Waar is een telefonisch adviesgesprek voor? *Voor het eerst contact/ kennismaking? Ik neem maximaal een uur de tijd om samen met jou je situatie te bespreken/ te doorvoelen en om je te adviseren welke sessie(s) bij je past/ hoe ik je verder kan helpen.*Terugkerende cliënt? Dan kunnen er verschillende onderwerpen besproken worden en kan dit ook als verdieping sessie of sparsessie gebruikt worden.Denk dan bijvoorbeeld aan:◈ Als je ergens tegenaan loopt/ twijfels over hebt en hier graag even over van gedachte wilt wisselen met mij/ wilt sparren.◈ Als je hoog gevoelig bent en hier vragen over hebt.◈ Als je vragen hebt over Reiki of een andere healingmethode en je bijvoorbeeld merkt dat de energie niet fijn stroomt, het jou teveel energie kost of iets in die richting.◈ Vraag jij je af hoe je het meest zuiver kunt afstemmen op iets/ de ander?◈ Hoe je de verbinding het beste kunt verbreken met de ander na een behandeling/ healing/ reading enz?◈ Wie je het beste om hulp kunt vragen in het gehele universum zonder dat je extra donkere wezens aantrekt?◈ Hoe je het meest zuiver kunt behandelen/ healen/ readen, zonder extra donkere wezens aan te trekken?◈ En/of wil je graag bespreken wat ik eventueel verder voor je kan betekenen?Een adviesgesprek kost €40,- en is uitsluitend telefonisch. Contact: ◈ Alleen whatsapp: 0610563103◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com

Waar is een telefonisch adviesgesprek voor?

*Voor het eerst contact/ kennismaking?
Ik neem maximaal een uur de tijd om samen met jou je situatie te bespreken/ te doorvoelen en om je te adviseren welke sessie(s) bij je past/ hoe ik je verder kan helpen.


*Terugkerende cliënt?
Dan kunnen er verschillende onderwerpen besproken worden en kan dit ook als verdieping sessie of sparsessie gebruikt worden.
Denk dan bijvoorbeeld aan:
◈ Als je ergens tegenaan loopt/ twijfels over hebt en hier graag even over van gedachte wilt wisselen met mij/ wilt sparren.
◈ Als je hoog gevoelig bent en hier vragen over hebt.
◈ Als je vragen hebt over Reiki of een andere healingmethode en je bijvoorbeeld merkt dat de energie niet fijn stroomt, het jou teveel energie kost of iets in die richting.
◈ Vraag jij je af hoe je het meest zuiver kunt afstemmen op iets/ de ander?

◈ Hoe je de verbinding het beste kunt verbreken met de ander na een behandeling/ healing/ reading enz?
◈ Wie je het beste om hulp kunt vragen in het gehele universum zonder dat je extra donkere wezens aantrekt?
◈ Hoe je het meest zuiver kunt behandelen/ healen/ readen, zonder extra donkere wezens aan te trekken?
◈ En/of wil je graag bespreken wat ik eventueel verder voor je kan betekenen?


Een adviesgesprek kost €40,- en is uitsluitend telefonisch.

Contact:

◈ Alleen whatsapp: 0610563103

◈ Mail: spiritueelcoachmarlieke@outlook.com