Omdat ik zelf als super hoog gevoelige jonge vrouw als geen ander weet hoe belangrijk het is dat je dagelijks krachtig in je energie staat, je goed kunt cleanen en goed afgeschermd bent; heb ik een aantal jaar geleden het Bewust-zijn pakket ontwikkeld! Het is echt een superfijne toolset die ik ieder gevoelig/ hoog gevoelig of super hoog gevoelig mens/ kind kan aanraden. Ook voor gevoelige dieren is dit een aanrader trouwens!Doordat ik sterk in verbinding sta met mijn hogere zelf en mijn paranormale gaven krachtig ontwikkeld heb, kan ik upgrades doorvoeren binnen het pakket. Daarmee bedoel ik dat energie door verandert en dat het kan betekenen dat methodes aangepast dienen te worden. Als dit nodig is, zal ik dat ook zeker doen en via mijn website/ social media mensen daarvan op de hoogte brengen. 🙏🏼🥰 Het Bewust-zijn bestaat uit:⋆ Krachtig aarden via jouw hogere zelf en niet meer via moeder aarde.⋆ Grondig energetisch cleanen van jezelf/ je kinderen/ gezinsleden/ huisdieren.⋆ Energetisch beschermen van jezelf/ kinderen/ gezinsleden/ huisdieren tegen negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren. »Jouw investering is €20,-Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!  Contact:◈ Whatsapp only; 0622773232We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.◈ Mail; info@marliekejansen.nlWe streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden. ↓ Hieronder lees je hoe anderen deze online workshop hebben ervaren  ↓‘Wauw, Marlieke, Heel erg bedankt voor je super fijne tools voor aarden-cleanen en beschermen! Het kwam zo enorm op het juiste moment!! Ik ben er nog een beetje ondersteboven van.Al een paar dagen zit ik veel te hoog in mijn ademhaling en ik kreeg het maar niet omlaag. Ook niet met mezelf reiki geven. Ik voelde me onrustig en futloos.Tijdens de oefening met energetische banden en koorden doorsnijden voelde ik veel emoties loskomen en tijdens het stuk van dolende zielen naar de 11e dimensie helpen heb ik zitten huilen als een klein kind. Het voelde als een enorme bevrijding. Ik ben hier zo dankbaar voor. En prompt kan ik nu ook weer tot in mijn buik ademen.Ik krijg in mijn dagelijks leven met zoveel mensen en hun energieën te maken, zowel in mijn werk als ambulant begeleider als in mijn eigen praktijk als Reiki therapeut.Ik heb al meerdere loslaat technieken geleerd maar; wauw, deze is echt fantastisch! Ik ga dit zeker veel vaker gebruiken en het me helemaal eigen maken zodat ik heb over een poosje zonder spiekbriefje kan. Ik wil zeker nog meer van je leren, dus je gaat zeker nog van mij horen.Zeer dankbare en liefdevolle groet, T.’

Omdat ik zelf als super hoog gevoelige jonge vrouw als geen ander weet hoe belangrijk het is dat je dagelijks krachtig in je energie staat, je goed kunt cleanen en goed afgeschermd bent; heb ik een aantal jaar geleden het Bewust-zijn pakket ontwikkeld! 
Het is echt een superfijne toolset die ik ieder gevoelig/ hoog gevoelig of super hoog gevoelig mens/ kind kan aanraden. Ook voor gevoelige dieren is dit een aanrader trouwens!

Doordat ik sterk in verbinding sta met mijn hogere zelf en mijn paranormale gaven krachtig ontwikkeld heb, kan ik upgrades doorvoeren binnen het pakket. Daarmee bedoel ik dat energie door verandert en dat het kan betekenen dat methodes aangepast dienen te worden. Als dit nodig is, zal ik dat ook zeker doen en via mijn website/ social media mensen daarvan op de hoogte brengen. 🙏🏼🥰

 

Het Bewust-zijn bestaat uit:

⋆ Krachtig aarden via jouw hogere zelf en niet meer via moeder aarde.

⋆ Grondig energetisch cleanen van jezelf/ je kinderen/ gezinsleden/ huisdieren.

Energetisch beschermen van jezelf/ kinderen/ gezinsleden/ huisdieren tegen negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren.
 

»Jouw investering is €20,-

Aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

 

Contact:

◈ Whatsapp only; 0622773232
We streven ernaar om appjes binnen 2 dagen te beantwoorden.

◈ Mail; info@marliekejansen.nl
We streven ernaar om mails binnen 2 dagen te beantwoorden.

↓ Hieronder lees je hoe anderen deze online workshop hebben ervaren  ↓

‘Wauw, Marlieke, Heel erg bedankt voor je super fijne tools voor aarden-cleanen en beschermen! Het kwam zo enorm op het juiste moment!! Ik ben er nog een beetje ondersteboven van.
Al een paar dagen zit ik veel te hoog in mijn ademhaling en ik kreeg het maar niet omlaag. Ook niet met mezelf reiki geven. Ik voelde me onrustig en futloos.
Tijdens de oefening met energetische banden en koorden doorsnijden voelde ik veel emoties loskomen en tijdens het stuk van dolende zielen naar de 11e dimensie helpen heb ik zitten huilen als een klein kind. Het voelde als een enorme bevrijding.

Ik ben hier zo dankbaar voor. En prompt kan ik nu ook weer tot in mijn buik ademen.
Ik krijg in mijn dagelijks leven met zoveel mensen en hun energieën te maken, zowel in mijn werk als ambulant begeleider als in mijn eigen praktijk als Reiki therapeut.
Ik heb al meerdere loslaat technieken geleerd maar; wauw, deze is echt fantastisch!
Ik ga dit zeker veel vaker gebruiken en het me helemaal eigen maken zodat ik heb over een poosje zonder spiekbriefje kan. 
Ik wil zeker nog meer van je leren, dus je gaat zeker nog van mij horen.
Zeer dankbare en liefdevolle groet, T.’