuigd -ook omdat ik dit zelf als zodanig heb ervaren- dat je geen 1 inwijding of psychedelisch ritueel nodig hebt om een goede lichtwerker/ healer/ spiritueel of energetisch coach te kunnen zijn! Je hebt enkel goede begeleiding met de juiste tools nodig om een succesvolle lichtwerker/ healer/ spiritueel of energetisch coach te worden/ zijn. Wil je graag jouw inwijdingen laten nakijken? Dat kan zeker!Middels een Energetische zuivering kijk ik altijd inwijdingen/ rituelen na.

Hey lieve lezer!
Nadat ik een tijdje terug de zoveelste verkeerd uitgevoerde inwijding ‘in balans heb gezet’, voelde het goed om daar even wat aandacht aan te geven, om er wat over te schrijven naar jullie. 😊

🌸Wat bedoel ik met een verkeerd uitgevoerde inwijding?🌸
Daarmee bedoel ik dat er tijdens een inwijding portalen zijn geopend in het fysieke lichaam of dat er bijvoorbeeld een onnodige link is gelegd tussen een persoon en het universum/ een andere dimensie.

*De portalen zijn directe doorgangen voor donkere wezens. Ze kunnen zo heel gemakkelijk tussen dimensies reizen en gebruiken daar dan dus je lichaam voor via zo’n portaal.. 

*Zo’n onnodige link maakt -praktisch gezegd- dat je een soort magneet wordt voor donkere wezens. Die reageren namelijk als eerste op zo’n verbinding die is uitgelegd tussen jou en het universum/ een andere dimensie. Want zo’n verbinding is helemaal NIET nodig om meer lichtwezens aan te trekken.. 
Daarom maken de donkere wezens er misbruik van en dat weten ze ook heel goed. 

 

🌸Waarom gebeurt dit tijdens inwijdingen?🌸
Meestal is het zo dat diegene die de inwijding heeft uitgevoerd totaal GEEN kwaad in de zin heeft, maar ervan overtuigd is dat ‘het goed was om te doen’ of soms gebeurt het ook dat iemand gewoon maar wat gedaan heeft..
Ik heb ook zeker gezien bij cliënten dat er wel kwaad in de zin was in de vorm van jaloezie bijvoorbeeld en dat een inwijding met opzet verkeerd was uitgevoerd. 

 

🌸Wat voel je van een verkeerd uitgevoerde inwijding?🌸
Gezien er altijd meer donkere wezens bij je aanwezig zijn als een inwijding verkeerd wordt uitgevoerd kan daar ook een breed scala aan klachten meekomen. Je kunt denken aan je gestagneerd voelen in het dagelijks leven, burn-out achtige klachten, vermoeidheid, lichamelijke pijnen, paranormale enge waarnemingen hebben, hele heftige nachtmerries hebben en meer..

 

🌸Welke inwijdingen zijn betrouwbaar en welke niet?🌸
Dit is sowieso een vraag die nu door je hoofd kan dwarrelen en ik begrijp dat zeker, maar een zwart-wit antwoord is lastig te geven. Ik kan alleen uit ervaring spreken en vanuit dat stuk wil ik je waarschuwen voor alle Ayahuasca ceremonies, sjamanistische inwijdingen en voor alle new age reiki inwijdingen zoals dolfijn, golden, purple reiki enz…

Buiten dat stuk om ben ik er heilig van overtuigd -ook omdat ik dit zelf als zodanig heb ervaren- dat je geen 1 inwijding of psychedelisch ritueel nodig hebt om een goede lichtwerker/ healer/ spiritueel of energetisch coach te kunnen zijn!
Je hebt enkel goede begeleiding met de juiste tools nodig om een succesvolle lichtwerker/ healer/ spiritueel of energetisch coach te worden/ zijn.

 

Wil je graag jouw inwijdingen laten nakijken? Dat kan zeker!
Middels een Energetische zuivering kijk ik altijd inwijdingen/ rituelen na.