De Aqua bescherming: De Aqua bescherming is een consult wat bestaat uit een behandeling en telefonische evaluatie. Hieronder lees je wat het precies inhoudt: *1. Ontstoren & bescherming activeren (geheel op afstand)De dag spreken we af maar het tijdstip niet. Marlieke voert de behandeling op afstand uit op een tijdstip dat voor haar goed voelt. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De ontstoring en bescherming geldt voor het huis, de grond/tuin, alle gezinsleden en dieren die officieel op het adres wonen/ horen.Tijdens de behandeling zelf:◈ Worden het adres, de gezinsleden en huisdieren volledig ontstoort van alle elektrosmog en elektromagnetische straling.◈ Vervolgens activeert Marlieke de Aqua bescherming. Deze beschermt je adres/ gezinsleden/ huisdieren tegen alle elektrosmog en elektromagnetische straling van buitenaf.◈ Voor 5 elektrische apparaten die je opgeeft wordt de Aqua bescherming ook geactiveerd zodat je er minder tot geen last van hebt als je het apparaat gebruikt. Wil je meer apparaten laten beschermen? Dat kan tegen een meerprijs van €3,- per apparaat.◈ Ook wordt de watermeter binnen de bescherming meegenomen wat maakt dat al het water wat op je adres binnenkomt direct gezuiverd wordt van alle negatieve energieën, medicijnresten en schadelijke stoffen.◈ Tot slot worden Wateraders, Leylijnen en Vortex(en) opgespoord -wanneer aanwezig- zodat deze vrij worden gemaakt van negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren.*2. Telefonische evaluatieMarlieke spreekt een dag/tijd met je af en dan belt ze jou op om samen even te evalueren wat zij heeft waargenomen tijdens de behandeling, hoe het met jullie gaat sinds de behandeling en of je hier nog vragen over hebt. De evaluatie duurt max 15 minuten.» Tarief Aqua bescherming €100,-. Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

De Aqua bescherming:

De Aqua bescherming is een consult wat bestaat uit een behandeling en telefonische evaluatie. Hieronder lees je wat het precies inhoudt: 

*1. Ontstoren & bescherming activeren (geheel op afstand)
De dag spreken we af maar het tijdstip niet. Marlieke voert de behandeling op afstand uit op een tijdstip dat voor haar goed voelt. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De ontstoring en bescherming geldt voor het huis, de grond/tuin, alle gezinsleden en dieren die officieel op het adres wonen/ horen.

Tijdens de behandeling zelf:
◈ Worden het adres, de gezinsleden en huisdieren volledig ontstoort van alle elektrosmog en elektromagnetische straling.
◈ Vervolgens activeert Marlieke de Aqua bescherming. Deze beschermt je adres/ gezinsleden/ huisdieren tegen alle elektrosmog en elektromagnetische straling van buitenaf.
◈ Voor 5 elektrische apparaten die je opgeeft wordt de Aqua bescherming ook geactiveerd zodat je er minder tot geen last van hebt als je het apparaat gebruikt.
Wil je meer apparaten laten beschermen? Dat kan tegen een meerprijs van €3,- per apparaat.
◈ Ook wordt de watermeter binnen de bescherming meegenomen wat maakt dat al het water wat op je adres binnenkomt direct gezuiverd wordt van alle negatieve energieën, medicijnresten en schadelijke stoffen.
◈ Tot slot worden Wateraders, Leylijnen en Vortex(en) opgespoord -wanneer aanwezig- zodat deze vrij worden gemaakt van negatieve sferen/ spanningen/ emoties van mensen, zielen en dieren.

*2. Telefonische evaluatie
Marlieke spreekt een dag/tijd met je af en dan belt ze jou op om samen even te evalueren wat zij heeft waargenomen tijdens de behandeling, hoe het met jullie gaat sinds de behandeling en of je hier nog vragen over hebt. De evaluatie duurt max 15 minuten.

» Tarief Aqua bescherming €100,-.

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com